Hjem Nyheter Rasefremmede riksdagsmedlemmer i Sverige tilhører kriminelle klaner

Rasefremmede riksdagsmedlemmer i Sverige tilhører kriminelle klaner

3

SVERIGE Fire rasefremmede riksdagsmedlemmer i Sverige tilhører kriminelle klaner ifølge en hittil hemmelig politirapport. 

To rasefremmede riksdagsmedlemmer i Sverige tilhørende de Moderate, en kristendemokrat og en sosialdemokrat tilhører kriminelle klaner ifølge en hittil hemmelig politirapport.

I begynnelsen av september ble det avslørt av påtroppende rikspolitisjef Mats Löfving att det finnes omkring 40 kriminelle klaner i Sverige med økende politisk innflytelse.

Disse klanene utgjør den største trusselen mot det representative demokratiet i Sverige, sier NOA-sjef Linda H Staaf. NOA er en forkortelse for den Nasjonale Operative Avdelingen, en særskilt etterretningsenhet innenfor politiet.

— De strever etter å bygge opp et parallelt samfunn med et parallelt rettssystem der lojaliteten og makten tilhører familien snarere enn staten, sier Staaf til SVT.

— Systematisk sett er dette veldig, veldig alvorlig.

Samtlige av klanene som nevnes i politirapporten og de fire utpekte klanmedlemmene har slekts-tilhørighet med utspring fra midtøsten, skriver Fria Tider som har fått tak i den komplette rapporten.

Det finnes i tillegg kriminelle klaner med utspring fra andre verdensdeler. Blant annet finnes det somaliske klaner. Disse støtter for eksempel islamittiske terroristgrupper som al-Shabaab. Disse har imidlertid tilsynelatende ikke blitt undersøkt av NOA.

I rapporten utpekes 20 områder i Sverige hvor disse kriminelle klanene er virksomme. Rapporten nevner dessuten også 121 klankriminelle innvandrere med fullt navn og personnummer.

Disse 121 navngitte klanmedlemmene er imidlertid bare et utvalg av de klankriminelle i Sverige, men løftes frem i rapporten ettersom de har blitt bedømt som å ha ansiennitet innenfor sine respektive klaner.

Ifølge politiet har disse kriminelle klanene to mål: økonomisk gevinst og innflytelse over lokalsamfunnet.

Noen av klanene nøyer seg imidlertid ikke med makt på lokalt nivå i sine egne okkuperte områder — de såkalte no-go-soner i Sverige — men søker nå å ta over samfunnet og skape fordeler for sine egne klaner på kommunalt nivå, så vel som nasjonalt nivå.

Ikke alle av de utpekte klanmedlemmene i riksdagen sitter for øyeblikket på noen form for mandat, men det gjør Robert Halef som har infiltrert Kristendemokratene. Halef har tidligere blitt avslørt som klankriminell, hvilket nordfront.se har rapportert om.

Massut «Metin» Ataseven og Edip Noyan var begge riksdagsmedlemmer for de Moderate mellom 2010 og 2014.

Yilmaz Kerimo representerte Sosialdemokratene mellom 1998 og 2017, men representerte i virkeligheten Södertäljenettverket, en kriminell klan av syrisk bakgrunn, viss medlemmer i stor grad har innvandret fra Tyrkia, skriver Fria Tider:

Ifølge politiets rapport har Södertäljenettverket «klart størst innflytelse på det politiske livet på kommunalt såvel som nasjonalt nivå». De har «muliggjørere og inflitratører i både kommunal og statlig forvaltning. Politiets bedømmelse er at toneangivende kriminelle aktører i Södertäljenettverket er svært flinke til å knytte, for den kriminelle virksomheten, strategisk viktige kontakter på tjenestenivå innenfor Södertäljes kommune og myndighetene.

I tillegg til riksdagen har Södertäljenettverket dessuten representanter i Södertäljes kommunefullmektige. De har infiltrert kommunen med tjenestemann som hjelper klanen for eksempel med byggetillatelse og klanmedlemmer jobber for såvel forskringskassen som Arbeidsformidlingen for å sørge for at klanen får tilgang til bidragspenger. 

Ettersom de utpekte personene i rapporten tilhører kriminelle klaner så representerer de sine respektive klaner, ikke Sverige eller det svenske folket, sier Fria Tider.

De liberales partileder Nyamko Sabuni som selv tilhører en klan,
har imidlertid sagt at det ikke finnes noe spesielt problem med klaner. De finnes i hele verden og dermed også i Sverige ettersom Sverige er flerkulturelt, sier Sabuni.

Les også:
Politisjef: 40 kriminelle klaner har kommet til Sverige kun for å begå lovbrudd
Sverige: Politiet behøver nå selv beskyttelse mot rasefremmede klaner

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Det «demokratiske» partipolitiske styresettet vi har blitt foret opp med til å tro er den aller, aller beste måten å føre en nasjon på, har vist seg så mange ganger og eksempler på at det er et gjennomhullet teaternarrespill som gagner kriminelle og folke- og nasjons-fiendtlige individer og interesser. Et system der penger, eierandelsmani, materialisme, globalisme, posisjon, narsisisme og makt råder heller enn et styresett som setter landet og utviklingen til nasjonen aller høyest og folket som utgjør den. Nasjonalsosialismen derimot er et ekte folkestyre, ikke merkelig den blir så hardt demonisert og fordømt av de etablerte.

Gøran
Gøran
1 år siden

Alle verdens folk kjenner sin identitet og rasetilhørighet, og jobber for sitt folks gruppeinteresser. Det er bare hvite som er blitt hjernevasket til å hate seg selv og omfavne fremmed okkupasjon.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jeg synes i utgangspunktet at det er hyggelig med folk fra andre land og verdensdeler, men det oppstår problemer blant annet når noen av dem infiltrerer politiske partier med sine egne agendaer som ikke er av interesse for befolkningen i vertslandet. Her i Norge er det flere kurdere i politiske lederverv. Deres interesse er å styrke muligheten for en kurdisk stat i Iran, Irak, Syria og Tyrkia, og de prøver å oppnå det med løgner og manipuleringer. En kurdisk stat kan ikke oppnås uten krig og et blodbad i disse landene, men jeg lurer på om deres norske støttespillere skjønner… Les mer »