Hjem Nyheter Norden Rapperen Einár kidnappet og mishandlet

Rapperen Einár kidnappet og mishandlet

8

FLERKULTUR Rapperen Einár pleier å romantisere en gjengkriminell livsstil. Mandag ble det sluppet bilder der han selv ble kidnappet, mishandlet og ydmyket i et «eksklusjonsområde».

Rapperen Einár. (Trykk for å forstørre)

Mandag kveld ble flere bilder sluppet på sosiale medier hvor den 18-årige rapperen Einár er omringet av maskerte gjerningsmenn. Ifølge informasjon på bildene kommer disse fra Snapchat og ble sendt av «Ali K» og «Ak».

På bildene som skal ha blitt tatt for noen uker siden er Einár blodig i ansiktet og får også trykket en knivliknende gjenstand i ansiktet. Han er avkledd ned til undertøyet og har fått en kvinneparykk, kvinneklær og et hundehalsbånd på seg.

Politiet skal ha kjent til hendelsen fra tidligere og har selv opprettet en anmeldelse klassifisert som kidnapping.

Samhällsnytt skriver at han ble penetrert analt med en dildo og at alt skal ha blitt filmet.

Expressen skriver at det ble satt i gang en hemmelig politioperasjon i Stockholmsområdet. Politiet ønsket å finne ut om informasjonen de fikk om at Einár hadde det bra etter overgrepet, var riktig.

Einár opprettholder sitt gjengkriminelle image ved å nekte å delta i etterforskningen, eller på noen måte hjelpe politiet med å identifisere overgriperne. Derfor kommer ikke politiet videre i etterforskningen. De fleste opplysningene om mistenkte gjerningsmenn finnes i stedet på sosiale medier.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

«Einár opprettholder sitt gjengkriminelle image ved å nekte å delta i etterforskningen, eller på noen måte hjelpe politiet med å identifisere overgriperne.» Det er vel heller slik at han ikke tør å identifisere dem, den såkalte «gangsteren» er nok redd. Hadde det vært en vanlig svensk person som hadde blitt kidnappet slik og utsatt for voldtekt av «Mr.Ali», så hadde jeg reagert med sinne. Men her har man altså en idiot som ikler seg et forbannet gangster image og hyller flerkulturen og gjengkriminalitet, for senere å selv bli kidnappet og utsatt for «kulturell berikelse» av «Mr.Ali». Oi for en Karma!… Les mer »

Victoria
Victoria
Svar til  Steinar
2 år siden

Helt utrolig at noen kan ha så lite sympati for et annet menneske. Virkelig sjokkerende, og ærlig talt ikke særlig bedre enn menneskene som gjorde dette mot han. En 17ÅR gammel gutt har blitt banket, krenket og muligens voldtatt og du kaller det karma? Det er overgrep av en mindreårig, og å unne noen det er noe av det ekleste jeg har hørt. Med sånne ekle uttalelser og slik diskriminering er jeg virkelig bekymret over hvilken fæl karma du kommer til å få 🙁 Bare å forberede seg mentalt Steinar!

Steinar
Steinar
Svar til  Victoria
2 år siden

Føleri følera… Les kommentaren igjen.
Det er selvfølgelig en tragedie, men også en forbannet tragedie at vedkommende som er 18 ÅR har romantisert og hyllet flerkultur gjengkriminalitet som har påført en god del mennesker en rekke lidelser i Sverige. Ergo karma.

Ksam
Ksam
Svar til  Steinar
2 år siden

Ja bare å tyste i vei regardless hva som skjer, prøv selv å se hvor lang tid det tar før du må se bak deg til en hver tid. Handler ikke om et image for noen, tror du må leve realiteten før du uttaler deg i godstolen din.

Espen
Espen
2 år siden

Tragisk! Både det at han selv er en idiot og det at innvandrere gjør slik.

N.S
N.S
2 år siden

Har aldri forstått meg på rap og hiphop musikk, det er jo direkte latterlig. Det er ingenting kult med det, tvert om lyser det usikkerhet og svakhet av det, en streben etter image, en forbanna fasade. Og enda mer pinlig er det med disse hvite, eller whiggers som de kalles, som streber etter å være ni##ers!!! Står der med bukser som faen er 10 nummer for store og langt nede på ræva, med juggelsmykker og fingrene i kryss mens de snakker GEBROKKENT! Pinlig, bare helt forbanna pinlig!

Inge
Inge
2 år siden

Ble sikkert glad da når han fikk kjenne litt på den «kule gjengkriminaliteten»

Karma
Karma
2 år siden

DEN SOM LER SIST LER BEST!!