Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #63

Radio Nordfront Direkte #63

RADIO I kveldens avsnitt vil Radio Nordfront gå igjennom en rekke aktuelle og interessante nyheter, deriblant skattefinansierte parasitter.

Klokken 20:00 kommer Radio Nordfront til å gå igjennom flere aktuelle og interessante nyheter.

Kveldens emner

  • Tobias Lindberg har fordypet seg i en granskning som journalisten Rebecca Weidmo Uvell har publisert: fem omfattende blogginnlegg om avisen ETC og bidragsbaronen/parasitten Johan Ehrenberg.
  • Alexandra Pascalidous besøk i Ludvika kommune og det enorme sløseriet med skattepenger som kommunen gir til denne plagiaten. Ifølge Pär Öberg får denne bløffmakeren mer enn 20 000 kr pr. time for sine foredrag som Ludvika kommune arrangerer og tar fra skattebetalernes penger.
  • Paranoide Persson i fritt fall etter sms til Nordfront? Simon Holmqvist forteller om den siste utviklingen rundt Borlänge kommunes toppmann i arbeidet mot «voldsforherligende ekstremisme». Den såkalte opposisjonen i Borlänge har allerede krevd Kenneth Perssons avskjed. Etter en avslørende sms til Holmqvist anser nå MittMedia-avisene i Dalarne at paranoide Perssons karriere som «artist definitivt er slutt».
  • Martin Luther King – en frihetshelt som er verdig en egen helligdag, eller en pervertert marxist i jødisk makt-bevegelsens klør? I uken som har vært feiret man i USA den nasjonale helligdagen Martin Luther King Day, og i Las Vegas deltok et hundretalls afroamerikanere i et gigantisk slagsmål der 29 personer ble pågrepet. I fjor skjøt afroamerikanere ihjel hverandre på ulike plasser hvor de feiret Martin Luther King Day. Men hvem var egentlig Martin Luther King og hvorfor har USA en nasjonal helligdag til minne om denne personen?
  • Mikael Karlsson setter oss inn i regjeringskrisen i USA som har ført til en såkalt Government shutdown.

Lytt til sendingen