Hjem Nyheter Norge Rapper legger seg flat etter å ha kritisert jødisk korrupsjon

Rapper legger seg flat etter å ha kritisert jødisk korrupsjon

4

JØDISK MAKT Rapperen Kaveh skal ha lagt seg flat etter å ha mottatt kritikk for å ha kritisert jødisk korrupsjon. Jøden Ervin Kohn vurderer nå politianmeldelse.

FOTO: NTB/SCANPIX

Søndag, den 10 juni, skal Kaveh ha uttrykt sin misnøye over jødisk korrupsjon på Twitter ved å skrive «fuckings jøder er så korrupte». En misnøye som ikke har falt særlig i god jord hos jøden Ervin Kohn, styreleder i Det mosaiske trossamfunn i Oslo og nestleder i Antirasistisk Senter. Kohn vurderer nå å politianmelde Kaveh for å ha uttrykt sin misnøye.

Sist fredag skal Kaveh igjen ha uttrykt sin misnøye, og denne gang under en utendørskonsert i Stensparken i Oslo. På scenen skal han først ha spurt publikum om det var noen kristne der, for deretter å ha spurt om det var noen jøder tilstede, og så uttalt «fuck jøder». Ettersom publikum i noen sekunder stivnet til over at noen kunne finne på å kritisere jøder, valgte Kaveh å si «kødda».

Ettersom kritikken har haglet inn fra jødisk hold, samt Israel-venner, har den kjente rapperen nå valgt å legge seg helt flat og be om unnskyldning, dog uten å møte tilgivelse.

Les også:
Hvorfor er folk så redd for fakta om jøder?
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen
Nigel Farage talte i EU-parlamentet – krever utredning om korrupsjon
Israels riksadvokat har beordret etterforskning av Benjamin Netanyahu
Elon Musk stiller seksmillionerkroners spørsmålet: «Hvem tror dere eier media?»
Russisk avis: Vi må snakke åpent om jødespørsmålet for å forstå verdenspolitikken
Israels ambassadør skrev hatinnlegg om kritiske nordmenn på Facebook
Antirasistisk Senter hetser ikke-jøder

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Goy
Goy
4 år siden

I hvilken kontekst uttrykker han dette? «ASAP ROCKY har 28 ganger bedre stil» sier meg lite.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Goy
4 år siden

Halvjøden Drake hadde fått noen jødepriser av noen andre jøder. Kave mente at AZAP rocky hadde seks millioner ganger bedre stil og derfor fortjente jødeprisen mer en Drake.

Arngard
Arngard
4 år siden

Kaveh ble her kastrert. Med en gang betahaner møter den minste kritikk så legger de seg helt flat og skal be om unnskyldning for noe de åpenbart mener. Sånt viser svakhet, og gir attpåtil dette hylekoret makt til å fortsette å kvele kritikk mot dem.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Oy vey! En eller annen betydningsløs «artist» har tillatt seg å karakterisere det utvalgte folket aldri så lite negativt, får tyn fordi slikt gjør man ikke, og «legger seg flat». Ikke noe nytt her. Jødene skal man ALDRI kritisere, selv om litt forsiktig negativ omtale av Israels behandling av palestinerne såvidt kan passere, når jødenes soldater skyter og dreper protesterende, ubevæpnede arabere som target practice, noe som skjedde nylig.