Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #115: København, datingapper og kjønnsbytte

Radio Nordfront Direkte #115: København, datingapper og kjønnsbytte

0

RADIO I kveldens avsnitt av Radio Nordfront medvirker blant annet Simon Lindberg for å prate om aksjonen i København!

Noen av kveldens emner

  • Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg medvirker for å fortelle om gårsdagens offentlige aksjon i København, hovedstaden i Danmark.
  • Simon Holmqvist hugger sverdet i diverse dekadente datingapper. Flere av disse eies av jødisk makt-bevegelsen. Hvordan påvirker datingkulturen folket og fremfor alt den allerede voksende spenningen mellom kjønnene? Dessuten har han fått brev fra sikkerhetspolitiet. Men hva sto det i brevet?
  • Pär Öberg har igjen sett på en jødisk makt-NGO, som har rasket sammen en undersøkelse som mener at 98 prosent av svenskene tror på det som jødisk makt-bevegelsen kaller for «holocaust».
  • Martin Saxlind har kikket på tv-programmet Uppdrag Granskning som nå sist gikk inn på at mer og mer tyder på at mange av de som har hørt på pk-media og «byttet kjønn» nå angrer seg.
  • Tobias Lindberg gjør et utenrikssveip hvor han gjennomgår det viktigste som har skjedd i utenrikspolitikken, et emne som ligger Radio Nordfront-panelet varmt om hjertet. Denne gangen blir det USA, Syria og Venezuela.

Hør på programmet

Listen to «RN DIREKT#115: Köpenhamn, dejting-appar och könsbyten» on Spreaker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg