Hjem Nyheter Norden Rasedrapet i Uddevalla: Drapssiktedes far arrestert

Rasedrapet i Uddevalla: Drapssiktedes far arrestert

11

SVERIGE Tre personer er nå mistenkte i drapssaken hvor 17 år gamle Wilma Andersson ble drept i Uddevalla i nærheten av Göteborg.

Den 22 år gamle rasefremmede Ahmed Tishko er allerede varetektsfengslet for drap på 17 år gamle Wilma Andersson. Nå er også ytterligere to personer arrestert for kobling til drapet – en av dem Ahmed Tishkos far.

Faren var tidligere arrestert mistenkt for å ha beskyttet en kriminell, men ble løslatt da mistanken ikke ble ansett begrunnende for lenger frihetsberøvelse. Etter avhør på torsdag ble han arrestert på nytt, denne gangen for gravskjending, ifølge kilder til Dagens Nyheter. Gravskjending innebærer at man ulovlig håndterer en død persons levninger.

– Per dags dato går vi ikke ut med hvilke forbrytelser de to arresterte er mistenkt for. Aktorer vil i løpet av helgen bestemme om de skal begjæres varetektsfengslet eller om de skal løslates, sier kammaråklagare Jim Westerberg, som leder etterforskningen.

På fredag venter ny varetektsfengslingsforhandling mot den drapsmistenkte kjæresten.

– Mistankene mot mannen har suksessivt blitt styrket under etterforskningens gang og jeg bedømmer at bevisgrunnlaget er forbedret, men det trengs mer tid for å fullføre etterforskningen, sa aktor Jim Westerberg tidligere i uken.

Les også:
Rasefremmed varetektsfengslet for drap på 17 år gammel svensk jente – jødisk avis hyller ham direkte
Motstandsbevegelsen kuppet forrædermarsj

11
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Stig Even EideJudasGarSvikerHåkonNo more toleranceEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Haraldsson
Haraldsson

Tragisk, men slik blir det når myndighetene importerer ustabile kriminelle og samtidig ser en annen vei når det svenske folk lider.

Kim Larsen
Kim Larsen

Enda en vakker ung fremtidig mor som har blitt revet vekk fra oss av mennesker som aldri burde ha vært her i første omgang.

Hvil i fred Wilma

Hanne
Hanne

Stakkars pike. Enda et offer for multikulturens berikelse. Håper de får dømt svina som frarøvet hennes liv og sender de vekk fra Sverige. Dette er en så tragisk sak.

Hvil i fred, vakre lille Wilma.

Nordboer
Nordboer

Det blir nok en lavnivåanstalt med playstation og halal og en klapp på skulderen for godt arbeid når de slipper ut.

Hanne
Hanne

Ja, er redd for at det kommer til å skje. Dessverre.

Heimdal
Heimdal

Nok et offer for den hatefulle anti-hvite indoktrineringen på flerkulturens kulturmarxistiske hellige utopia-alter. Kvinners liv og verdi settes til side, vårt folk blir til fritt vilt. Politikerne er de ansvarlige, globalisme for enhver pris!?

Espen
Espen

Gang på gang skjer dette mens folkeforræderne forsvarer og forherliger de rasefremmede som har trengt seg inn i Europa. Folkeforræderne står ansvarlig!!!

No more tolerance
No more tolerance

Synes ikke synd på araber-tøsa i det hele tatt. Tøser som flyver rundt med rasefremmede er vårt folks horer.

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Tenkte noe av det samme. Sympatien min sitter langt inne for kvinner som menger seg med dette avskummet. Mye verre med tilfeldige overfall og voldtekter etter min mening.

Håkon
Håkon

Hun hadde vært i live, om hun hadde holdt seg blant sine egne.

Stig Even Eide
Stig Even Eide

Jeg tror de skjønner alvoret kjære kamerater. Våre søstre er åpenbart for vakkre, for frie og for intiligente til å få være i fred