Hjem Nasjonal kamp Media Radio Regjeringen #127: Radio Regjeringen fyller 2 år!

Radio Regjeringen #127: Radio Regjeringen fyller 2 år!

RADIO I ukens sending ser Elin og Tess sammen med lytterne tilbake på de 2 årene som Radio Regjeringen har sendt.

To år har (allerede) gått siden det aller første avsnittet av Radio Regjeringen ble sendt. Mye har forandret seg siden starten, men Radio Regjeringens ånd lever videre, til tross for bytte av programledere og teknisk «tull». Det har skjedd så mye i løpet av disse årene at det umulig kan oppsummeres i ett program, men damene har valgt noen høydepunkter, både eldre og nye.

En av de viktigste delene som har gjort/gjør Radio Regjeringen til hva det er, det er dere – Radio Regjeringens trofaste lyttere. Uten dere fantastiske lyttere som alltid er aktive i chatten, sender e-post og ringer inn til programmet, så hadde det vært et helt annet program.

Det er flere lyttere som har vært med helt fra begynnelsen, men også en hel del nyere lyttere. Hvordan har dere opplevd Radio Regjeringen? Husker dere hvilket som var det første programmet dere hørte og hvorfor begynte dere å følge Radio Regjeringen? Hvem har vært den beste gjesten? Hvilket emne har vært mest interessant? Hvilket er deres favorittprogram? Del deres tanker og feir toårsdagen sammen med Elin og Tess!

Hør på programmet