Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #114

Radio Nordfront Direkte #114

0

RADIO I dette avsnittet av Radio Nordfront medvirker Johan Andersson fra Granskning Sverige for å diskutere den perverse gangsteren Robert Aschberg.

Noen av kveldens emner

  • Johan Andersson fra Granskning Sverige og Feministinspektionen medvirker for å fortelle om dokumentaren om den jødiske gangsteren Robert Aschberg. Dokumentaren går blant annet inn på mystiske dødsfall om har inntruffet rundt Robert Aschberg, med hans fiender eller personer hvis død har vært til økonomisk vinst for ham.
  • Alt-Right-bevegelsen i USA holder på å hoppe av Donald Trump-toget for fullt nå, på grunn av at Trump har drevet en Israel first-politikk i stedet for politikken som han lovet under sin valgkampanje.
  • NMR-agenten Simon Holmqvist har vært på hemmelig oppdrag et sted i Norrland og overvåket en NATO-øvelse (les: jødisk makt-bevegelsens væpnede gren). Hvordan gikk det? Han kommer til å fortelle mer i kveldens avsnitt.
  • Pär Öberg snakker om Sveriges nasjonale senter for terrortrusselvurderings (NCT) årsrapport for 2019.
  • Tobias Lindberg har både blitt uthengt av satt seg inn i hva som gymnarkomane bør tenke på når det kommer til proteinpulver. En del proteinpulver kan inneholde dritt som er dårlig for kroppen og her kan man som konsument minimere risikoen, selv om det blir dyrere å kjøpe sikrere kosttilskudd. Her er et proteinpulver som Tobias anbefaler.

Hør på programmet

Listen to «RN DIREKT#114: Robert Aschberg, Donald Trump och proteinpulver» on Spreaker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg