Hjem Nyheter Norge Regjeringen underskriver FNs migrasjonsavtale

Regjeringen underskriver FNs migrasjonsavtale

6

FREMMEDINVASJON Den kalles Selvmordsavtalen – FNs nye rammeverk for migrasjon som villige land skal undertegne den 10. desember. Sverige har allerede sagt «ja»; nå følger Norge etter.

Den 10. desember skal mange av FNs medlemsland underskrive FNs nye migrasjonsrammeverk, Global compact for safe, orderly and regular migration.

Den nye avtalen åpner i prinsipp for helt fri innvandring og medlemslandene fratas alle muligheter for å verne sine grenser og egne borgere. Det gjøres ingen forskjell på flyktninger og økonomiske migranter.

For alle skal nye, sikre migrasjonsveier åpnes. Innvandrere skal på et hundretalls punkter særbehandles positivt, gis økonomiske fordeler og media skal nektes all negativ informasjon om innvandring.

«Rene krigserklæringen»

«Dette FN-dokumentet er rene krigserklæringen i en allerede konfliktfylt verden», skrev Rolf Malm fra det svenske alternativmediet Samhällsnytt da det ble klart at Sverige skal underskrive FN-avtalen.

Å flytte hvor man vil i verden skal bli en «menneskerett».

Flere land nekter å underskrive avtalen, blant annet USA, Østerrike, Ungarn, Polen og Australia, men på tirsdag annonserte regjeringen at Norge skal underskrive den. Dette til tross for at kostnadene for den ikke-europeiske innvandringen allerede i dag ligger på 250 milliarder norske kroner i året.

Erna Solbergs regjering unngikk nylig med nød og neppe regjeringskrise. Fremskrittspartiet var så sent som i oktober imot FNs nye migrasjonsavtale, men nå bestemmer altså regjeringen for å åpne kranen for FN-styrt innvandring til Norge.

FNs internasjonale organ for migrasjon, IOM, har sagt at massemigrasjon er «unngåelig, nødvendig og ønskelig».

Frihetskamp vil tipse leserne om en underskriftskampanje mot FN-avtalen opprettet av en samfunnsengasjert person.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Förräderi!

King Leonidas
King Leonidas
3 år siden

Vet ikke om signaturen vil hjelpe, meg signerte i iallefall koster va det koster vil

Nordmann
Nordmann
3 år siden

satans landssvikere driver faen meg folkemord på oss. Fn vil erstatte den Europeiske befolkningen. http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

Det er per definisjon folkemord
Disse gale psykopatene må stoppes for FAEN!

Tom
Tom
3 år siden

BRA!
Dette ville ha skjedd uansett. Eneste forskjellen er at nå vil det gå så fort at folk blir nødt til å se alvoret i situasjonen og ta et standpunkt. Er som eksemplet med frosken i kjelen. Hiver man den oppi kok varmt vann vil den hoppe ut av kjelen. Men om man legger den i lunkent vann og sakte men sikkert øker temperaturen vil den ikke merke noe før det er for sent.
Om frosken ikke engang reagerer på øyeblikkelig kok varmt vann fortjener den heller ikke å leve

trackback
3 år siden

[…] i Norge har vært sparsommelig i dekningen av denne saken og avtalens innhold. Tidligere denne uken kom det ut at Erna Solbergs regjering kommer til å underskrive […]

trackback
3 år siden

[…] Norge annonserte regjeringen til Erna Solberg nylig at den også kommer til å underskrive avtalen. I Norge lik som i Sverige […]