Hjem Nyheter Norge Regjeringen underskriver FNs migrasjonsavtale

Regjeringen underskriver FNs migrasjonsavtale

FREMMEDINVASJON Den kalles Selvmordsavtalen – FNs nye rammeverk for migrasjon som villige land skal undertegne den 10. desember. Sverige har allerede sagt «ja»; nå følger Norge etter.

Den 10. desember skal mange av FNs medlemsland underskrive FNs nye migrasjonsrammeverk, Global compact for safe, orderly and regular migration.

Den nye avtalen åpner i prinsipp for helt fri innvandring og medlemslandene fratas alle muligheter for å verne sine grenser og egne borgere. Det gjøres ingen forskjell på flyktninger og økonomiske migranter.

For alle skal nye, sikre migrasjonsveier åpnes. Innvandrere skal på et hundretalls punkter særbehandles positivt, gis økonomiske fordeler og media skal nektes all negativ informasjon om innvandring.

«Rene krigserklæringen»

«Dette FN-dokumentet er rene krigserklæringen i en allerede konfliktfylt verden», skrev Rolf Malm fra det svenske alternativmediet Samhällsnytt da det ble klart at Sverige skal underskrive FN-avtalen.

Å flytte hvor man vil i verden skal bli en «menneskerett».

Flere land nekter å underskrive avtalen, blant annet USA, Østerrike, Ungarn, Polen og Australia, men på tirsdag annonserte regjeringen at Norge skal underskrive den. Dette til tross for at kostnadene for den ikke-europeiske innvandringen allerede i dag ligger på 250 milliarder norske kroner i året.

Erna Solbergs regjering unngikk nylig med nød og neppe regjeringskrise. Fremskrittspartiet var så sent som i oktober imot FNs nye migrasjonsavtale, men nå bestemmer altså regjeringen for å åpne kranen for FN-styrt innvandring til Norge.

FNs internasjonale organ for migrasjon, IOM, har sagt at massemigrasjon er «unngåelig, nødvendig og ønskelig».

Frihetskamp vil tipse leserne om en underskriftskampanje mot FN-avtalen opprettet av en samfunnsengasjert person.