Hjem Artikler Refleksjoner rundt demonstrasjonen i Kristiansand

Refleksjoner rundt demonstrasjonen i Kristiansand

23

KOMMENTAR Adrian Jacobsen kommenterer den vellykkede demonstrasjonen i Kristiansand og den påfølgende mediastormen.

Det har nå gått litt over en uke siden Den nordiske motstandsbevegelsen troppet opp i Kristiansand for å demonstrere mot den folkefiendtlige homolobbyen. Demonstrasjonen viste seg å være en enorm suksess, og den historiske viktigheten av denne begivenheten kan ikke understrekes godt nok; dette var den første nasjonalsosialistiske demonstrasjonen i Norge i moderne tid! Å klare å gjennomføre noe slikt, selv når hele systemet er i mot oss og bruker alle midler tilgjengelig for å stoppe oss, er noe vi alle skal være svært stolte av.

Ikke bare var demonstrasjonen vellykket i den grad at vi fikk frem vårt budskap og vist vår tilstedeværelse i Kristiansand, men den ble gjennomført uten at det oppstod større problemer eller sammenstøt. Igjen har Motstandsbevegelsen vist seg å være en effektiv, disiplinert og målrettet organisasjon som ikke lar seg stoppe, hverken av politi eller av meningsmotstandere, som på ulike vis forsøker å hindre oss i å benytte vår grunnlovfestede rett til å ytre oss fritt i offentligheten.

Selv om demonstrasjonen 29. juli gikk under parolen «Knus homolobbyen!» så har det nemlig vist seg at det er temaet ytringsfrihet som har preget debatten i kjølevannet av demonstrasjonen. Dermed så har ikke bare Motstandsbevegelsen lykkes med å belyse problematikken rundt den destruktive homolobbyen, men vi har også satt debatten om ytringsfrihet på dagsorden.

Jeg har selv tatt meg tid til å se igjennom noe av det som diskuteres blant vanlige nordmenn i sosiale medier og jeg kan meddele at det finnes en stor og økende del av befolkningen som ikke bare støtter vår rett til å ytre oss, men som også har begynte å gjennomskue løgnpressens desperate hetsing av Motstandsbevegelsen. Mange har også stusset over hvorfor denne saken har fått mer oppmerksomhet enn lokale drapssaker og den økende ungdoms- og innvandrerkriminaliteten i regionen.

Mediedekningen av denne demonstrasjonen har vært uten sidestykke i norsk historie. Selv én uke etter demonstrasjonen så skrives det fremdeles artikler og kronikker om hendelsen. Spesielt i lokalavisen Fædrelandsvennen, som på det meste hadde opptil ti forskjellige artikler om saken på deres nettside, har fokuset vært enormt. Jeg har derfor ikke annet valg enn å sende min dypeste takk til alle dere hysteriske lokalpolitikere og journalister for gratis reklame verd flere millioner av kroner!

En av de kanskje mest bisarre hendelsene i kjølevannet av demonstrasjonen har vært de mange politikerne som oppriktig mener at de kan gjøre politiarbeid bedre enn politiet selv.
Man kan virkelig sette spørsmålstegn ved kompetansen til disse såkalte folkevalgte politikerne når de faktisk kritiserer politiet for å ha gjort en faglig riktig vurdering av situasjonen. En vurdering som resulterte i at demonstrasjonen kunne gjennomføres på en trygg måte for alle parter involvert uten alvorlige skader på hverken personer eller eiendom. At enkelte politikere heller ønsket å se voldelige sammenstøt fremfor å la en lovlig organisasjon holde en fredelig markering er ikke mindre enn forkastelig. Mindre absurd blir det heller ikke når politiet senere velger å gå ut å beklage seg og krype for den samme løgnpressen som har kritisert og hetset dem for å gjøre jobben sin.

Det faktum at både advokater, en professor i rettsvitenskap, og eksperter på menneskerettigheter har gått ut og bekreftet at demonstrasjonen var lovlig og at politiet handlet korrekt, har heller ikke hindret flere mediehus fra å spre løgner om at den var ulovlig og burde vært stoppet av politiet. Samtlige medier har også kommet med flere grunnløse påstander og svært grove løgner i sitt mål å manipulere allmennheten til å tro at Motstandsbevegelsen utgjør en fare for vanlige nordmenn. Motstandsbevegelsen har blant annet blitt referert til som terrororganisasjon, selv om den er en fult lovlig politisk organisasjon som aldri har vært dømt for terrorvirksomhet. Det hevdes også at en aktivist har drept en «uskyldig» meningsmotstander i Finland. At meningsmotstanderen var en velkjent kriminell rusmisbruker med langt rulleblad som oppførte seg aggressivt, var narkotikapåvirket og gikk til angrep på organisasjonens aktivister, nevnes naturligvis ikke. At aktivisten ble frikjent for drap i retten, og det senere kom frem at mannen døde av hjerneblødning som følge av narkotikabruk – ikke vold – nevnes naturligvis ikke heller.

Det forsøkes også å gjøre koblinger mellom Motstandsbevegelsen og en serie av bombeattentater i Göteborg, selv om personene bak attentatene ikke var medlemmer av Motstandsbevegelsen ved tidspunktet de utførte handlingene. Det svenske politiet konkluderte også senere i sin rapport at Motstandsbevegelsen hverken stod bak eller visste om planene. Selvfølgelig så nevnes det heller ikke at personene som til slutt ble dømt for bombeattentatene hadde meldt seg ut av Motstandsbevegelsen nettopp fordi de anså organisasjonens forbud mot offensiv vold og fokus på lovlig folkeopplysning for å være et hinder for dem.

Et inntrykk jeg sitter igjen med etter å ha fulgt oppstyret er at det er først og fremst følelser og ikke rasjonell argumentasjon som ligger til grunn for kritikken av Motstandsbevegelsen og demonstrasjonen. Det er kanskje også grunnen til at saken har fått såpass stor oppmerksomhet, nettopp fordi det er så mange som føler(!) et akutt behov å vise sin fordømmelse av den eneste gruppen i samfunnet det faktisk er lov å hate. Alt fra turtøyprodusenter, til stortingspolitikere og interesseorganisasjoner, til politiske korrekte nikkedokker i sosiale medier har kastet seg på mediesirkuset for å signaliserer sin «moralske overlegenhet» til resten av befolkningen. Det er når man ser slike reaksjoner at man virkelig begynner å innse at «godhet-signalisering» er i ferd med å bli den nye folkesykdommen. Det er tydelig at de synes Motstandsbevegelsens budskap er ubehagelig fordi det skurrer med deres virkelighetsoppfatning og responsen blir derfor utelukkende emosjonell og hysterisk.

Det er også en skremmende påminnelse på at vi stadig beveger oss bort fra et demokrati og rettstat til fordel for et «emokrati». Et samfunn der private følelser legger premisset for samfunnsdebatten – hvor våre rettigheter slutter der deres følelser begynner.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nitram
Nitram
5 år siden

Hodet på spikeren. Reaksjonene til forræderne er tragikomiske og alle fritt tenkende mennesker kan se at vi beholder roen og forræderne mister besinnelsen og fornuft.
Er det i det hele tatt noen tvil lenger?

Gå over til den gode siden:
https://www.frihetskamp.net/hva-innebaerer-et-medlemskap-i-motstandsbevegelsen/

Holohoax..?
Holohoax..?
5 år siden

Kan en opplyst nasjonal sosialist forklare meg hvordan Holocaust er en løgn? Jeg ser naturligvis at denne «begivenheten» er et ess i ermet for kulturmarxistene/globalistene/zionistene. Men hvis Holocaust virkelig er en løgn, så er det helt vanvittig hvor velkonstruert, troverdig og detaljert denne løgnen er..?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Holohoax..?
5 år siden
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Her er i tillegg ett par andre linker til nettsider som tar for seg dette spørsmålet:

http://codoh.com/

http://www.ihr.org/

Dynamo
Dynamo
Svar til  Holohoax..?
5 år siden

Bare søk det opp selv da, evig med bevis på nett.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Holohoax..?
5 år siden

Når 1 fjær blir til «1000 høns . «

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Holohoax..?
5 år siden

Holohoax..?; Har du hørt om når 1 fjær ble til 1000 høns ? Jødisk selv-sympatipropaganda er likefullt også en svertekampanje imot etniske Europeere generellt.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Holohoax..?
5 år siden

Den israelske statsministeren sier det også at Hitler ville bare utvise jødene fra Europa !
Kanskje var det bare en forsnakkelse av noe han tror innerst inne ?
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34594563

Bastian
Bastian
Svar til  Holohoax..?
5 år siden

Troverdig? Kan du forklare oss hva som er troverdig?

Johan G
Johan G
Svar til  Holohoax..?
5 år siden

Det er ikke det at løgnen er så «velkonstruert, troverdig og detaljert» som gjør at folket tror på den. Nei, den er ganske så åpenbar løgn. Problemet er at folk ikke stiller spørsmål ved de påstander som fremmes, samt den innflytelse som anklageren har. Det krever jo også litt tid, ork og hode å sette seg inn i emnet, noe mange dessverre ikke har. Så da er det jo så mye lettere å bare stole blindt på anklageren. Når man sier at holocaust er en løgn, begynner også forestillingene å rulle blant folket. «Hva, fornekter du at fangeleire eksisterte? Haha»… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Du setter ord på det vi alle tenker – knallgod artikkel!

Jan-C. Pedersen
5 år siden

Bra refleksjoner som alltid, Adrian!

Norsk Skog
Norsk Skog
5 år siden

Bare en ting skurrer ved nasjonalsosialisme for meg, og det er deportering av alle som ikke er av nordisk herkomst. Hva med alle de som er godt integrert og bidrar i det norske samfunnet? Som har skapt et liv her, kanskje har barn med norske kvinner? Hva med barna deres?

Nå snakker jeg ikke om praktiserende muslimer, men sekulære eller kristne innvandrere med gode verdier.

Hva tenker dere?

Jan-C. Pedersen
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

1. Umiddelbart stoppe masseinnvandringen. Repatrieringen av majoriteten av alle som ikke er etniske nordeuropeere eller nærbeslektede folkeslag skal innledes så fort som mulig. På en så human måte som mulig skal de sendes tilbake til sine respektive hjemland eller nærområder til disse.

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Jan-C. Pedersen
5 år siden

La oss ta et hypotetisk eksempel, si bestekompisen din er fra Iran, han er en utdannet og bra fyr med gode norske verdier som bidrar til samfunnet og ikke tror på islam, han har fått flere barn med søsteren din. Vil du virkelig tvangssende både han og barna tilbake til hjemlandet? I Hitlers dager forstår jeg at dette kunne fungert, men i våre dager hvor tusenvis av innvandrere er godt integrert og bidrar til det norske samfunnet tror jeg til og med hitler hadde forstått at dette er galimatias. Så lenge det ikke er fare for at vertsbefolkningen dør ut,… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Behov for diskutere ting mer i dybden, eller kanskje bare slå av en prat. Kom bli med på Discord!

https://www.nordfront.se/motstandsrorelsens-discord-nu-1-000-medlemmar.smr

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

PK-media og folkeforræderne pisset i buksen da denne demonstrasjonen ble vel gjennomført, med god disiplin og verdighet. Vi må alltid regne med hysteri og «hitling» i forbindelse med nasjonalsinnet virksomhet. Det er ryggmargsrefleksen som slår inn hos liberalere og kulturmarxister av alle slag; redselen for at folk skal våkne og slutte opp om våre synspunkter og argumenter. Stå på!

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
5 år siden

Hvis emokratiet vil stoppe oss, så bør dem skyte oss alle sammen. Jeg dør heller stående enn å leve på kne. Gøteborg neste! Hill seier!

Jensen
Jensen
5 år siden

Dette bekrefter bare en ting, uavhengig av hvilken gruppe man tilhører; skal man nå ut til folket i større monn, nytter det (som regel) ikke å skrive blogger, innlegg i debattfora eller drive egen nettside. Det er effektiv om man ønsker å danne et nettverk og nå ut til søkende, men for bli synlig og gjøre folk flest klar over ens eksistens, er man nødt til å være fysisk til stede i gatene. Hvor mange revolusjoner og omveltninger i verden har skjedd utelukkende fordi man skrev på nettet? Internett gir store muligheter, men uten at dette følges opp av konkrete… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Jensen
5 år siden

Ja, da sees vi kanskje i Gøteborg, Jensen ..

trackback
3 år siden

[…] for å blant annet kunne gi politiet hjemmel til å stanse politiske demonstrasjoner og peker da til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand, år 2017. En demonstrasjon som først var tiltenkt å holdes i Fredrikstad, men som senere ble […]