Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Rede 1 og Näste 5 aksjonerte i Charlottenberg

Rede 1 og Näste 5 aksjonerte i Charlottenberg

6

AKTIVISME Aktivister og medlemmer fra Norge og Sverige kombinerte nylig krefter i en dobbelt offentlig flyvebladsutdeling i grensebyen Charlottenberg.

Det var på lørdag at aktivister og medlemmer fra norske Rede 1 og svenske Näste 5 kombinerte krefter i en fellesaksjon i det flotte påskeværet og gjennomførte en offentlig flyvebladsutdeling i den svenske grensebyen Charlottenberg. Den svenske byen ligger på grensen mellom Rede 1 i Norge og Näste 5 i Sverige og var et naturlig sted for en kombinert aksjon: Det svenske handelssenteret stappfullt av handleglade nordmenn.

Den offentlige flyvebladsutdelingen var en stor suksess. Aktivistene og medlemmene ankom kjøpesenteret i Charlottenberg og delte seg opp i to grupper som med hver sin frihetsfane stilte seg opp ved de to hovedinngangene til senteret.

Denne dagen var det veldig fint vær og det var stappfullt av folk. Det tok ikke mange minuttene før de første diskusjonene var i gang, og mange flyveblader skiftet hender i løpet av dagen. Folk var trivelige og den mest negative tilbakemeldingen var fra en mann som hevdet at det strømmet inn med anmeldelser om «hets mot folkegruppe» ettersom aktivistene delte ut flyveblader, og at politiet når som helst ville dukke opp og føre dem av sted.

En annen skøyer som ikke kunne et fnugg av grunnloven var en rasefremmed ordensvakt, som bryskt proklamerte at «dere er avvist fra stedet, for hets mot folkegruppe […] det er politiordre» og forsøkte å intimidere aktivistene med å komme til å avvise dem personlig. Aktivistene lo ham opp i ansiktet, og etter mer meningsløs ordveksling snudde han og gikk furtent tilbake.

Politiet dukket ikke engang opp.

Etter flere timer og massevis med flyveblader ble aksjonen avsluttet. For flere av medlemmene var dette deres offentlige debut, og alle var ivrige etter å gå ut og spre det nasjonalsosialistiske budskapet på ny.

Vil du være med neste gang? Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen i dag!

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Bra

Revolusjonæren
Revolusjonæren
2 år siden

Kjempebra! Alltid artig med vektere som oppfører seg som noen slags PK Judge Dredd.

Nordboer
Nordboer
2 år siden

Bra jobbet!

Ingvig
Ingvig
2 år siden

Bra 🙂 Herlig!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra utført 🙂

Hanne
Hanne
2 år siden

Så sure de vekterene ser ut. De trenger mer glede i livet sitt.
Super bra jobbet, Kamerater.