Hjem Nyheter Norden Rasefremmede urinerte på svensk tenåring: «Jævla ekle svenne, din horunge!»

Rasefremmede urinerte på svensk tenåring: «Jævla ekle svenne, din horunge!»

ANTI-HVIT RASISME Nordiske ungdommer utsettes i stadig høyere grad for brutale ran der de hånes for sin etnisitet. En svensk 18-åring ble overfalt av to ranere som grovt mishandlet ham, urinerte ham i munnen og tvang ham til å kle seg naken mens de filmet overgrepet.

Illustrasjonsbilde

To rasefremmede ydmyket og mishandlet en svensk ung mann og spredte deretter en film av overgrepet på Snapchat.

Det svenskfiendtlige angrepet fant sted i Stockholm der Peter (18) som nettopp hadde kommet av T-banen og snart var fremme ved sitt hjem i Björkhagen, ble angrepet av to rasefremmede.

De to gjerningsmennene truet med at de hadde pistol og kniv. De tvang 18-åringen til en minibank og deretter bort til McDonalds for å kjøpe mat til dem.

Deretter ble tenåringen tvunget til en buss til Farsta der et forsøk på å hente ut penger mislyktes. Deretter tok de to rasefremmede ham med til en kirke hvor mishandlingen begynte med slag og spark.

– Da velger person to å ta frem kjønnsorganet og urinerer bokstavelig talt på meg, og han henter også telefonen sin og begynner å filme det. Person én skriker: «åpne munnen din», og når jeg nekter å gjøre det, da sparker han meg med alt han har i bakhodet, så jeg gjør det og får litt i munnen, har Peter uttalt i avhør med politiet.

– De hånler og sier: jævla ekle svenne, din horeunge.

Peter måtte også ta av seg klærne før ranerne ble lei mishandlingen og forlot stedet. Angrepet ble filmet av de svenskfiendtlige gjerningsmennene, som lastet opp filmen på Snapchat der den fikk bred spredning.

Det at Peter kunne gi et signalelement på de to mørkhudede gjerningsmennene førte til at politiet kunne arrestere to 16-åringer i løpet av en uke. Rettssaken er avholdt og dommen kunngjøres 18. februar.

Den ene av de to mistenkte er også siktet for ytterligere tre andre ran mot ungdommer.