Hjem Nyheter Norden Rasefremmed innvandrer fra Algerie tiltalt for grove voldtekter

Rasefremmed innvandrer fra Algerie tiltalt for grove voldtekter

0

FLERKULTUR Voldtekter og dødstrusler har ført til tiltale for en rasefremmed innvandrer i Sverige.

Mourad Nabi (19810219-4175) fra Algerie har sittet fengslet siden mars for tre grove voldtekter av en kvinne, som han begikk i den flerkulturelle byen Malmö.

Nabi truet kvinnen med kniv, dro henne med håret inn på soverommet, slo henne i ansiktet og voldtok henne samtidig som han holdt kniven mot henne. Da offeret forsøkte å gjøre motstand dunket han hodet hennes i veggen.

Etter den første voldtekten slo han henne slik at hun falt i gulvet og mistet bevisstheten. Deretter sparket han henne, dro henne igjen i håret og voldtok henne igjen mens han hadde kniven innen rekkevidde for å kunne skjære henne.

Etter den andre voldtekten forlot han henne ensom i rommet. Da passet hun på å samle sammen tingene sine for å forlate stedet.

Dette aksepterte ikke Mourad Nabi, som voldtok henne en tredje gang og ba henne forsvinne. Da passer kvinnen på å flykte fra leiligheten.

Samtidig som han voldtok kvinnen kalte han henne «sin lille hore» og truet henne med hva han skulle gjøre, for han var kriminell og hadde «sittet inne», sa han.

Mourad Nabi er nå tiltalt for grov voldtekt, men nekter for at han skulle ha begått noe kriminelt. Han er også tiltalt for å ha truet med å drepe en annen innvandrermann.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg