Hjem Nyheter Norge Rasefremmede pågrepet for kirkebrann i Innlandet

Rasefremmede pågrepet for kirkebrann i Innlandet

3

NORGE Natt til 20. februar i år ble Dombås kirke brent ned og natt til 20. mars ble Sel kirke forsøkt påtent. Natt til 21. mars ble to rasefremmede pågrepet i Dombås, mistenkt for begge ugjerningene.

Dombås kirke etter brannen  Foto: Simen Rudiløkken/ntb scanpix

Natt til 20. februar i år ble Dombås kirke brent ned og natt til 20. mars ble Sel kirke forsøkt påtent. Hendelsene ble raskt satt i sammenheng med hverandre da de var sammenfallende i tid og den geografiske avstanden er kort, ca. 40 kilometer. Natt til 21. mars ble to personer pågrepet i Dombås, mistenkt for begge ugjerningene.

Den ene mannen, som er i 20-årene og med et navn som indikerer en opprinnelse i Midtøsten eller Nord-Afrika, er siktet, mens den andre er løslatt. Mannen som er siktet oppga som grunn til handlingene et sinne utløst av at han hadde sett en norsk mann brenne Koranen, angivelig uten at politiet reagerte. Fengslingsdokumentene spekulerer også i om mannen kan ha psykiske problemer.

Området ved Lesja, Dombås og Dovre er den plassen i Norge som i forhold til innbyggerantall har sendt flest soldater til utenlandsoppdrag.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Altså ingen «satanist» a la «Greven», men en Christ-hating Muslim? Makes sense. De hater kristendommen, for korstogene, koranbrenning og for krigene i Midtøsten. Ikke uten grunn, men hvorfor skal vi gi opphold til skjeggbarn fra disse landene i Norge, når de så lett begår vandalisme og voldshandlinger?

Roar
Roar
2 år siden

Er det dette de kaller for kirkeasyl?

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Bare en helt vanlig dag i flerkulturen, …så la oss alle se en annen vei.