Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #21

Radio Nordfront Direkte #21

RADIO Kveldens avsnitt av Radio Nordfront vil blant annet omhandle aksjonene i Stockholm og Jönköping, samt demonstrasjonene i Tyskland og Bulgaria.

Kveldens avsnitt kommer til å bestå av en sending hvor en rekke nyheter kommer til å diskuteres, blant annet aksjonen som på onsdag ble gjennomført i Stockholm, hvor en innvandrer med balltre ble avvæpnet. Sjef for svenske Rede 1, Anders Rydberg samt kampgruppesjef Oscar Bergström, deltar for å diskutere dette.

Også gårsdagens flyvebladsutdeling i Jönköping, da et 40-talls aktivister inntok Jönköping, vil bli diskutert. Medvirkende er redesjefen for svenske Rede 7, Magnus Wardmo.

Simon Engelin fra svenske Rede 2 og redesjefen fra svenske Rede 6, Pär Sjögren, er også med for å diskutere demonstrasjonene i Bulgaria og Tyskland.

Også utviklingen i USA, der den amerikanske presidenten Donald Trump utkjemper et slag mot kulturmarxistiske krefter i media, kommer til å diskuteres.

De faste medarbeiderne Robin Palmblad, Per Öberg, Mikael Karlsson og Tobias Lindberg kommer til å medvirke under sendingen. Emil Hagberg kommer forhåpentligvis til å medvirke om han får tid.

Aktivister avvæpner en aggressiv rasefremmed:

Hør på direktesendingen: