Hjem Nyheter Norden Red Ice: Sverige har overlatt sin kulturarv til en uskolert utlending

Red Ice: Sverige har overlatt sin kulturarv til en uskolert utlending

3
DEL

ALT-MEDIA Red Ice ser nærmere på hvordan den svenske staten tillater suspekte individer å ødelegge den nordiske kulturarven.

Henrik Palmgren fra Red Ice TV ser nærmere på Qaisar Mahmood; en pakistansk sosiolog som nesten ved et uhell har endt opp som sjef over svensk kulturforvaltning. Mahmood har valgt å gå inn for å dekonstruere svensk identitet og vår nordiske kulturarv fordi han selv, som en outsider og utlending, føler seg utilpass i det nordiske samfunnet.

Dette er dog ikke den eneste måten svenske myndigheter forsøker å ødelegge nordisk kulturarv på. YouTube-brukeren VertigoPolitix har publisert en video som avslører hvordan vikingfunn bevisst blir ødelagt i forbindelse med utbyggingen av leiligheter og asylmottak for innvandrere.

Se reportasjen fra VertigoPolitix nedenfor:

3
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrønneThuleTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Qaisar Mahmood ska naturligtvis tillsammans med sin släkt på ett humant sätt repatrieras tillbaka till Pakistan. Ska man möblera om får man göra det hemma.
Och de ansvariga för hans utnämning ska lika naturligt ställas inför en folkdomstol där de ska hållas ansvariga för sina brott mot de nordiska folken.

Thule
Thule

Overskrifter som «Sweden has handed over…» og «Sweden Orders its own destruction» er formulert med hensikt for å insinuere at Svensker har bedt om og står bak ødeleggelsen av sitt eget land. Ingen nasjon begår kollektivt selvmord med mindre de har blitt infiltrert og sabotert. Selv om anti-nordiske krefter betaler råtne elementer blandt Skandinaver for å være en front som tar støyten betyr ikke det at de nyttige idiotene har sittet og pønsket ut og planlagt dette, for det krever faktisk enormt med planlegging. De idiotene som går i fronten for dette har ikke kapasitet til å tenke ut dette,… Les mer »

Grønne
Grønne

Og ikke bare samme plan, men også samme retorikk. Måten politikk nå formes i vestlige land begynner å ligne på hvordan Coca Cola lanserer en ny brus.