Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #82

Radio Nordfront Direkte #82

1

RADIO I kveld skal gjengen i Radio Nordfront blant annet diskutere aksjonen mot homolobbyen i Ludvika, det svenske sikkerhetspolitiets siste fiasko og den politiske krisen i Hellas.

Kveldens emner

  • Motstandsbevegelsens toppkandidat i Ludvika, Pär Öberg, er ekstatisk etter ha arrangert et kaffebod utenfor Coop i Grängesberg. Han vil fortelle hvordan det var å møte velgerne. Aksjonen i sentrale Ludvika mot homolobbyen vil også bli diskutert.
  • Simon Holmqvist forteller om sikkerhetspolitiets siste fiasko som førte til at de måtte auksjonere bort en av sine biler.
  • Tobias Lindberg har lest en rapport som avslører hvordan homolobbyen liker narkotika, sadisme, smerte og prostitusjon. Dette viser igjen at homolobbyen er et destruktivt fenomen.
  • I det greske parlamentet har en politiker oppfordret til et militært kupp for å gripe politikerne. Den som stod bak forslaget var en representant for Gyllent daggry. Martin Saxlind har satt seg inn i hva som skjer i det kriserammede landet.

Lytt til sendingen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Var moro å høre om hvordan man finner ut om en mistenksom bil tilhører Säpo. Kjempe lett å spre slik info idag med handy mobilkameraer, og på et sekund dele det videre for å advare når man har fått mistanken bekreftet fra sentralt hold. Det blir nok svært mange slike bruktbilsalg fra regime-lakeiene fremover:)