Hjem Nyheter Red Ice hacket av antifascister

Red Ice hacket av antifascister

5

HACKING Nettsiden til Red Ice TV er blitt hacket, og skapernes Twitter-kontoer synes å være tatt over antifascister som lover å publisere hele medlemslisten til nettsiden.

Tidligere i dag sluttet nettsiden og medlemsiden til Red Ice TV å fungere. Senere viste det seg at både Henrik Palmgren og Lana Lokteffs personlige Twitter-kontoer har blitt tatt over av antifascister som lover å publisere hele mediekanalens medlemsdatabase, som innebærer 23 000 medlemskontoer.

Frihetskamp oppfordrer alle sine lesere som har konto på Red Ice TV til å endre sine passord.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Håper folk begynner å ta it-sikkerhet på alvor.

Velden
Velden
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Nytter ikke det med moderne software og utdanningen folk får. Være det operativsystemet på din PC eller telefon. Google & Co. Har forsikret at fremtiden er åpen for dem og deres støttespillere, til deres motstanderes fullstendige eliminering. De har snart vunnet. Jeg tilhører en snever generasjon som har forstått dette og bruker ikke malware som Win10. Jeg ble til og med bannet fra et gaming forum for å promotere win7 over win10, det var visst konspirasjonsteori å hevde noe slikt trass bevisene ligger rett der på lagringsenheten til alle. Der er bare svært få med kunnskap-vilje til å forstå seg… Les mer »

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  Velden
5 år siden

Går Alltid og sikre till en viss del. meningen er og sikre seg så høyt som det går sån at di som kan ikke gidder for det er simpelt ikke verdt det. Du er rett i at det er masse tracking etc på windows 10 og 8. noe man kan skrur av for det meste

Velden
Velden
Svar til  King Leonidas
5 år siden

Eneste måten å skru det av er av-installere hele greia. Der florerer med falske/ufullstendige «tech» tips slik som du linker til, det blir som å male din røde bil med grønn husmaling etter at du har selv slipt lakken. Win 8-10 er produsert for å akkommodere overvåking og strippe brukeren for muligheter bla. ved fullstendig behov for spesialdesignede apps som tilsvarer produktet de er laget for. Det er like annerledes som PC er fra Mac og konsoll er fra PC. Med win8-10 så er det ikke lenger noe PC. Programmer som ellers fungerer i alle PC’er fungerer ikke i win8-10,… Les mer »