Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Rede 1 aksjonerte mot «homostrand» på Østlandet

Rede 1 aksjonerte mot «homostrand» på Østlandet

7

AKTIVISME Aktivister fra Rede 1 aksjonerte nylig mot den mye omtalte «homostranda» på Østlandet.

Aktivister fra Rede 1 aksjonerte nylig ved friluftsområdet Gamle Gansrød Badested som de siste årene har blitt okkupert av en militant homoseksuell gruppering.

LES OGSÅ: Militant homogruppe har lagt beslag på friluftsområde 

Saken har blitt flittig omtalt av lokalaviser som Fredriksstad Blad, samt i sosiale medier. Dette etter ovenfor nevnte avis publiserte et leserinnlegg om saken, og med ekstra fokus på at de homoseksuelle benyttet vakter for å bortvise vanlige turgåere.

– Jeg vet hva jeg snakker om. Jeg har selv blitt bortvist der ute, skriver en mann som lufter hunden sin to ganger om dagen i det aktuelle området.

Aktivistene satte opp plakater som advarte turgåere og barnefamilier mot den homoseksuelle gruppen som er aktiv i området. Anti-homolobby-propaganda ble også satt opp.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

God start! La det bli ubehagelig for homoene og deres støttespillere på alle områder, slik at de tenker seg om – dersom det er mulig da – før de utsetter våre barn og unge for slike perversiteter. Ideelt sett burde det være forbud mot såkalte Prides, men ingen våger å støte analelskerne og pedoene lenger, og de har våre politikere og offentlige personers fulle støtte, til og med fra de såkalte kristelige, dessverre. Skam over dem!

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Thyra
3 år siden

Et bilde du har mekka sjøl din dust??

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Thyra
3 år siden

P står for Pansexuell ikke Pedofil.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Och G står för Gansrødsbøgeri. ; )

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Bra utført

Jan Sørensen
Jan Sørensen
Svar til  Kim Larsen
3 år siden

Der vil jeg si meg sterkt uenig! En latterlig aksjon! Jeg må si jeg fascineres over bruken av begrepet » okkupasjon» i denne artikkelen også. Er det så lurt av dere da? En gjeng villedede nasjonalsosialister som forstår få konsekvenser av den propagandaideologien dere sprer ut