Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #116: Libya, EU-valget og Big Data

Radio Nordfront Direkte #116: Libya, EU-valget og Big Data

0

RADIO Radio Nordfront-panelet gjennomgår hva som skjer i Libya etter at terrororganisasjonen NATO drepte Gaddafi. Det er også IRA/REBEL MUSIC-TEMA!

Muammar Gaddafi var ganske kul

For å forstå dette så se på denne informasjonsvideoen som forteller flere ting som mange kanskje ikke kjenner til om den NATO-drepte Muammar Gaddafi.

Gaddafi var i virkeligheten ganske kul og var i konflikt med jødisk makt-bevegelsen, noe som til slutt kostet ham livet.

Hør også på denne talen fra Gaddafi som vier at han var klar over hvilke krefter som USAs tidligere president John F. Kennedy kom i konflikt med før han ble drept:

Noen av kveldens emner

  • Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg medvirker for å fortelle om den nylanserte kampanjesiden Frittnorden.nu som inneholder flere ideologiske og/eller forklarende artikler om EU og Den nordiske motstandsbevegelsens alternativ til dette globalist-prosjektet.
  • Johan Persson har nylig skrevet en artikkel med tittelen «Informasjonskrigen» hvor han reflekterer over en rekke forskjellige saker.
  • Hva er det som skjer i Libya? Etter at terrororganisasjonen NATO/OTAN angrep Libya i 2011 og drepte den, av det libyske folket, elskede Muammar Gaddafi falt landet i kaos. Johan Persson har satt seg inn i landets historie og utviklingen de siste månedene hvor to hærer slåss om kontrollen over landet. Den ene hæren er under ledelse av krigsherren Khalifa Haftar.
  • Pär Öberg gjennomgår siste nytt angående den kommende 1. mai-demonstrasjonen. Du er vel med og demonstrerer?
  • Simon Holmqvist har sett nærmere på en surrealistisk lov som kan gi livstid i fengsel for såkalt blålyssabotasje. Hva er dette egentlig for en sprø lov?

Hør på programmet

Listen to «RN DIREKT#116: Libyen, EU-valet och Big Data» on Spreaker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg