Hjem Nasjonal kamp Media Rasmus Paludan og «etnisk liberal nasjonalisme»

Rasmus Paludan og «etnisk liberal nasjonalisme»

6

RADIOKLIPP Hva Rasmus Paludan ønsker og hvor våre veier skilles.

Den nordiske motstandsbevegelsens engelskspråklige podkast Nordic Frontier snakker i dette klippet om hva kontrajihadisten Rasmus Paludan ønsker og hvor våre veier skilles.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Germanenorden
Germanenorden
9 måneder siden

Hvis det stemmer at han har hatt sexprat med mindreårige og synes det er helt greit, samt at han er pro-israel så stinker det ganske greit… Slike holdninger og det vanlige fokuset på symptomet(masseinnvandring,islam osv) fremfor årsaken til at ting er som det er idag kan bety flere ting, men Paludan som nasjonalist? Tvilsomt. Etnonasjonalisme(ekte nasjonalisme) er det som de forskjellige organisasjonene i Norge bør samles rundt. Folkelig nasjonalisme eventuelt «folkisme» om man vil kalle det for det passer Nordmenn/Nordiske best av ulike grunner… En nasjon er et folk med en felles fortid, nærmere bestemt et felles opphav. Et folkeminne… Les mer »

tore hund
tore hund
Svar til  Germanenorden
9 måneder siden

Det var noe «vås» de hadde klipt ut og blåst opp fra en discord chatt.Paludan viste ikke at det angivelig skulle ha vært en mindreårig i chatten vistnok. Blir litt som å ha en grov spøkefull samtale med sine annleggs-kollegaer og det kommer noen forbipasserendes, der en av folka er en mindreårig som hører ett eller annet grovt «slabrerier» bli sagt i en humoristisk setting i lunchpausen elns. Men ja, kan virke støtende for evangelister og slikt … eller folk som aldri har jobbet på en fabrtikk eller i håndtverksbransjen eller lignende.Synes det er lavmpål at frihetskamp kjører samme tabloide… Les mer »

J.H
J.H
Svar til  tore hund
9 måneder siden

Det er noe forbanna vås «Tore Hund». Paludan visste og ble gjort oppmerksom på at det var mindreårige. Slutt å minimalisere pedofile tilbøyeligheter bare fordi du selv antagelig liker at personen brenner koraner. Du bruker argumenter som at «de som synes pedofile tilbøyeligheter er fy fy, de er evangelister og ikke helt med i tiden». Jøsses… Problemet her er nok heller det at du selv tydeligvis har mistet det moralske kompass og forsvarer en vulgær homofil avviker som eksempelvis snakker om å stappe 60 dildoer opp i ræva, til smågutter. Det er heller ikke første gang han har vært i… Les mer »

Holger
Holger
Svar til  tore hund
9 måneder siden

«Den homofile danske kontrajihadisten Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, har nå blitt politianmeldt av Redd Barna i Danmark. Årsaken er at Paludan skal ha hatt sexprat med ungdommer ned til 13 års alderen om analsex, «cock-spanking», samt vist bilder av «penis-torturverktøy» og fortalt grove sexhistorier, skriver Ekstra Bladet. Samtalene skal ha funnet sted «sent på kvelden og langt ut på natten» inne på Stram Kurs sin Discord server, som ble opprettet etter at Paludan ble nedstengt på Youtube. Paludan nekter for å ha gjort noe galt, da «han bare har deltatt i slike samtaler i kanaler for brukere eldre enn 15 år.… Les mer »

Holger
Holger
Svar til  Holger
9 måneder siden

Paludan var klar over at det var yngre barn. Men la oss da si at det var slik du tror tore hund, så er det likevel kritikkverdig at en voksen mann og politiker bruker nattetimene på å snakke om analsex, «cock-spanking», vise bilder av «penis-torturverktøy» og fortelle grove sexhistorier til personer som er mye mye yngre enn han selv, barn ned i 15 – 13 års alderen. Jeg ville ikke engang akseptert slik oppførsel fra en leder om samtalen var rettet til voksne, fordi det vitner om en bisarr karakter.

Roger M
Roger M
9 måneder siden

Shabbos goy (pro-jøde/sionist) de er jo alltid litt mer liberal når det kommer til dekadent oppførsel og pedofili, det er jo helt i tråd med jødenes «hellige» bok Talmud.