Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #77

Radio Nordfront Direkte #77

0

RADIO I kveld medvirker Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg i anledning motangrepet mot bankene og den pågående pengeinnsamlingen.

Kveldens emner

  • At Den nordiske motstandsbevegelsen nå organiserer et motangrep mot bankenes forsøk på å kneble med ytringsfrihet og foreningsfrihet i Sverige. Pengeinnsamlingen har nå nådd over 180 000 svenske kroner på tre dager, og kanskje kommer summen heller ikke stoppe der? Dette viser at folket i de nordiske landene nå har begynt å reise seg mot banksystemet. Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg deltar.
  • Lotta Wedman fra den utdøende lille ekstremistiske sekten «Miljöpartiet» vil nå ha web-TV fra Ludvikas byråd. Nordfront TV har imidlertid sendt web-tv fra byrådet i en god stund nå. Pär Öberg kommenterer hennes utspill.
  • Simon Holmqvist forteller om hans tankevekkende artikkel om integrasjon.
  • Fake news om at «FN kritiserer Sverige».
  • Noen fra Radio Nordfront har slått på TV-en for første gang på 15 år for å studere den fiendtlige informasjonsflyten, og ønsker å informere om eksistensen av et grovt dekadent og kulturelt depravert fenomen kalt «Eurovision Song Contest»

Lytt til sendingen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg