Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #102

Radio Nordfront Direkte #102

0

RADIO Radio Nordfront er tilbake med et nytt avsnitt. Den nordiske motstandsbevegelsens leder medvirker som gjest.

Kveldens emner

  • Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, medvirker for å fortelle om den vellykkede demonstrasjonen i Finland som ble gjennomført på Finlands selvstendighetsdag.
  • En oppdateringen om motangrepet mot bankene der over 400 000 kroner nå er blitt låst i en «mellomstilling» mellom to banker. Robin Palmblad forteller hvordan bankmafiaen oppfører seg dersom du utøver din organisasjonsfrihet og tenker annerledes enn konsernsjefene.
  • Den jødiske høytiden Chanukka som har blitt hyllet av politiske ledere som blant annet Donald Trump og Theresa May og på pornosider som PornHub. Simon Holmqvist har gravet dypt i både historiske og jødiske skrifter for å prøve å finne ut sannheten om «jødenes jul».
  • Martin Saxlind har sett nærmere på dommen mot James Fields som nylig ble dømt for å ha forsvart seg mot en mobb med bevæpnede venstreekstremister.
  • Tobias Lindberg har undersøkt hva som har skjedd med de som var involvert i mordet på Daniel Wretström i 2000. Først ute er Amir Mahdi, som i dag heter Amir Moharrami, og som dessuten har fått nytt personnummer.

Lytt til sendingen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg