Hjem Nyheter Rasefremmed journalist vil at Afa skal misshandle svensker

Rasefremmed journalist vil at Afa skal misshandle svensker

6

FLERKULTUR Expressenjournalisten Ibrahim Alkhaffaji lurer på Twitter hvor Afa er når man behøver dem. Han vil at venstreterroristene skal misshandle Afs-tilhengere på byen.

Kulturmarxisten Yasmin Sund. Foto: Twitter.

ChristianAfS i Gøteborg og hans kamerat Mattias D postet en video på Twitter hvor den svenskfiendtlige bibliotekaren og hbtqp-aktivisten Yasmin Sund var i ferd med å rive ned deres plakat med teksten ”Svenska Liv Räknas”.

Yasmin er en bibliotekar og har organisert flere kulturmarxistiske arrangement, for eksempel hbtqp-pride for Gøteborg by.

Kvinnen som ikke anser at svenske liv teller var dog kjapp med å si at «svarte liv teller» – muligens til og med i motsetning til hennes eget liv.

Hun ble svært opprørt når Christian postet videoen på Twitter, slik at det ble allment kjent at hun er svenskfiendtlig. Derfor forsøkte hun å overtale han til å fjerne videoen igjen, med argumentet at hun – til tross for hennes tydelige homopolitiske aktiviteter i Gøteborg og med byens folkebibliotek som plattform – lever «et privat liv» og bare vil være i fred.

Christians avsløring av Yasmin Sund har irritert Expressens journalist Ibrahim Alkhaffaji, som på Twitter vil at AfS-tilhengerne skal mishandles. Han håper at Antifascistisk aksjon (Afa) skal komme og gjøre den jobben for han:

Men Christian påpeker at hun overhodet ikke er en tilfeldig forbipasserende «rettferdighetskriger», men at hun får betalt for å være kulturmarxist, hvilket gjør henne til en offentlig person.

Ifølge Ibrahim Alkhaffaji er Christian et «fascistsvin» når han konfronterer den svenskfiendtlige Yasmin.

Les også:
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Inge
Inge
10 måneder siden

De «tolerante».

David T
David T
10 måneder siden

Det sier jo svært mye om folk når de lar seg trigges av at hvite liv betyr noe i hvites eget hjemland. Hun ser jo selv ikke svensk ut, så hun burde kanskje vise litt respekt.

A.Fjell
A.Fjell
10 måneder siden

En judinna tatt på fersken…

Tomas
Tomas
10 måneder siden

Et godt eksempel på kosher journalistikk.

Kim larsen
Kim larsen
10 måneder siden

Fantastisk utført.

Vi burde kopiere dette og se hvilke svin vi også kan få på film i og dumme seg ut 🙂

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
10 måneder siden

ALLE svart-brun-grå er nordisk fiendtlig, helt naturlig, derfor ALLE må reise til den område de hører til, sammen med f.e. futbalminister.