Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #68

Radio Nordfront Direkte #68

RADIO Det er et spekket skjema i kveldens avsnitt av Radio Nordfront. Tre gjester er invitert!

I kveld skal redesjef Anders Rydberg gi en rapport om hva som skjedde i Stockholm i går da Motstandsbevegelsens svenske Rede 1 gjennomførte aktivisme.

Johan Pettersson fra Motstandsbevegelsens bildegruppe skal medvirke for å lytterne tips om hvordan man tar gode mobilbilder.

Sist, men ikke minst medvirker Johan Andersson fra borgerjournalistene Granskning Sverige som tidligere denne uken sammen med Google-Sverige ble utsatt for en hetskampanje fra jødisk makt-mediehusene.

Noen av kveldens emner

  • Johan Pettersson fra bildegruppen medvirker for å gi tips og triks for at foto-n00bs kan ta bedre fotografier.
  • Redesjef for svenske Rede 1, Anders Rydberg, medvirker for å fortelle om gårsdagens aktivisme i Stockholm sentrum, noe som ble riksnyheter i jødisk makt-media.
  • Pär Öberg har blitt kontaktet av diverse unge menn som sympatiserer med Motstandsbevegelsen, men som har fått sine pk-foreldre på nakken. Hvordan håndterer man sine foreldre best?
  • Martin Saxlind har lest noen viktige punkter fra Alternativ for Sveriges partiprogram som han tenker gå igjennom, og forklare hvorfor det er Motstandsbevegelsens politikk som kommer til å redde de nordiske folkene.
  • Simon Holmqvist har satt seg inn i hvordan jødisk makt-media målbevisst jager Google-Sverige for å få den jødiske it-bedriften til å innføre enda strengere sensur, noe som spesielt har rammet borgerjournalistene i Granskning Sverige. Johan Andersson fra Granskning Sverige medvirker også!
  • Radio Nordfront dissekerer Sveriges Radios to dokumentarer «Min tid i Den nordiske motstandsbevegelsen» og «Barna i Den nordiske motstandsbevegelsen» enda mer.
  • Som reservenyhet har vi en om at Russlands president Vladimir Putin har sagt at jøder bosatt i Russland kan ha vært de som amerikanske etterforskere mener skal ha forsøkt påvirke det amerikanske presidentvalget.

Hør på sendingen