Hjem Nyheter Norden Refugees Welcome fikk motstand: «Sverige er fullt, og dere er landsforrædere!»

Refugees Welcome fikk motstand: «Sverige er fullt, og dere er landsforrædere!»

MASSEINVASJONEN Refugess Welcomes manifestasjon for åpne grenser og økt innvandring ble i Göteborg brått avbrutt av en ung svensk mann som stilte seg opp på fundamentet til en statue og ropte høyt at Sverige er fullt og at alle demonstrantene var landsforrædere.

Den anti-hvite organisasjonen Refugees Welcome fikk motstand da de onsdag kveld holdt en manifestasjon for åpne grenser og ny masseinvasjon. Parolen for den svenskfiendtlige manifestasjonen som ble holdt på Gustav Adolfs torg i Göteborg var «Åpne grensene, redd liv!»

Da en av de venstreekstreme holdt en tale foran statuen av Gustav Adolf, ble han plutselig avbrutt av en ung mann som hadde stilt seg opp på fundamentet til statuen og lot sin røst overdøve den svenskfiendtlige taleren:

– Dere hater Sverige! Sverige er fullt! Alle dere som har samlet seg her er landsforrædere, ropte den unge mannen før han ble dyttet ned fra statuen og møtt med ukvemsord fra venstrepøbelen.

I et intervju med Samhällsnytt fortalte den unge mannen at han hadde møtt opp for å vise at det er motstand mot masseinvasjonen og at det faktisk finnes de som bryr seg om Sverige og den vestlige sivilisasjonen.

– De får ikke stå uimotsagt. De vil ødelegge alt det vi kjenner til!

En av «humanistene» som demonstrerte for mer innvandring ble også intervjuet og kalte da Samhällsnytts kvinnelige reporter for «svartskalle».

Les også:
Hvitt Folkemord