Hjem Nyheter Norden Rasefremmede urinerte på svensk tenåring: «Jævla ekle svenne, din horunge!»

Rasefremmede urinerte på svensk tenåring: «Jævla ekle svenne, din horunge!»

9

ANTI-HVIT RASISME Nordiske ungdommer utsettes i stadig høyere grad for brutale ran der de hånes for sin etnisitet. En svensk 18-åring ble overfalt av to ranere som grovt mishandlet ham, urinerte ham i munnen og tvang ham til å kle seg naken mens de filmet overgrepet.

Illustrasjonsbilde

To rasefremmede ydmyket og mishandlet en svensk ung mann og spredte deretter en film av overgrepet på Snapchat.

Det svenskfiendtlige angrepet fant sted i Stockholm der Peter (18) som nettopp hadde kommet av T-banen og snart var fremme ved sitt hjem i Björkhagen, ble angrepet av to rasefremmede.

De to gjerningsmennene truet med at de hadde pistol og kniv. De tvang 18-åringen til en minibank og deretter bort til McDonalds for å kjøpe mat til dem.

Deretter ble tenåringen tvunget til en buss til Farsta der et forsøk på å hente ut penger mislyktes. Deretter tok de to rasefremmede ham med til en kirke hvor mishandlingen begynte med slag og spark.

– Da velger person to å ta frem kjønnsorganet og urinerer bokstavelig talt på meg, og han henter også telefonen sin og begynner å filme det. Person én skriker: «åpne munnen din», og når jeg nekter å gjøre det, da sparker han meg med alt han har i bakhodet, så jeg gjør det og får litt i munnen, har Peter uttalt i avhør med politiet.

– De hånler og sier: jævla ekle svenne, din horeunge.

Peter måtte også ta av seg klærne før ranerne ble lei mishandlingen og forlot stedet. Angrepet ble filmet av de svenskfiendtlige gjerningsmennene, som lastet opp filmen på Snapchat der den fikk bred spredning.

Det at Peter kunne gi et signalelement på de to mørkhudede gjerningsmennene førte til at politiet kunne arrestere to 16-åringer i løpet av en uke. Rettssaken er avholdt og dommen kunngjøres 18. februar.

Den ene av de to mistenkte er også siktet for ytterligere tre andre ran mot ungdommer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Borgervern og nasjonal revolusjon er Sveriges eneste håp.
Leve vår Nordiske Nasjon!
Hill seier!

Øystein
Øystein
2 år siden

Å fytti helvette!
Jævla pakk!!!

Jeg vil skrive MYE!!!

Martin
Svar til  Øystein
2 år siden

Slutt å skriv, ut å kjemp!

Ola Dunk
Ola Dunk
2 år siden

Nordisk ungdom, SLÅ TILBAKE! Gå med i Den nordiske motstandsbevegelsen og lå oss få en slutt på dette!

Hanne
Hanne
2 år siden

Er bare svin og drittsekker som gjør slikt.
Sverige må straffe dem strengt, det er grovt, det er dominerende og mishandling.

Det egner seg ikke på trykk hva som er den rette straff, men disse burde bli deportert umiddelbart. Da de utgjør fare for andre.
Og Gud veit hvor mye bakterier de sprer?

Martin
2 år siden

Ta til gatene nå Nordboere, framåt!

Sidsel
Sidsel
2 år siden

SSB sin rapport viser at det er somaliere som er verst. Norske jenter og unge barn, generelt blir overfalt av disse apekattene. Hvor mange er blitt traumatisert? For livet! Det er heller ikke slutt på gruppe voldtekter begått av muslimer i Norge. Politiet i Oslo opplyste om for 8-10 år siden at av de 45 anmeldte overfalls voldtektene var de skyldige altså de som ble anmeldt, kun, somaliere!

Negerkung
Negerkung
2 år siden

En vennlig påminnelse at den nordiske motstandsbevegelsen er Nordens sanne håp og alle de såkalte «høyrevridde» partiene er bare kontrollert opposisjon.

Bli medlem i dag!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Nytter ikke å gå rundt alene uten noe å beskytte seg med. Disse to inntrengerne skulle blitt kuttet opp i biter og foret til grisene.