Hjem Nyheter Norden Rasmus Paludan til Expo: «Vi er libertarianere og synes man bør kunne...

Rasmus Paludan til Expo: «Vi er libertarianere og synes man bør kunne sexchatte med barn»

LHBTQP Folk i Rinkeby ropte «pedofil» da den homofile kontrajihadisten Rasmus Paludan besøkte forstaden. Den pro-israelske politikeren, som beskriver seg som libertarianer, forklarte til Expo at han synes 39-årige menn skal få prate sex med barn.

Rasmus Paludan med den pedofile LHBTQP-bevegelsens regnbueflagg.

Partilederen for Stram Kurs, Rasmus Paludan (39), fikk ikke fremføre sin tiltenkte tale på et torgmøte organisert av det svenske partiet Alternativ för Sverige sist lørdag. Dette etter at det kom frem at han grovt sexchattet med mindreårige på en lukket Discord-server, opprettet av Stram Kurs.

Paludan valgte da heller å besøke noen forsteder i Sverige denne helgen, med egen politieskorte. Venstreekstreme Expo oppsøkte Paludan i Rinkeby og påstår seg ha gjennomført et oppsiktsvekkende intervju.

Til å begynne med fortalte Paludan til Expo at besøket han gjorde i Husby gikk riktig bra, men at folket der visstnok ikke kjente ham igjen.

– Det var en som ville ta bilde med meg, og en annen bød meg på en energidrikk. Men det var antagelig for at de ikke visste hvem jeg var, sa Paludan til Expo.

I Rinkeby gikk det derimot dårligere da Paludan ble gjenkjent og folket begynte å rope «pedofil» til ham. Ifølge Expo skal dette ha fått Paludan til å avrunde aktiviteten.

Den profilerte koranbrenneren og libertarianeren Rasmus Paludan med jødisk kippa på hodet. Foto: Twitter.

Før Paludan avvek skal han ha fått spørsmål om hva som skiller partiet Stram Kurs fra Alternativ för Sverige (AfS). Paludan som nå har gått ut med at han vil lansere sitt danske kontrajihadistiske parti i Sverige forklarte at Stram Kurs er libertariansk og derfor langt mer positive til homoseksualitet og ikke ser det som noe problematisk at en 39-årig mann prater om sexfantasier med barn.

– Vi står for mer frihet. Vi er mer libertarianere. Vi mener at man skal få prate med barn om sex. Vi har også ingenting imot homoseksualitet, for eksempel, sa Paludan.

At AfS skulle ha noe imot LHBTQP er derimot tvilsomt ettersom lederen for partiet, Gustav Kasselstrand, tidligere har deltatt i en vennskapelig debatt med kjendishomoen Alexander Bard og åpent samarbeidet med Rasmus Paludan, som også tidligere har gjort saker som peker på at han er homoseksuell.

Les også:
Homofile Rasmus Paludan hadde sexprat med mindreårige på Discord
Se opp for counterjihad-bevegelsen!