Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #69

Radio Nordfront Direkte #69

RADIO I kveld er det som vanlig dags for Radio Nordfront og vi kommer til å diskutere alt mellom himmel og jord føles det som. 3 gjester medvirker!

I kveld skal Michael Hovila fra Motstandsbevegelsens finske gren medvirke for å fortelle litt om hva Reddit er for noe og om hvordan det går med aktivismen i Finland.

Den norske redesjefen Tommy Nyberg skal også medvirke for å fortelle om gårsdagens nasjonsgrense-overskridende aktivisme.

Noen av kveldens emner

  • Nerden, skribenten, nazi-filantropen og medlemmet i Motstandsbevegelsens finske gren Michael Hovila forteller om hva Reddit er for noe og hvordan han frem til nylig suksessfullt drev en Motstandsbevegelsen-farget avdeling på Reddit med over 120 000 medlemmer.
  • Hovila forteller om helgens aktivisme i Finland som har brodden ut mot en såkalt antirasistisk kampanje.
  • Tommy Nyberg fra norske Rede 1 medvirker for å fortelle om hvordan nordmenn og svensker i går bedrev aktivisme på tvers av landegrensene Sverige–Norge.
  • Den nasjonalistiske organisasjonen Nordisk Ungdoms angrep på Den nordiske motstandsbevegelsens ideologi. Radio Nordfront begynte å spamme ned – kl. 14:59 i dag – representanter for Nordisk Ungdom med innbydelser til kveldens sending, blant annet: Fredrik Hagberg, Patrik Forsén og en rekke Twitter-kontoer i jakten på en representant for Nordisk Ungdom som vil medvirke da artikkelen skal diskuteres. Nordisk Ungdom har frem til emnet har blitt diskutert i sendingen på seg til å akseptere tilbudet – noe som de forhåpentligvis kommer til å gjøre så det blir litt diskusjon! Oppdatering: Björn Herstad fra Skandinaviska förbundet kommer til å medvirke!
  • Punktene skolegang, forsvar og økonomi fra Alternativ för Sveriges partiprogram gås igjennom.
  • Stadig flere nyankommende begynner gjennom arbeidstiltak å arbeide i førskolen, hvilket har ført til protester fra foreldre. På noen steder har tjenestemenn hørt på protestene, mens foreldre på andre steder har blitt tvunget til å flytte sine barn til andre førskoler.
  • CETA-avtalen – Comprehensive Economic and Trade Agreement – er en avtale mellom EU og Canada. Denne avtalen skal muliggjøre såkalt fri handel mellom EU og Canada. Hvilke krefter tjener på denne avtalen og hva kan det innebære?
  • Radio Nordfront dissekerer Sveriges Radios to dokumentarer «Min tid i Den nordiske motstandsbevegelsen» og «Barna i Den nordiske motstandsbevegelsen» enda mer.

Hør på sendingen