Hjem Nyheter Globalt Rand Paul: John McCain er en krigshissende drapsmann

Rand Paul: John McCain er en krigshissende drapsmann

USA Senator Rand Paul har fått mer enn nok av sionisten John McCain, og kaller han en krigshissende drapsmann og mener det amerikanske folket bør være veldig glad for at han ikke styrer landet.

Rand Paul og John McCain

Etter John McCains angrep på Trumps legitime kritikk av pressen sist søndag, tok senator Rand Paul til ordet i et kraftig oppgjør med den aggressive sionisten som lenge har gått i spissen for å få USA involvert i en rekke unødvendige kriger til Israels store glede, og Midtøsten og Europas store ulykke.

– Alt som han sier om presidenten er farget av hans egen personlige tvist med president Trump, og det bør tas med en klype salt, fordi John McCain er fyren som har tatt til orde for krig overalt. Om McCain hadde styrt ville USA vært i evig krig, uttalte senatoren.

John McCain har den seneste tiden anklaget president Donald Trump for å være en diktator, samt påstått at Trump vil stenge den frie pressen. Sannheten er dog at president Trump har gått til angrep mot mange av de løgner som globalist-pressen har servert til folket for å forsvare globalismen til enhver pris.

Angående John McCains absurde overdrevne påstander, uttaler Paul at det ikke er noe som tyder på at Trump vil begrense pressen, men at han snarere uttrykker sin mening.

– Jeg tror det handler mer om en utenrikspolitisk debatt, hvor Trump og McCain sitter på motsatt side av denne debatten. Og jeg har en tendens til å sympatisere mer med presidenten. Vi trenger ikke å fortsette å ha regimeendringer i hele verden.

Globalistenes hissige krigføring verden over har medført stor ulykke for nesten samtlige nasjoner, skapt terror-organisasjoner, og pisket opp til flukt som har forårsaket den massive fremmed-invasjon vi idag ser brer seg over hele Europa, hvor de samme globalistiske krefter også står og tar invasjonen hjertelig imot.

– Hvis du ser på kartet, er det trolig minst seks ulike land der John McCain har argumentert for å sette våre støvler på bakken, legger senatoren til.

Kilde:
Rand Paul: US is ‘lucky John McCain’s not in charge’
Rand Paul: John McCain Is A Warmongering Killer