Hjem Nyheter Norge Raseblandingspropaganda slaktes på YouTube

Raseblandingspropaganda slaktes på YouTube

54

DEKADANSE Responsen på musikkvideoen til den norske bloggeren Sophie Elise er det siste eksemplet på unge mennesker som reagerer på det anti-hvite budskapet som promoteres av media og underholdningsindustri.

Den norske artisten og bloggeren Sophie Elise Isachsen slapp under gårsdagen en musikkvideo til hennes siste singel kalt «All Your Friends». Isachsen livnærer seg av å skrive en såkalt rosablogg – der hun for det meste skriver om seg selv, mens hun reklamerer for diverse skjønnhetsprodukter og klær til tenåringer.

I den omtalte videoen kan man se Isachsen danse intimt med en afrikansk mann som skal forestille hennes kjæreste, i et åpenbart forsøk på å normalisere raseblanding til hennes yngre publikum. Teksten i videoen er for øvrig like dekadent som det visuelle, og handler om en kvinne som har gjort det slutt med sin kjæreste, og skal ha sex med alle hans venner som hevn.

LES OGSÅ: Innvandringspropaganda er upopulært på YouTube

Tilbakemeldingene har dog ikke vist seg å være helt det Isachsen kanskje håpet på, da hun prøvde å høste poeng på politisk korrekthet. Majoriteten som har sett propagandafilmen på YouTube har gitt den tommel ned og respondert svært negativt på det anti-hvite budskapet. Reaksjonen føyer seg inn i rekken av andre episoder der hvite mennesker har begynt å reagere kraftig på folkefiendtlig propaganda på Internett. Løgnpressen har naturligvis omtalt reaksjonene som «rasehets», «hets» og «rasisme».

Bjørn Rogstad fra Universal Music sier i en kommentar til Dagbladet at han er dypt sjokkert over responsen og at plateselskapet vurderer å anmelde kommentarene til politiet.

Se filmen nedenfor: (NB! Kommentarfeltet til videoen er nå fjernet.)

Kilde:
Sophie Elise slår tilbake etter rasehets: – Et enormt sjokk
Jostein Pedersen slakter Sophie Elise-singel

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
54 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
5 år siden

Man kan skylde seg selv når man promoterer dekadanse og folkemord på eget folk om man får negativ respons.

Christer
Christer
Svar til  Andreas H
5 år siden

Bra at folk gjennomskuer selve symptomet på det som skjer foran øynene på oss. Men årsaken utelukkes, og noe et overveldende flertall ser tvert igjennom. Regissøren bak videoen Christian F.Schussler er faktisk av jødisk herkomst, og det sier alt! Det samme er ledelsen bak plateselskapet Universal som har utgitt videoen. Føler nesten empati med denne stakkars afrikaneren som har blitt plukket opp av regissøren og misbrukt for å fremme folkemord på hvite, og attpåtil er det denne afrikaneren som sjikaneres i grove ordlag i div kommentarfelter. Afrikaneren er kun symptomet, på samme måte som denne rosa bloggeren som ikke vet… Les mer »

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Christer
5 år siden

Helt enig, for å få slutt på en sykdom må man gå til årsaken, ikke behandle symtomer.

Hadde ikke det jødiske problemet eksistert hadde vi ikkke hatt noen muslimsk masseinnvandring.

Ingen kultur marxisme/feminisme/generell degenerasjon

Synd nasjonal sosialisme tiltrekker så mange rasister på huleboer stadie

Nitram
Nitram
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Enig. Er du nasjonalsosialist og med i motstandsbevegelsen Norsk skog? ?

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Nitram
5 år siden

Nei, er ikke medlem.
Så lenge de er for deportering av alle som ikke er nordiske er det meningsløst. Ikke bare er det inhumant, men vil aldri kunne la seg gjøre og fremstår som useriøst.
Med slike ekstreme tiltak på partiprogrammet holder de fleste seg unna.

Hadde dere enda kun fokusert på det jødiske problemet, som er årsaken til alt.

Da hadde det vært en annen sak.

Nitram
Nitram
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Det er ikke det som står i partiprogrammet. Det står også at nærbeslektede folkeslag får bli. Det vil si at Europeere får bli. Synes du det er urealistiskt mål å deportere folk fra midt-østen og Afrika?

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Nitram
5 år siden

Så lenge disse ikke er praktiserende muslimer, bidrar til det norske samfunnet,er gode borgere og ikke utgjør noen trussel til vertsbefolkningen ser jeg ingen grunn til å deportere de.

og hva med de fra latin amerika? går de under europeere? de stammer jo fra portugisere,spanjoler osv.

hva med de som er blandinger? de som har en far som er mulatt, en mor som er hvit, skal han ut også?

hvor skal man sette en grense?

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Ser dilemaet ditt og forstår at du skjønar (((diagnosen))), men det viktigaste er å ivareta eigen rase, eige folk og eige fedreland. Sjølv om jødane står i spissen for denne bølgen av migantar så er det likevel viktig å hindre meir raseblanding enn det allereie er. Uansett kor mykje, f.eks. ein syrar, kan bidra til det nordiske samfunnet så høyrer han ikkje til i Norden. Han burde vore med å forsvare sitt eige folk og fedreland. I alle fall vore med å byggje det opp att! Når det kjem til latin amerika, så er vel dei i ferd med å… Les mer »

Nitram
Nitram
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Det står også i partiprogrammet at i slike tvilsomme fall, så vil vi heller frie enn felle. Vi må prioritere å repatriere de som har kommet med flyktningstrømmene de siste årene.

N S
N S
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

For en idiot du er.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Les først dette: https://www.frihetskamp.net/var-vei-punkt-1/

Deretter håper jeg du tar turen innom Discord for en prat – langt bedre å være «på innsiden» å diskutere med folk som i hovedsak har samme oppfatning som en selv, enn å stå på utsiden og «surmule» :-).

https://www.nordfront.se/motstandsrorelsens-discord-nu-1-000-medlemmar.smr

N S
N S
Svar til  Nitram
5 år siden

Det står ikke bare at nærbeslektede får bli. Det er en relativt detaljert beskrivelse av hva man skal gjøre med de diverse kategorier og grupper. Det fremkommer at man er klar over hvor kompleks utfordringen ér. Norsk Skog ser ikke ut til å ha lest/forstått noe særlig av det.

tony
tony
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

det er ikke meningsløst men det er akkurat det som må til for og få et rent og pent og ryddig samfunn
både jøder og de som ikke er av nordisk rase må ut

og aldri si aldri alt er mulig hvis man kjemper for sin sak

N S
N S
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Herregud…

Cheeki Breeki
Cheeki Breeki
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

«Rasister» er vel bare folk generelt som ikke er flinke PK-borgere. Ikke alle er idealister eller fanatikere, men vil absolutt ikke si at NS tiltrekker seg noen tullinger. Tilogmed skinhead kulturen på 80, 90-tallet har en rasjonell forklaring. Å leve i byen som NS kan gjøre rart med en, med all degenerasjonen tett innpå seg hver dag.

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Cheeki Breeki
5 år siden

Når jeg snakker om rasister på huleboer stadie, snakker jeg om de som sjikanerer uskyldige lovlydige mennesker med gode verdier og moral, man må dømme etter karakter, ikke hudfarge. Ja, jeg er enig i at rasene burde vært separert, men dette er for sent nå. Det kunne fungert på 30-40 tallet men ikke nå. Problemet er ikke nødvendigvis rase, men kultur/verdier/karakter. Derfor passer ikke muslimer inn i andre kulturer enn sin egen. Å være nasjonal sosialist innebærer også å vise respekt for de som forholder seg til gjeldende lover og verdier. Vi hadde ikke hatt noen problemer med andre raser… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Hva er det som er så vanskelig med å returnere disse rasefremmede inntrengere? Det er overhodet ikke vanskelig. Og det er aldeles ikke for sent! Dette er kun en defaitistisk tankegang som har bredt seg som folkesykdom. De fleste vil returnere på eget initiativ, så fort det ikke lenger sitter ledere som strør om seg med penger og lokker dem hit. Den ene ting fører til den andre. De resterende som nekter er det bare å sende ut med tvang, og er det noen som skulle misslike det, så skyld istedet på dagens ledere som åpnet for invasjonen. Det aller… Les mer »

N S
N S
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Er du 12 år?

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  N S
5 år siden

Den eneste som fremstår som en 12 åring i denne tråden må være deg.

Kom med noe konstruktivt eller saklig.

Varyag
Varyag
Svar til  N S
5 år siden

Skjer med usaklig surmuling, da N S? Sikker på at det ikke er du som er 12 år? Er du i det hele tatt en Nasjonalsosialist eller bare en fornærmet sinnatagg? Situasjonen i Europa og Norden er kritisk og det setter sinnet i sving men det hjelper ikke å slenge fra seg tomme søppelfraser her og der og forvente å bli tatt på alvor, hverken av Nasjonalsosialister eller av andre. Hev standarden N S hvis du skal være med i diskusjonen.

N S
N S
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Du er på huleboer-stadie.

KS88
KS88
Svar til  Christer
5 år siden

Vi kan gjøre dette mye lettere ved å ramse opp firmaer inne musikk og underholdningsbransjen som IKKE har en jødisk bakmann.

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  KS88
5 år siden

Finnes de?

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Ein kan ikkje drite på eige folk og vente heider og ære etterpå.

Nitram
Nitram
5 år siden

Regissør for hennes låt er (((Christian F. Schüssler))). Er det nok en tilfeldighet?

Norsk Skog
Norsk Skog
5 år siden

Folket våkner

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Dessverre er det jenter/kvinner som Sophie Elise som påvirker norske jenter og kvinner i tusentall. Med videoer som dette brytes sunne prinsipper om NEI til raseblanding med halvaper gradvis ned, og resultatet er ulykkelige kvinner som angrer på «berikelsen» de utsetter seg for, og eventulle hybridbarn som ikke aner hvor de hører hjemme. Og nasjonen/folket lider..

N S
N S
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Og så har vi sodomittene, da. Er ikke spesielt bra for samfunnet, de heller. Og er for det meste menn.

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Hvor mange øyne har Odin?
Hvor mange øyne har Odin?
5 år siden

At denne horen er forbilde for noen som helst, forstår jeg ikke.

Håper hennes unge lesere boikotter bloggen, så hun kan få seg en ærlig jobb. For det tror jeg hun trenger

s.h.
s.h.
Svar til  Hvor mange øyne har Odin?
5 år siden

Men noen vanlig jobb tror jeg ikke hun er egnet til eller klare!

N S
N S
Svar til  s.h.
5 år siden

Ikke du heller, etter språket å bedømme.

N S
N S
Svar til  Hvor mange øyne har Odin?
5 år siden

Denne «horen» er et forbilde for mange fordi hun legger masse energi på å uttrykke seg selv ærlig skriftlig og kunstnerisk, og eksponerer seg selv (i egenperson, ikke anonymt) for hele verden. Hadde bare flere nasjonalister og nasjonalsosialister hatt like mye baller, engasjement og kreativitet som Sophie Elise…

Hanne
Hanne
Svar til  N S
5 år siden

Vi omtaler ikke norske kvinner for horer. Skjerpings!

Christer
Christer
Svar til  Hanne
5 år siden

Omtaler vel ingen kvinner for horer…

Det er bare en primitiv beskrivelse, og vitner om lav intelligens aka ad hominem på sitt beste.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Den stakkars negeren fortjener bedre.

Bastian
Bastian
5 år siden

Teaseren er fremdeles ikke sensurert og den er nr. 5 på trending: https://www.youtube.com/watch?v=X9HVqp3Eu5k

Pernille
Pernille
5 år siden

De små tissefantene deres får norske jenter til å søke noe større og mer eksotisk.
Once you go black you never go back

Hanne
Hanne
Svar til  Pernille
5 år siden

Er du syk i hodet?

N S
N S
Svar til  Hanne
5 år siden

Jødisk i hvert fall (går ofte hånd i hånd).

Tom
Tom
Svar til  Pernille
5 år siden

once you go black you’re a single mom.

Ida
Ida
Svar til  Pernille
5 år siden

Ikke snakk om hva norske jenter generelt vil ha, snakk for deg selv!!

Den sist strofen din der har du helt rett i 😉 av den enkle grunn at ingen andre vil ha deg etterpå!!!

Anonym
Anonym
Svar til  Pernille
5 år siden

Jeg tipper at du kutter deg selv i mens du hører på Sophie Elise på soverommet.
Korrekt?

Captain Kuijt
Captain Kuijt
Svar til  Pernille
5 år siden

Once you go black, we don’t want you back 🙂

tony
tony
Svar til  Pernille
5 år siden

flytt til afrika da så får du mye av det du ønsker eller grønland 🙂

Krüger
Krüger
Svar til  tony
5 år siden

Norsk gramatikk er vanskelige greier du . . .

KS88
KS88
Svar til  Pernille
5 år siden

Svakt og patetisk forsøk på å fornærme noen her inne. Når du innrømmer å ha vært en negerhore så sier det seg selv at fornærmelsen som følger neppe sårer noen som helst.

N S
N S
Svar til  KS88
5 år siden

Personen er antakeligvis verken hvit eller kvinne.

N S
N S
Svar til  Pernille
5 år siden

«Pernille», jeg tipper du er en jødisk mann.

Knut
5 år siden

Jeg er ikke overasket.

Micke
Micke
5 år siden

Blitt smittet av noe dritt denne jenta her allerede?Man møter seg selv ofte i døra med flerkulturen http://www.dagbladet.no/kjendis/sophie-elise-innlagt-pa-sykehus/68585811

Lars B
Lars B
5 år siden

Får helt sjokk av å lese noen av kommentarene dere skriver. «Jøde-deportering», «la Syrerne bygge opp sitt eget land», «raseblanding». Hva feiler det dere!? Lærte vi ingenting av 2. verdenskrig? Vi er alle mennesker, uavhengig av nasjonalitet, religion, eller rase. Å drive å kategorisere folk på den måten er bare trist og naivt. Norge er verdens rikeste og beste land å bo i idag, men for bare snaue 100 år siden var det vi som var «Syrerne», da 50% av Nordmenn immigrerte til USA pga av sult og fattigdom. Vi er ikke noe bedre enn andre, så kom dere ut… Les mer »

Dynamo
Dynamo
Svar til  Lars B
5 år siden

Det er ingen som klandrer innvandrerne på personnivå.(Forutenom de feige menn som drar fra familiene sine i krigssoner) De er bare et symptom på problemet. Det er systemet som er problemet, og de som har makt i det. Les deg opp.

trackback
5 måneder siden

[…] også: Raseblandingspropaganda slaktes på YouTube Innvandringspropaganda er upopulært på […]