Hjem Nyheter Norden Radio Regjeringen kommer tilbake!

Radio Regjeringen kommer tilbake!

RADIO Endelig er det tid for Radio Regjeringen å komme tilbake, vi er her for å bli!

Etter en pause gjorde vi et besøk i eteren over jul. men nå er det dags å sette i gang på riktig. Sendetid og dag er samme som før, fredager kl 20.00. Også programbeskrivelsen stemmer ganske bra, men mye annet kommer til å forandres nå i vår. Heretter kommer vi bare til å sende annenhver uke, for å kunne gi dere lyttere mest mulig kvalitet.

Den største forandringen er at vi har byttet programledere og nå ønsker vi velkommen til Hanne fra Rede 1 i Norge, som fast programledere tilsammen med Elin. Dette har åpnet opp nye muligheter for å gjøre Radio Regjeringen mer nordisk og ikke kun fokus på Sverige, da det kommer prat på både svensk og norsk i programmet. Samt at våre på mange sett like, men enda så ulike kulturer, kommer å møtes og gi oss et bredere perspektiv. Dette er noe vi utforsket over jul i våre to spesialprogram og opplevde det som en suksess.

I vår kommer programmet til å ha etterkommende innslag med fokus på selvforbedring og helse. Nei, vi kommer ikke til å prate bare om slanking, men hvordan vi alle kan bli den beste mulige versjonen av oss selv utenfra våre egne forutsetninger. Vi kommer til å gå inn på alt fra mental og fysisk helse til intellekt. Vi vil be dere lyttere om å fortsette å være en del av programmet og være med og dele deres reise til selvforbedring. Uansett hvor stor eller liten den har vært eller er. Det kan være alt fra å være ute på tur, eller til å bli bedre på å komme ut fra sengen om morgenen. Dere bestemmer.

Selvfølgelig kommer vi til å ha tusen andre diskusjonstemaer også, med lignende retning som i tidligere programmer. Har dere lyttere ønsker av ulike emner eller personer som dere skulle ønske var gjest i programmet, rop ut, dere er en del
av Radio Regjeringen!

[email protected]
Tel: +46 (0) 2 1495 1488