Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront diskuterte Iran og martyren Soleimani

Radio Nordfront diskuterte Iran og martyren Soleimani

3

RADIO På søndag gjestet iraneren Shahrokh Razavi Radio Nordfront for å diskutere hendelsene i Iran og martyren Qassem Soleimani.

Forrige ukes store hendelse var at den iranske generalen Qassem Soleimani ble drept i et amerikansk terrorangrep i Bagdad. Soleimani var i den irakiske hovedstaden for å treffe ledere for de irakiske militsene som han samarbeidet da han beseiret terrorsekten Den islamske staten.

Soleimani var en elsket mann, ikke bare i Iran men blant antisionistiske krefter i hele Midtøsten. Han har blitt sørget i både Iran og Irak, samtidig som spenningene i nærområdet har økt dramatisk.

Hvem var egentlig Qassem Soleimani og hvilke konsekvenser kan hans død få? For å finne ut av dette inviterte Radio Nordfront fagforeningsmannen og iraneren Shahrokh Razavi til søndagens sending.

Hør det interessante programmet nedenfor:

Listen to «RN DIREKT#146: Allt om Iran och martyren Soleimani SWISH: 0700749652» on Spreaker.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MimirHeimdalHaraldsson Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Haraldsson
Haraldsson

Vi har ingenting med å blande oss inn i andre nasjoners anliggende, uansett hvor mye vi måtte misslike dem og deres religion. Er du litt smart så forstår du også at alle disse sionistiske kriger for Israel har ført masseinnvandring av muslimer til Europa.

Heimdal
Heimdal

Bra avsnitt, innholdsrikt!

Mimir
Mimir

Hadde Pahlavi dynastiet bestått hadde nok mye vært annerledes. En bro hadde vært bygget mellom Iran og Europa(Tyskland, Italia osv) uten fanatisk islamisme. Men sionistene med britene som forlenget arm ville som kjent noe annet. Nå skal det også sies at fallet til Pahlavi`ene og Spania under Franco er mye på grunn av at dem ikke hjalp sine allierte under 2 verdenskrig.