Hjem Nyheter Norden Red Ice TV rapporterer om bilbrannene i Sverige

Red Ice TV rapporterer om bilbrannene i Sverige

1

MEDIA I et spesialavsnitt undersøker Red Ice TV de seneste bilbrannene i Sverige samt venstresidens absurde konspirasjonsteorier om hvem som kan stå bak.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1148&v=IzOgLt3L-Vg

Henrik Palmgren intervjuer Daniel Frändelöv fra Det Fria Sverige om de seneste bilbrannene som har rystet hele verden. I etterkant av hendelsen har venstresiden i landet anklaget både Sverigedemokrater og Den nordiske motstandsbevegelsen for å utført hærverket, og noen har til og med spekulert om Russland kan stå bak angrepet.

Politiet har på sin side avvist konspirasjonsteoriene og har pågrepet seks personer i saken, hvorav èn skal ha blitt arrestert på en flyplass i Tyrkia etter at Sverige sendte ut en etterlysning. Til nå er halvparten av de mistenkte identifisert. De tre heter Dahud Kavak (20), Alan Husse (19) og Mohannad Ali Easar (18).

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Men – hvis ikke Muhammed eller Ahmed gjorde det – ville ikke Sven, Nils eller Bjørn ha gjort det? Unge menn vil ha spenning og moro, uansett. Det er jo bare deilig å være fargeblind, og vi er jo like, ikke sant? Ikke sant?