Hjem Nyheter Europa Rasende tyskere tok til gatene etter knivdrap

Rasende tyskere tok til gatene etter knivdrap

2

FLERKULTUR Hundrevis av rasende tyskere tok til gatene i byen Chemnitz for å protestere mot masseinnvandringen etter at en person ble drept av en innvandrergjeng i helgen.

Det oppstod voldelige sammenstøt med politiet da hundrevis av tyskere tok til gatene etter at en 35 år gammel mann ble knivdrept under et slagsmål med en innvandrergjeng natt til søndag. Under gatekampene ropte demonstrantene blant annet slagord som «Vi er folket!». Ifølge den russiske TV-kanalen RT ble Chemnitz-politiet tvunget til å tilkalle forsterkninger fra Leipzig og Dresden for å få kontroll over situasjonen.

En iraker og en syrisk statsborger er så langt arrestert og siktet for knivdrapet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Torskmednugatti
Torskmednugatti
2 år siden

Jeg ser frem til dagen der NMR og nasjonalsinnede i fra Hele Norge samles for og innta Grønland . Burde gjøres mens vi fortsatt er i overtall . Deretter Holmia , Romsås og Groruddalen . Det hadde nok satt debatten i sving det tenker jeg .

trackback
2 år siden

[…] av tyske medborgere demonstrerer mot invasjonen av landet deres. Bakgrunnen for protestene er et drap begått av innvandrere i byen for litt over en uke siden. Med slagord som «Vi er folket!» og «Utlendinger ut!» er det tydelig at mange vanlige tyskere […]