Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Rasen – ikke landet

Rasen – ikke landet

4

IDEOLOGI Simon Lindberg forklarer nasjonalsosialismens forhold til rase og nasjon. Et viktig punkt som blant enkelte kan lede til misforståelse og forvirring.

Foto: Public domain.

Det vi nasjonalsosialister kjemper for, er at vårt folk og vår rase skal overleve. At jorden skal fortsette å rotere med ariere på den. Vårt fremste mål i kampen er ikke at Finland, Sverige eller Norge skal overleve som land.

Misforstå meg ikke, Norden er og har vært vårt folks hjem i tusenvis av år, og vi skal så klart forsvare det til siste blodsdråpe. Men for å klargjøre: Et Norden uten nordiske mennesker er ikke verdt å forsvare. Ikke i et sekund.

Når vi prater om at vi vil skape et fritt Norden, så er det et Norden fritt fra blant annet flerkultur og annen antinordisk åndelig gift vi kjemper for. Et fritt Norden styrt av frie nordiske menn og kvinner.

«Hater dere meg?»
I blant kan man fra mennesker få spørsmål som: «Jeg kommer fra (et annet valgfritt europeisk land), hater dere meg?» Eller: «Min mormor er innvandrer fra (valgfritt europeisk land), hater dere meg?»

La meg få begynne med å klargjøre at med mindre et individ har gjort seg til fiende av vårt folk eller alliert seg med en fiende av vårt folk, så hater vi ikke individer på grunn av deres rase. Hat er dog et sterkt ord som mange mennesker er redd for å bruke. Det er ikke jeg.

I ærlighetens navn så hater jeg alt det som ønsker å tilintetgjøre meg, eller det jeg elsker. Jeg hater så det gløder i meg. Jeg hater den eller det som kommer mellom meg og min familie, akkurat som jeg hater de som ønsker min rases undergang. Uten hat så hadde jeg ikke vært sann i min kjærlighet. Til familien eller til rasen.

Så nei, vi hater ikke deg for at du, eller din farmor, kommer fra Ukraina, Bosnia, Italia, eller Uganda for den delen. Vi hater ikke deg så lenge du ikke aktivt har alliert deg med det styrende systemet og de mørke krefter som vil utslette vårt folk og vår rase. Men gjør du det, ja da spiller det ingen rolle hvilket land du kommer ifra, eller hvilken rase du tilhører.

For det andre, og dette er så klart det viktigste, hvilket land du eller din mormor er født i, er egentlig ganske irrelevant fra et nasjonalsosialistisk perspektiv. Hva som er interessant, er rasen.

Det finnes ariske menn og kvinner på alle kontinenter i verden, og hver eneste dag fødes det ariere i ulike land på vår jord. I en del av disse landene har vi som rase eksistert i flere hundre, ja kanskje til og med flere tusen, år. Det er denne rasen vi i Motstandsbevegelsen kjemper for.

«Er dere antinasjonalister?»
Er vi da antinasjonalister? Nei, tvert imot. Nasjonalsosialismen er, selv om den omfatter så utrolig mye mer enn akkurat bare disse to begrepene, oppbygget av ordene nasjonalisme og sosialisme. Akkurat som jeg er en overbevist sosialist, så er jeg også en hardbarket nasjonalist. Selve ordet nasjon kommer fra det latinske ordet natio hvis betydning er: fødsel, nasjon, folk og rase.

Så å være nasjonalist uten å være rasebevisst er like sinnssykt som å være sosialist uten å være nasjonalist. Men det, kjære leser, er et annet emne …

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
S fra England
S fra England
5 år siden

English version: Race, not country Simon Lindberg explains National Socialism’s relationship to race and nationality, an important distinction that is often misunderstood. The main thing we National Socialists fight for is the survival of our people – we fight so that Aryans will continue to walk the face of the Earth. Our foremost goal, therefore, is not that Finland, Sweden or Norway remain extant as countries. Don’t get me wrong – Scandinavia has been our people’s home for thousands of years, and we shall continue to fight for it until our dying breath. But let’s be clear: a Scandinavia without… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Sanne ord fra Lindberg som vanlig.

trackback
2 år siden

[…] Les også: Dagens video: Stå opp for ditt folk og rase! Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser? Rasen – ikke landet […]

Roger M
Roger M
1 år siden

Om man ikke er opptatt av å bevare folket, da er man ingen nasjonalist.
Og uten folket forsvinner dens kultur, språk, osv med tiden. Så de som kaller seg for «borgerlige nasjonalister», driter i folket og kun opptatt av å «bevare kulturen», de har virkelig ikke skjønt det.