Hjem Nyheter Rasefremmed journalist vil at Afa skal misshandle svensker

Rasefremmed journalist vil at Afa skal misshandle svensker

FLERKULTUR Expressenjournalisten Ibrahim Alkhaffaji lurer på Twitter hvor Afa er når man behøver dem. Han vil at venstreterroristene skal misshandle Afs-tilhengere på byen.

Kulturmarxisten Yasmin Sund. Foto: Twitter.

ChristianAfS i Gøteborg og hans kamerat Mattias D postet en video på Twitter hvor den svenskfiendtlige bibliotekaren og hbtqp-aktivisten Yasmin Sund var i ferd med å rive ned deres plakat med teksten ”Svenska Liv Räknas”.

Yasmin er en bibliotekar og har organisert flere kulturmarxistiske arrangement, for eksempel hbtqp-pride for Gøteborg by.

Kvinnen som ikke anser at svenske liv teller var dog kjapp med å si at “svarte liv teller” – muligens til og med i motsetning til hennes eget liv.

Hun ble svært opprørt når Christian postet videoen på Twitter, slik at det ble allment kjent at hun er svenskfiendtlig. Derfor forsøkte hun å overtale han til å fjerne videoen igjen, med argumentet at hun – til tross for hennes tydelige homopolitiske aktiviteter i Gøteborg og med byens folkebibliotek som plattform – lever “et privat liv” og bare vil være i fred.

Christians avsløring av Yasmin Sund har irritert Expressens journalist Ibrahim Alkhaffaji, som på Twitter vil at AfS-tilhengerne skal mishandles. Han håper at Antifascistisk aksjon (Afa) skal komme og gjøre den jobben for han:

Men Christian påpeker at hun overhodet ikke er en tilfeldig forbipasserende “rettferdighetskriger”, men at hun får betalt for å være kulturmarxist, hvilket gjør henne til en offentlig person.

Ifølge Ibrahim Alkhaffaji er Christian et “fascistsvin” når han konfronterer den svenskfiendtlige Yasmin.

Les også:
Venstreekstremisme