Hjem Kamprapport Rede 1: Partimiddag med Näste 2 i Sverige

Rede 1: Partimiddag med Näste 2 i Sverige

Lørdag den 5. november ble det holdt partimiddag i Sveriges Näste 2. Rundt 70 partimedlemmer og aktivister deltok, inkludert en liten delegasjon fra Norges Rede 1.

Kvelden startet med at aktivister og partimedlemmer ble ønsket velkommen før alle satte seg til bords og ble servert hvitløksbrød med ferskpresset eplemost. Før middagen ble det holdt en tale av gruppesjef Simon Engelin om årets aktiviteter i redet, der store såvel som små aksjoner og aktiviteter ble tatt opp.

Deretter ble middagen servert, bestående av laks med asparges og risotto, storfekjøtt med poteter og saus, eller et vegetarmåltid med pasta og grønnsaker.

Da gjestene var mette og fornøyde ble det holdt et foredrag av Nordfronts sjefsredaktør Fredrik Vejdeland om demonstrasjonen i Stockholm den 12. november. Vejdeland påpekte hvor viktig det er å delta på den kommende demonstrasjonen for å vise motstand mot den såkalte «flyktningkrisen» samt å vise folket at det finnes et sunt og sterkt alternativ til det nåværende råtne systemet.

Etter en rungende applaus fra publikum var det klart for kaffe eller te og vanilje-panna cotta toppet med skiver av kaneleple. Interessante samtaler og diskusjoner fortsatte rundt bordene og Nordfront Forlags salgsbod utover kvelden. Alt i alt et meget vellykket arrangement som det garantert blir flere av i fremtiden.

Se bilder fra kvelden:

R1-051116-partimiddag-naste2-01 R1-051116-partimiddag-naste2-02 R1-051116-partimiddag-naste2-03

R1-051116-partimiddag-naste2-04
Kveldens meny, bestående av flere valgmuligheter.