Hjem Nyheter Norge Raseblandingspropaganda slaktes på YouTube

Raseblandingspropaganda slaktes på YouTube

DEKADANSE Responsen på musikkvideoen til den norske bloggeren Sophie Elise er det siste eksemplet på unge mennesker som reagerer på det anti-hvite budskapet som promoteres av media og underholdningsindustri.

Den norske artisten og bloggeren Sophie Elise Isachsen slapp under gårsdagen en musikkvideo til hennes siste singel kalt «All Your Friends». Isachsen livnærer seg av å skrive en såkalt rosablogg – der hun for det meste skriver om seg selv, mens hun reklamerer for diverse skjønnhetsprodukter og klær til tenåringer.

I den omtalte videoen kan man se Isachsen danse intimt med en afrikansk mann som skal forestille hennes kjæreste, i et åpenbart forsøk på å normalisere raseblanding til hennes yngre publikum. Teksten i videoen er for øvrig like dekadent som det visuelle, og handler om en kvinne som har gjort det slutt med sin kjæreste, og skal ha sex med alle hans venner som hevn.

LES OGSÅ: Innvandringspropaganda er upopulært på YouTube

Tilbakemeldingene har dog ikke vist seg å være helt det Isachsen kanskje håpet på, da hun prøvde å høste poeng på politisk korrekthet. Majoriteten som har sett propagandafilmen på YouTube har gitt den tommel ned og respondert svært negativt på det anti-hvite budskapet. Reaksjonen føyer seg inn i rekken av andre episoder der hvite mennesker har begynt å reagere kraftig på folkefiendtlig propaganda på Internett. Løgnpressen har naturligvis omtalt reaksjonene som «rasehets», «hets» og «rasisme».

Bjørn Rogstad fra Universal Music sier i en kommentar til Dagbladet at han er dypt sjokkert over responsen og at plateselskapet vurderer å anmelde kommentarene til politiet.

Se filmen nedenfor: (NB! Kommentarfeltet til videoen er nå fjernet.)

Kilde:
Sophie Elise slår tilbake etter rasehets: – Et enormt sjokk
Jostein Pedersen slakter Sophie Elise-singel