Hjem Nyheter Rasefremmed journalist vil at Afa skal misshandle svensker

Rasefremmed journalist vil at Afa skal misshandle svensker

6

FLERKULTUR Expressenjournalisten Ibrahim Alkhaffaji lurer på Twitter hvor Afa er når man behøver dem. Han vil at venstreterroristene skal misshandle Afs-tilhengere på byen.

Kulturmarxisten Yasmin Sund. Foto: Twitter.

ChristianAfS i Gøteborg og hans kamerat Mattias D postet en video på Twitter hvor den svenskfiendtlige bibliotekaren og hbtqp-aktivisten Yasmin Sund var i ferd med å rive ned deres plakat med teksten ”Svenska Liv Räknas”.

Yasmin er en bibliotekar og har organisert flere kulturmarxistiske arrangement, for eksempel hbtqp-pride for Gøteborg by.

Kvinnen som ikke anser at svenske liv teller var dog kjapp med å si at «svarte liv teller» – muligens til og med i motsetning til hennes eget liv.

Hun ble svært opprørt når Christian postet videoen på Twitter, slik at det ble allment kjent at hun er svenskfiendtlig. Derfor forsøkte hun å overtale han til å fjerne videoen igjen, med argumentet at hun – til tross for hennes tydelige homopolitiske aktiviteter i Gøteborg og med byens folkebibliotek som plattform – lever «et privat liv» og bare vil være i fred.

Christians avsløring av Yasmin Sund har irritert Expressens journalist Ibrahim Alkhaffaji, som på Twitter vil at AfS-tilhengerne skal mishandles. Han håper at Antifascistisk aksjon (Afa) skal komme og gjøre den jobben for han:

Men Christian påpeker at hun overhodet ikke er en tilfeldig forbipasserende «rettferdighetskriger», men at hun får betalt for å være kulturmarxist, hvilket gjør henne til en offentlig person.

Ifølge Ibrahim Alkhaffaji er Christian et «fascistsvin» når han konfronterer den svenskfiendtlige Yasmin.

Les også:
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Inge
Inge
2 år siden

De «tolerante».

David T
David T
2 år siden

Det sier jo svært mye om folk når de lar seg trigges av at hvite liv betyr noe i hvites eget hjemland. Hun ser jo selv ikke svensk ut, så hun burde kanskje vise litt respekt.

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

En judinna tatt på fersken…

Tomas
Tomas
2 år siden

Et godt eksempel på kosher journalistikk.

Kim larsen
Kim larsen
2 år siden

Fantastisk utført.

Vi burde kopiere dette og se hvilke svin vi også kan få på film i og dumme seg ut 🙂

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 år siden

ALLE svart-brun-grå er nordisk fiendtlig, helt naturlig, derfor ALLE må reise til den område de hører til, sammen med f.e. futbalminister.