Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront diskuterte Iran og martyren Soleimani

Radio Nordfront diskuterte Iran og martyren Soleimani

4

RADIO På søndag gjestet iraneren Shahrokh Razavi Radio Nordfront for å diskutere hendelsene i Iran og martyren Qassem Soleimani.

Forrige ukes store hendelse var at den iranske generalen Qassem Soleimani ble drept i et amerikansk terrorangrep i Bagdad. Soleimani var i den irakiske hovedstaden for å treffe ledere for de irakiske militsene som han samarbeidet da han beseiret terrorsekten Den islamske staten.

Soleimani var en elsket mann, ikke bare i Iran men blant antisionistiske krefter i hele Midtøsten. Han har blitt sørget i både Iran og Irak, samtidig som spenningene i nærområdet har økt dramatisk.

Hvem var egentlig Qassem Soleimani og hvilke konsekvenser kan hans død få? For å finne ut av dette inviterte Radio Nordfront fagforeningsmannen og iraneren Shahrokh Razavi til søndagens sending.

Hør det interessante programmet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Vi har ingenting med å blande oss inn i andre nasjoners anliggende, uansett hvor mye vi måtte misslike dem og deres religion. Er du litt smart så forstår du også at alle disse sionistiske kriger for Israel har ført masseinnvandring av muslimer til Europa.

Heimdal
Heimdal
3 år siden

Bra avsnitt, innholdsrikt!

Mimir
Mimir
3 år siden

Hadde Pahlavi dynastiet bestått hadde nok mye vært annerledes. En bro hadde vært bygget mellom Iran og Europa(Tyskland, Italia osv) uten fanatisk islamisme. Men sionistene med britene som forlenget arm ville som kjent noe annet. Nå skal det også sies at fallet til Pahlavi`ene og Spania under Franco er mye på grunn av at dem ikke hjalp sine allierte under 2 verdenskrig.

trackback
11 måneder siden

[…] Radio Nordfront diskuterte Iran og martyren Soleimani […]