Hjem Nasjonal kamp Media Radio Regeringen #102

Radio Regeringen #102

RADIO I kveld skal kvinnene i Radio Regeringen blant annet diskutere Motstandsbevegelsens nye radioprogram «Mer än ord» med Robin Boström.

I kveld klokken 19:00 skal Radio Regeringen snakke om en rekke forskjellige emner. Blant annet skal den siste Nordfront Radio-satsingen «Mer än ord» diskuteres og Robin Boström skal intervjues. Du som lytter har muligheten til å stille spørsmål om radioprogrammet til Boström, enten via e-post, i kommentarfeltet på Nordfront eller i chatten iløpet av sendingen.

«Mer än ord»

På søndag ble pilotavsnittet av aktivistprogrammet «Mer än ord» sendt. Programmet ledes av Robin Boström, og i første avsnitt deltok aktivistene Simon EngelinOscar BergströmTobias Malvå og Niklas Yngwe. Programmet har blitt kommentert av Nordfront Radios sjef Fredrik Vejdeland her.

Vedkomfyropprøret

Elin og Rebecca prater om det kreative vedkomfyropprøret som har oppstått etter at EU og svenske Boverket startet kampen om å begrense befolkningens mulighet til å fyre med ved.

Diskusjon

Kveldens diskusjonsemne er: «Spare penger for å undergrave systemet». Det som etterlyses er en diskusjon rundt hva hver enkelt kan gjøre, på lovlig vis, for å minimere sine utgifter for å undergrave systemet. Det kan handle om matlaging, energiforbruk, kunnskap om visse områder som undergraver systemet osv. Hvis du vil være med å diskutere kan du enten sende e-post, kommentere i kommentarfeltet på Nordfront, delta i chatten iløpet av sendingen eller ringe inn direkte til programmet på telefon +46 (0) 2-1495-1488.

Lytt til programmet