Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #26

Radio Nordfront Direkte #26

RADIO I kveld sendes enda et fulladet avsnitt hvor Johan Andersson fra Granskning Sverige intervjues. Otto Rutanen og Pär Sjögren medvirker også.

I kveldens avsnitt kommer ingen mindre enn Johan Andersson fra Granskning Sverige til å medvirke for å fortelle om borgerinitiativet, hans syn på demokrati, kulturmarxisme, historieskriving, strategier for nasjonale osv.

Det er mulig for dere lyttere å stille spørsmål til Johan: Post en kommentar til denne artikkelen (på Nordfront) og det er en sjanse for at ditt spørsmål stilles iløpet av sendingen. Kanskje medvirker også Nordfronts sjefsredaktør Fredrik Vejdeland.

Hør på en av Granskning Sveriges mange oppringinger til makthaverne:

https://youtu.be/N0nzmht_bn4

Otto Rutanen fra Den nordiske motstandsbevegelsens finske gren medvirker også for å fortelle om forsøket på å forby organisasjonen i Finland.

Motstandsbevegelsens Pär Sjögren, Nästesjef i näste 5, kommer til å fortelle om hvordan det var å besøke folkeforræderenes høyborg, Riksdagen, i sammenheng med at en politisk ukorrekt riksdagskvinne inviterte til forelesning.

Sjögren skal også fortelle om en obskur utstilling arrangert av Marina Abramović som han tok seg tid til å dokumentere.

Også andre nyheter fra inn- og utland vil diskuteres iløpet av sendingen.

De faste medarbeiderne Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson og Tobias Lindberg vil også medvirke i sendingen.

Robin Palmblad har feber og vondt i halsen og har derfor overlatt stafettpinnen til Pär Öberg.

Lytt til sendingen: