Hjem Nyheter Norge Rapper legger seg flat etter å ha kritisert jødisk korrupsjon

Rapper legger seg flat etter å ha kritisert jødisk korrupsjon

JØDISK MAKT Rapperen Kaveh skal ha lagt seg flat etter å ha mottatt kritikk for å ha kritisert jødisk korrupsjon. Jøden Ervin Kohn vurderer nå politianmeldelse.

FOTO: NTB/SCANPIX

Søndag, den 10 juni, skal Kaveh ha uttrykt sin misnøye over jødisk korrupsjon på Twitter ved å skrive «fuckings jøder er så korrupte». En misnøye som ikke har falt særlig i god jord hos jøden Ervin Kohn, styreleder i Det mosaiske trossamfunn i Oslo og nestleder i Antirasistisk Senter. Kohn vurderer nå å politianmelde Kaveh for å ha uttrykt sin misnøye.

Sist fredag skal Kaveh igjen ha uttrykt sin misnøye, og denne gang under en utendørskonsert i Stensparken i Oslo. På scenen skal han først ha spurt publikum om det var noen kristne der, for deretter å ha spurt om det var noen jøder tilstede, og så uttalt «fuck jøder». Ettersom publikum i noen sekunder stivnet til over at noen kunne finne på å kritisere jøder, valgte Kaveh å si «kødda».

Ettersom kritikken har haglet inn fra jødisk hold, samt Israel-venner, har den kjente rapperen nå valgt å legge seg helt flat og be om unnskyldning, dog uten å møte tilgivelse.

Les også:
Hvorfor er folk så redd for fakta om jøder?
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen
Nigel Farage talte i EU-parlamentet – krever utredning om korrupsjon
Israels riksadvokat har beordret etterforskning av Benjamin Netanyahu
Elon Musk stiller seksmillionerkroners spørsmålet: «Hvem tror dere eier media?»
Russisk avis: Vi må snakke åpent om jødespørsmålet for å forstå verdenspolitikken
Israels ambassadør skrev hatinnlegg om kritiske nordmenn på Facebook
Antirasistisk Senter hetser ikke-jøder