Hjem Nyheter Europa Rasefremmede voldtar og mishandler ukrainske flyktninger over hele Europa

Rasefremmede voldtar og mishandler ukrainske flyktninger over hele Europa

2

SEKSUELL VOLD Ukrainske kvinner og barn finner ofte ingen trygghet i Vest-Europa da rasefremmede står klare til å klare til å utnytte deres sårbarhet.

Illustrasjonsbilde.

Sjokkerende historier om voldtekt og seksualvold rettet mot ukrainske flyktninger fra rasefremmed menn dukker opp igjen og igjen i Vest-Europa.

I Tyskland har to menn har blitt tiltalt for å ha voldtatt en kvinnelig ukrainsk flyktning på et tysk hotellskip ved for flyktninger i separate hendelser med bare minutters mellomrom.

De tiltalte, Rachid B fra Tunisia og Abdullahi A fra Nigeria, skal ifølge påtalemyndigheten ikke være bekjente og skal heller ikke ha samarbeidet om å utføre sine respektive voldtekter. Ifølge hendelsesforløpet skal Rachid ha fulgt etter kvinnen tilbake til rommet hennes etter et måltid for så å ha trengt seg inn i kabinen hennes. Etter at Rachid flyktet fra åstedet skal det ha gått bare 10 minutter før Abdullahi tok seg inn i kabinen og utførte den andre voldtekten. Alle de tre involverte skal ha ukrainsk statsborgerskap.

Hvis de blir funnet skyldige så står de to tiltalte ovenfor fengselsstraff og deportasjon.

Hendelsen er en del av et mønster der ukrainske flyktninger blir utsatt for predatorisk adferd av rasefremmede i Vest-Europa. I Portugal er en pakistansk mann tiltalt for å ha voldtatt en 6-årig ukrainsk jente. I en annen hendelse i Tyskland har en afghansk vekter blitt siktet for seksuell mishandling av to ukrainske jenter på 6 og 7 år. I Italia har parlamentsmedlemmet Giorgia Meloni, som sikter på å bli landets første kvinnelige statsminister, havnet i kontrovers etter å ha videresendt en video på twitter av en voldtekt på en ukrainsk flyktning av en asylsøker. Videoen, som kan sees her, ser ut til å vise at kvinnen angripes på åpen gate.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
5 måneder siden

Folk til våpen. Hva våre landssvikere og nikkedukker for jødene gjør er utilgivelig.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
5 måneder siden

Tenk på mørketallene. Tenk på dem som aldri rapporterer om overgrepene. Noen tar senere livet sitt. Tenk på alt som holdes tilbake av jødemedia av åpenbare strategiske grunner. Flotte, lyse europeiske kvinner som voldtas og ødelegges for livet av det mest genetisk lavtstående pakket på kloden.