Hjem Nasjonal kamp Media Radio Regjeringen #104: Samtale med Fredrik Vejdeland

Radio Regjeringen #104: Samtale med Fredrik Vejdeland

RADIO Radio Regjeringen fikk besøk av Fredrik Vejdeland som stiller til valg for Den nordiske motstandsbevegelsen i Kungälv.

Etter en ukes fravær var det igjen tid for et riktig kosefredagsprogram. Denne gangen fikk programmet besøk av Fredrik Vejdeland som fortalte litt om seg selv og Den nordiske motstandsbevegelsens satsninger før valget i år.

Radio Regjeringen kommer til å gjennomgå en del forandringer fremover og i fredagens program presenteres disse. Rebecca har mammapermisjon en tid fremover og Elin tar over i denne perioden. En rekke gjester har blitt booket inn for de kommende programmene i tiden som Rebecca er borte.

Elin og Fredrik diskuterte også svenske varemerker som Trocadero og Göteborgs kex. I slutten av programmet ringte Simon Holmqvist og Robert Eklund inn for å påminne folk om innsamlingen til kameraer i svenske Rede 2 og Rede 6, som kommer til å trenges i den hektiske valgkampen. Samtalen handlet også om Russlands nye energidrikk som skulle kunne være en del av en russisk destabiliseringskampanje.

Lytt til programmet