Hjem Media Radio Nordfront Direkte #68

Radio Nordfront Direkte #68

1
DEL

RADIO Det er et spekket skjema i kveldens avsnitt av Radio Nordfront. Tre gjester er invitert!

I kveld skal redesjef Anders Rydberg gi en rapport om hva som skjedde i Stockholm i går da Motstandsbevegelsens svenske Rede 1 gjennomførte aktivisme.

Johan Pettersson fra Motstandsbevegelsens bildegruppe skal medvirke for å lytterne tips om hvordan man tar gode mobilbilder.

Sist, men ikke minst medvirker Johan Andersson fra borgerjournalistene Granskning Sverige som tidligere denne uken sammen med Google-Sverige ble utsatt for en hetskampanje fra jødisk makt-mediehusene.

Noen av kveldens emner

  • Johan Pettersson fra bildegruppen medvirker for å gi tips og triks for at foto-n00bs kan ta bedre fotografier.
  • Redesjef for svenske Rede 1, Anders Rydberg, medvirker for å fortelle om gårsdagens aktivisme i Stockholm sentrum, noe som ble riksnyheter i jødisk makt-media.
  • Pär Öberg har blitt kontaktet av diverse unge menn som sympatiserer med Motstandsbevegelsen, men som har fått sine pk-foreldre på nakken. Hvordan håndterer man sine foreldre best?
  • Martin Saxlind har lest noen viktige punkter fra Alternativ for Sveriges partiprogram som han tenker gå igjennom, og forklare hvorfor det er Motstandsbevegelsens politikk som kommer til å redde de nordiske folkene.
  • Simon Holmqvist har satt seg inn i hvordan jødisk makt-media målbevisst jager Google-Sverige for å få den jødiske it-bedriften til å innføre enda strengere sensur, noe som spesielt har rammet borgerjournalistene i Granskning Sverige. Johan Andersson fra Granskning Sverige medvirker også!
  • Radio Nordfront dissekerer Sveriges Radios to dokumentarer «Min tid i Den nordiske motstandsbevegelsen» og «Barna i Den nordiske motstandsbevegelsen» enda mer.
  • Som reservenyhet har vi en om at Russlands president Vladimir Putin har sagt at jøder bosatt i Russland kan ha vært de som amerikanske etterforskere mener skal ha forsøkt påvirke det amerikanske presidentvalget.

Hør på sendingen

VIANordfront
DEL

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Har ikke lyttet til sendingen enda, men Johan Andersson fra Granskning Sverige sa han skulle kaste inn håndkle pga presset mot familien fra voldsvenstre/Bonnier-familien da jeg sist hørte ham intervjuet på RedIce.

Ikke særlig trygt for ekte journalister når vi har nyheter som dette friskt i minne: https://www.frihetskamp.net/gransket-robert-aschberg-medborgerjournalisten-bechir-rabani-na-funnet-dod/