Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #64

Radio Nordfront Direkte #64

RADIO Radio Nordfront er tilbake med massevis av interessante emner. Redesjef Pär Sjögren medvirker og gir tips om styrketrening.

I kveld skal redesjef Pär Sjögren fortelle om sine beste tips angående styrketrening i den andre episoden av «Løft skrot!!!», en føljetong som har som mål å stimulere lytteren til trening.

Kveldens emner

  • Redesjef Pär Sjögren gir treningstips i «Løft skrot!!! #2». Har du treningsrelaterte spørsmål? Post dem i Spreaker-chatten iløpet av programmet.
  • Det siste kommunestyremøtet i Ludvika hvor Pär Öberg hadde formidabel suksess! Öberg skal gå inn på sin interpellasjon og at Sosial- og utdanningsnemnden må ha mer penger. Dette kommer av at flere rasefremmede skrives ut fra arbeidsformidlingen og dermed trenger sosialbidrag.
  • Nettsendingene av kommunestyremøtene. Såvel mediebedriftene SVT som DT har blitt opprørt av Motstandsbevegelsens nettsendinger denne uken. Hvorfor?
  • IKEAs grunnlegger Ingvar Kamprad er død. Hvorfor ble hans bedrift så stor? Og hva skjedde med hans nasjonale engasjement?
  • Kinas oppkjøp av svensk industri. En kinesisk bedrift, Geely Holding, kjøpte rett før nyttår en omfattende aksjeandel i AB Volvo (som produserer blant annet lastebiler). Geely kontrollerer fra før Volvo Cars (personbilene).
  • Sverige får ny propagandaminister – Dan Eliassons plutselige avskjed som rikspolitisjef kom som et sjokk for noen. Hvorfor måtte han gå akkurat nå, etter tre år med hard kritikk og krav på avgang? Og hva innebærer hans nye rolle som generaldirektør for det orwellske Myndigheten for samfunnsbeskyttelse og beredskap egentlig?
  • FISA-memoet som ble offentliggjort på fredag og hva det kan bety for fremtiden.
  • Mikael Karlsson har sett på den nye filmen «Ukjent soldat» og gir sine tanker om den. Filmens handling beskrives slik: «Fortellingen om en finsk maskingeværtropp hvis kamp vi følger i tre år under fortsettelseskrigen, fra 1941 til retretten i Karelen i 1944.»

Lytt til direktesendingen