Hjem Artikler Kommentar Razziaen i Tyskland: Et tegn på ny undertrykkelse?

Razziaen i Tyskland: Et tegn på ny undertrykkelse?

9

KOMMENTAR Tyske myndigheter hevder at et par dusin personer planla å iscenesette en voldelig revolusjon og styrte den føderale regjeringen. Skal vi ta dette seriøst eller er det et tegn på ny undertrykkelse?

Tyske Bereitschaftspolizei blir ofte utplassert av Forbundsrepublikken mot dissidenter. Foto: Montecruz Foto (Libertinus) fra Berlin, AlemaniaCC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

Frihetskamp meldte torsdag at tysk antiterrorpoliti raidet over hundre steder i Tyskland, Østerrike og Italia mot medlemmer av den såkalte Riksborger-bevegelsen. Det handler derfor om en voksende bevegelse i Tyskland som ganske riktig mener at Forbundsrepublikken Tyskland ikke er en suveren stat. De kaller seg Reichsbürger, rikets borgere, og mener at Tyskland ikke er en «forbundsrepublikk», men et tysk rike.

Etter andre verdenskrig ble Tyskland delt mellom seiersmaktene. Noen økonomisk viktige deler av riket ble gitt bort til andre land, noe som førte til utvisning av tyskere fra hjemmene deres. Dagens tyske forbundsstat ble opprinnelig grunnlagt som det tidligere «Vest-Tyskland» av seiermaktene fra Vesten. Samtidig etablerte den sovjetiske lederen Josef Stalin et kommunistisk terrorvelde i Øst-Tyskland.

Forbundsrepublikkens grunnlov, med sin påtvungne historieskrivning og snevre meningslover, ble også påtvunget tyskerne av seiersmaktene. Tyskerne har dermed aldri selv valgt å danne en såkalt forbundsrepublikk. Det er helt og holdent en administrativ konstruksjon av de seirende allierte maktene med sikte på å holde tyskerne nede.

Morgenthau & White
De amerikanske jødene Henry Morgenthau Jr. og Harry Dexter White var arkitektene bak planen om å undertrykke det tyske folk for alltid.

Dette slår denne bevegelsen fast, som av den grunn nekter å anerkjenne Forbundsrepublikkens autoritet. Noen mener at grensene til Det tredje riket fortsatt gjelder Tyskland, mens andre ønsker å gjenopprette Det andre riket – altså det tyske riket etablert i 1871.

25 mennesker ville gjøre væpnet revolusjon

De som nå er arrestert ser ut til å tilhøre sistnevnte kategori. Dette er 25 personer som – hvis vi skal tro tyske myndigheter – planla å gjennomføre en væpnet revolusjon. Det hevdes også at ytterligere 27 er mistenkt i saken og kan bli arrestert, men dette er fortsatt en svært liten gruppe.

Blant dem er en tysk adelsmann, prins Heinrich XIII Reuss, utpekt som bevegelsens leder. Til tross for at de er hengivne monarkister, hevder tyske myndigheter at prins Heinrich ville bli den nye tyske keiseren etter planen – selv om han ikke tilhører en keiserfamilie og ikke har noe legitimt krav på en tysk keisertrone. Det skal også ha vært pensjonerte eller avskjedigede soldater, inkludert fra sikkerhetsstyrkene som burde ha en god ide om hva som skal til for å gå i mot Forbundsrepublikkens voldsmonopol.

Bilde: Flag_of_the_German_Empire.svg: Bruker: B1mbo og Bruker: MaddenImperial_Coat_of_arms_of_Germany_(1889–1918).svg: Bruker:David Liuzzo, vektorisering laget av TRAJAN 117avledet arbeid: MissMJ, via CCimedia
.

Nå vet vi fortsatt svært lite om hva som har skjedd. Informasjonen er begrenset til det lille som deles av tyske myndigheter. Men jeg synes det er veldig vanskelig å tro at noen få titalls enkeltpersoner, militære, politikere og embetsmenn, skulle ha hatt «en konkret plan for å styrte den tyske staten med makt og innsette en ny regjering» slik tyske Deutsche Welle beskriver saken.

Å gjøre revolusjon i en moderne liberal demokratisk stat er komplisert, med sitt desentraliserte byråkrati, omfattende politiovervåkning, totalitære arbeidsmetoder og militære kapasiteter. For ikke å snakke om at Forbundsrepublikken Tyskland på sin side består av 16 forbundsstater med egne regjeringer, myndigheter, institusjoner og politistyrker.

Nevnte jeg forresten at det selvfølgelig er en russisk forbindelse involvert? Passende nok ble en russisk kvinne kalt «Vitalia B» arrestert, som angivelig hadde i oppgave å kontakte russiske diplomater for å få utenlandsk bistand for å gjenopprette det tyske riket.

Det er selvfølgelig ikke umulig, men det krever mer enn noen få kalasjnikover og håndgranater og noen pensjonerte militærpersonell – selv om de ble trent av de beryktede spesialstyrkene Kommando Spezialkräfte (KSK). Og hvis det siste er sant, burde i det minste disse militærfolkene ha denne innsikten.

En voksende og folkelig bevegelse

Ifølge opplysninger skal Riksborger-bevegelsen ha rundt 21.000 sympatisører og være i sterk vekst. De som kaller seg National Citizens skal ha vært aktive i de mange protestene mot Forbundsrepublikkens undertrykkende metoder under korona-pandemien og dermed vunnet mange nye støttespillere. De skal også ha engasjert seg i en voksende protestbevegelse mot den tyske regjeringens dype engasjement i Ukraina-krigen på bekostning av sin egen befolkning – en bevegelse som forbundsrepublikken tydelig har kunngjort at den ikke har til hensikt å akseptere.

Nasjonalt Riksborger-banner under demonstrasjon mot Covid-undertrykkelse.

Vi hører stadig om hvordan den paranoide forbundsrepublikken avdekker «høyreorienterte» konspirasjoner – innen politi, myndigheter og militæret. I fjor meldte forbundsrepublikkens etterretningstjenester at antallet identifiserte nasjonalsosialister i politiet og hæren var «doblet». Året før ble en hel enhet innen spesialstyrken fra KSK oppløst etter at det ble avslørt at de regelmessig brukte den forbudte romerhilsenen (også kjent som «Hitlerhilsen») og spilte «ekstrem høyreorientert musikk» på festene deres. Regjeringen i Forbundsrepublikken truet da med å legge ned hele KSK hvis de ikke «skjerpet seg» og korrigerte sine soldater inn i de politiske rekkene.

Det er et ulmende sinne i det tyske folk som forbundsrepublikkens undertrykkende etterretningstjenester sliter med å slå ned på. Det er som å slukke én brann mens tre nye tennes. Det tyske folket har blitt beseiret og ydmyket før, men har gang på gang reist seg i enda større ære og makt.

Jeg tror det siste raidet er en klar melding fra den føderale staten: De kommer ikke til å akseptere dissens. Det tyske folket må stille seg i kø, de skal være gode demokrater, dusje i kaldt vann og fryse i vinter. Hvis dem vil innføre nye «lockdowns» for folkehelsen, så bare hold deg hjemme og når en ny bølge av rasefremmede menn fra den tredje verden invaderer, vil tyskerne stå først på barrikadene med åpne armer, totalt nedbrutt av skyldfølelse og skam over «Holocaust» narrativet og deres genetisk betingede og ekstraordinære onder. Det tyske folket må underkaste seg det liberale demokratiets og den militante globalismens tyranni. Hvis den føderale staten sier hopp, må de svare med et rungende «hvor høyt?».

Hele historien med «konkrete planer» for revolusjon av en abdisert adelsmann og noen pensjonerte politimenn og soldater er nok bare et påskudd for å sende akkurat den meldingen.

Opprinnelig publisert på Nordfront.se.

Les også:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
gatelykter
gatelykter
1 måned siden

Etter det iscenesatte stormingen av Capitol Building som Trump fikk skylden for burde en være Obs på at det er store sjanser for at det samme teateret kan utspilles også her i Europa. Viktig å være Obs på at (((HubbaBubBa))) ofte iscenesetter ting dem er paranoide for at skal skje, nettopp for å holde kontrollen politisk over omstendighetene generelt og for å sende ut signaler til folket om konsekvensene dette vil medføre dersom noen reelt sett skulle finne på å gjøre det. Nå er det foreløpig uklart om denne såkalte Riksborger-bevegelsen er ekte, eller om det er enda et skuespill… Les mer »

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Ja, kanskje er den liberalistiske maktelitens knefallende sionistiske handling et spill for galleriet i selskap med jøde-pampene, og da at vi med stor sannsynlighet står foran et falskt flagg med den hensikt å narre den tyske befolkningen. Nettopp!, for uansett er de 25 personene som er pågrepet kun å betrakte som den såkalt nålen i høystakken, så vi bør ikke umiddelbart la oss bite på det forlokkende agnet i denne sammenhengen. Men, istedenfor må vi ta dette med en gode klype salt, for kanskje vi har å gjøre med forpestende jøde-agenda, o.l.

gatelykter
gatelykter
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

Ja, Inntil det motsatte er bevist .

gatelykter
gatelykter
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

Oppdatering: Ettersom hva som står i både media og alternativ media er det flere faktorer som tilsier at det ikke var et rollespill i fra fienden denne gang.

Med andre ord: Det er lys i enden av tunellen……

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Det tyske folket ble totalt demoralisert og politisk kastrert i kjølvannet av WW2, og har siden ikke kunnet hevde seg i tråd med sine historiske aner og ambisjoner, bortsett fra på idrettsbanen og industrien/teknologien. Den eller de som våger å ytre nasjonale/nasjonalistiske ideer blir overvåket og truet til taushet, eller rettsforfulgt og fengslet bl.a. for «holocaustfornektelse». Men det ulmer i mange kretser, og gnisten som kan antenne en brann er bl.a. følgene av de vanvittige sanksjonene overfor Russland, som fører til mangel på energi til den tyske industrien og til husholdningene. Og i USA sitter jødene og fryder seg over… Les mer »

S. Kraft
S. Kraft
1 måned siden

Når man er tysker som jeg er det og bor DK skal man finde sig i mange alternative løsninger eller måder og udtrykke sig på for ikke og træde andre over fødderne. Jeg mener derimod at det er sundt og have sine meninger og holdninger.

Så husk fuck janteloven og lev livet idag og ikke igår.

gatelykter
gatelykter
Svar til  S. Kraft
1 måned siden

Jeg håper hele Europa leser kommentarene i dette kommentarfeltet, selv om kun noen svært få er tøffe nok til å utrykke hva 90% av befolkningen egentlig ønsker å utrykke.

Isen må brytes, helt klart …….

gatelykter
gatelykter
Svar til  S. Kraft
1 måned siden
gatelykter
gatelykter
Svar til  S. Kraft
1 måned siden