Hjem Nyheter Norden Rasefremmede mishandler svensk ungdom – beskyttes av politiet

Rasefremmede mishandler svensk ungdom – beskyttes av politiet

0

FLERKULTUR En video som viser hvordan to rasefremmede går på en svensk ungdom har fått stor spredning på internett. Ifølge ubekreftede opplysninger har den ene voldsinnvandreren fått politibeskyttelse.

De utpekte innvandrerne. Trykk for å forstørre.

Rasefremmede utsetter en svensk ungdom i Kil i Värmland for vold og filmer selv overgrepet. De slår svensken for at han ifølge dem «ikke får være i deres område».

Ifølge Youtubekontoen Skogssjön hadde svensken også et merke med det amerikanske Sørstatsflagget, hvilket de rasefremmede guttene ikke skal ha akseptert.

Selv når den unge svensken «lyder» de kriminelle innvandrernes krav og skal kjøre ivei i sin A-traktor fortsetter de å mishandle ham.

Filmen har blitt spredd på mange sosiale plattformer og vekt avsky for flerkulturens vold mot virkelige svensker.

På Facebook pekes to 16 år gamle rasefremmede ut, som synes i filmen. Den ene er Amer Asaad (20030404-7434) som bor i Storgatan 65 i Kil, den andra er Mohammad Jafari (20030506-6631) og bor i Kolonigränd 41.

Filmen kan blant annet ses på Youtube.

Politiet annonserte klokken 20 tirsdag kveld at en etterforskning pågår:

Akkurat nå florerer det en film på sosiale medier om en misshandel som fant sted i Kil 1. mai.

En ung mann ble mishandlet av to andre unge menn, alle tre er i 16-årsalderen. Det hele startet med en slags konflikt mellom de involverte og sluttet med at den ene unge mannen ble mishandlet av de to andre.

Politiet var på stedet og de to som mishandlet den tredje ble arrestert og ført til politistasjonen for avhør.

Etter avhøret besluttet aktor at begge de to arresterte skulle løslates, men etterforskningen fortsetter mot begge de to mistenkte personene.

Den aktuelle filmen som florerer finnes hos politiet og etterforskningen fortsetter altså.

Noen timer senere postet Facebookkontoen Sören Katta Harling en film fra 2017 med samme rasefremmede gutter som da var i 14-årsalderen, og skrev at de ett år tidligere hadde mishandlet deres sønn:

Dette skjedde den 11. Juni 2017 med samme gutter som mishandlet i kil 1. mai 2019. Samme gutter mishandlet også vår sønn 1 år tidligere. Men alt ble lagt ned tross at dem fant både kniver og jernrør etter denne gjengen som går på våre svenske barn gang på gang. ???

Ifølge Harling er de rasefremmede forbryterne altså kjent av politiet, uten av politianmeldelser mot dem har ført til noe.

Det finnes enda ingen indikasjoner på at politiets pågående etterforskning kommer til å føre til straff.

Ifølge enda ubekreftede opplysninger formidlet av blant annet Gotiska Klubben på Twitter har de mistenkte forbryterne tvert imot fått politibeskyttelse. Den sparkende gutten og hans familie oppgis å ha blitt evakuert fra sitt hjem og beskyttes nå av politiet mot folkets opinionsytringer.

Aktor som leder etterforskningen er Sara Nerman.

SVT Nyheter forsøker å få Nerman til å svare på om det er kriminelt å spre filmen på internett, i stedet for å fortelle om hvilke tiltak som kan være aktuelle for de mistenkte forbryterne, men det velger Nerman å ikke svare på akkurat nå.

Rektor på Sannerudsskolan i Kil blir nedringt og oppsøkt av sine foreldre til elever som går på skolen.

– Det er veldig beklagelig, både hendelsen i seg selv og de ekstreme reaksjonene, sier rektor Patrik Backman, som måtte bruke tirsdagen på å svare på spørsmål om hendelsen fra urolige foresatte, rapporterer Värmlands Folkblad.

Politiet vil heller ikke bli «forstyrret» i etterforskningen av hendelsen.

– Nå vil vi etterforske den i ro og mak, sier Fredrik Persson ved politiets ungdomsgruppe til Nya Wermlandstidningen.

Ifølge samme avis pågår det et «toleranseprosjekt» i Kil, der skoleungdom sendes til forskjellige land for å lære seg å tolerere flerkultur. Blant annet har skolebarn blitt sendt til den tidligere arbeidsleiren Auschwitz i Polen. Kommende reiser skal gå til Israel og Bosnia.