Hjem Nyheter Europa Rasefremmede fengslet for syreangrep i London

Rasefremmede fengslet for syreangrep i London

9

FLERKULTUR Tre ransmenn som sprayet sine ofre med syre under en serie av ran i London ble nylig dømt til fengsel.

Foto: Politiet

Antoine Mensah, 21, Miracle Osondu, 19, og Mohammed Ali, 17, gjennomførte mellom april og mai i år en serie av ran i London hvor de blant annet angrep sine ofre med syre. Gjengen skal ha tatt kontakt med flere av sine ofre gjennom et nettstedet for rubrikkannonser.

Ranene begynte den 26. april da de tre ranet en drosjesjåfør med kniv. Deretter begynte gjengen å bruke syre for å rane og skade sine ofre. Den 11. mai arrangerte gjengen et møte med en 40 år gammel mann for kjøp av en mobiltelefon. Under møtet sprayet de ammoniakk i offerets ansikt, stjal telefonen og forlot mannen med alvorlige øyeskader og sterke psykologiske traumer.

Dagen etter utførte gjengen et lignende angrep på en 49 år gammel mann. Etter å ha lokket mannen inn i en bakgate sprayet de ham i ansiktet med syre og stjal lommeboken hans. Ifølge vitneforklaringer skal gjengen ha kommet tilbake en andre gang for å spraye syre i ansiktet på det blinde og forsvarsløse offeret. Som følge av dette fikk offeret livstruende skader, inkludert tap av det meste av hans syn på ett øye som betydde at han måtte slutte i jobben sin.

Under rettssaken forklarte en av gjengens ofre at de forferdelige brannsårene på ansiktet har etterlatt ham som en «zombie»:

– Selv etter at jeg ga dem det som alt var i lommene mine, så fortsatt de å helle syre på meg, bare fordi de kunne. Da jeg så i speilet og så mine skader for første gang, følte jeg som at jeg hadde blitt en zombie på bare to timer.

Gjengen ble arrestert i en taxi på vei for å begå et nytt ran. Med seg hadde de en flaske med syre, en 22 cm lang kniv, 2 000 britiske punk i kontanter og finlandshetter.

Mensah be dømt til 13 års fengsel, mens Osondu og Ali fikk en dom på 11 og 8 års fengsel.

Les også:
Syreangrep stadig vanligere i London
FILM: Sannheten om knivkriminaliteten i London
Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting
Nye direktiv til Londonpolitiet: Ignorer «småkriminalitet» – prioriter «hatkriminalitet»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Att kunna leva med sig själv efter att ödelagt så många människor kräver en underutvecklad empatiförmåga och begränsat konsekvenstänk.
Bägge dessa två egenskaper är starkt relaterat till IQ.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

London er nå visstnok blitt den av verdens storbyer med flest drap, og langt flere enn i NY, Moskva eller Paris og Berlin(men sikkert lavere enn Rio og Mexico City, vil jeg tro). Med en pakistansk ordfører og kvinnelig lesbe som politisjef går det sikkert fint, nå som byen har mindre enn 50% etnisk hvite briter, og bydeler som er totalt dominert av colourfuls med lav IQ og kriminelle tilbøyeligheter, som i denne historien.

Thule
Thule
4 år siden

«Svenske tilstander» kalte de bilbranner. Så skjedde det i Oslo også. Vi her i Norge er «priviligerte» på den måten at vi har muligheten til å se inn i en potensiell fremtid ved å se på tilstandene i de landene der folkeutbyttet har nådd visse punkt. Så hva skal vi tenke om dette? Det virker å være den uungåelige konsekvensen når folkeutbyttet har kommet så langt at repatriering ikke lenger er mulig, siden den hvite befolkningen nå er en minoritet i storbyene i Storbrittania og de rasefremmede kan angripe dem uhemmet uten konsekvenser. La oss da se på bilbranner som… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Simen Seipæjærvi fra Tjen Folket er like syk i hodet som disse mokkamennene.

Martin Oppegaard
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Kontakt gjerne redaksjonen hvis du har informasjon om Seipæjærvi.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Martin Oppegaard
4 år siden

Simen Seipæjærvi driver med Thai boxing som han bruker til å slå ned folk på åpen gate. Politiet kjenner godt til ham, men gjør ikke en dritt, de bare lar voldsvenstre få holde på siden de er på samme side. Er ikke mange normier som tørr å ta bladet fra munnen med slike regimevennelige voldspsykopater vandrene fritt rundt i Trondheim og Oslo.

https://youtu.be/6WdW9kWmgZ4

Martin Oppegaard
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Takk for informasjonen! Husk at du også kan kontakte oss på e-post hvis du vet noe mer.

WolfsAngel
WolfsAngel
Svar til  Martin Oppegaard
4 år siden

Ikke glem voldtektsmannen i nye sos og tjen tjen folket, Kjæran Dahle.

Ulv
Ulv
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Han der er ingen trussel. Slagredd, halvhjerta strake, hopper rundt som en kanin isteden for å kutte vinklen.
Altså, alle starter et sted. Men jeg skulle likt å se han der gå på en av våre boksere 🙂