Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Rede 1: Toppstiging ved Frisvatnet

Rede 1: Toppstiging ved Frisvatnet

0

FRILUFT Rede 1 holdt månedsmøte som inkluderte en helg med fisking og toppstiging.

Aktivister og medlemmer samlet seg i friluftsområder i nærheten av Strømsodd for en helg med sosial samvær og trening. Fokus for denne turen var styrke og kondisjon.

I løpet av lørdagen så gikk reisen først med bil til sjøen Frisvatnet der det ble en frisk tur i nærliggende områder i tillegg til at det også ble fiskelykke i form av Ørret. I løpet av dagen så ble også områder nord for sjøen samt frivassdammen besøkt. Det ble også plukket en del tyttebær for å lage syltetøy til maten senere. Etter en hel dag ved sjøen så ble kursen lagt tilbake til en hytte hvor det ble både grillmat og hyggelig sosialt samvær.

Neste dag så var målet å klatre opp til høyeste punkt i området for å få mer av en utfordring. Turen gikk først tilbake til Frisvatnet og deretter rundt sjøen for å finne en passende topp å bestige. Ved nordsiden av sjøen så ble først en lokal grusvei benyttet for å komme lenger opp, men etter at denne hadde blitt fulgt et lite stykke så ble det bestemt å heller gå vekk fra alle stier og heller gå rett oppover fjellsiden.

Etter en tung økt med klatring så ble høyeste punkt nådd og dette lå på ca. 600 moh.

Turen gikk deretter ned igjen tilbake til hytten hvor det ble servert god mat i tillegg til at alle fikk en velfortjent hvile innen turen igjen gikk hjemover.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg