Hjem Nyheter Europa Reichsbürger-bevegelsen skal ha planlagt å befri Tyskland fra okkupasjonsmaktene

Reichsbürger-bevegelsen skal ha planlagt å befri Tyskland fra okkupasjonsmaktene

9

TYSKLAND Mer enn 3 000 politibetjenter deltok i aksjonen onsdag 7. desember mot mer enn 130 hus og leiligheter i 11 av landets 16 delstater.

Heinrich XIII blir arrestert onsdag morgen. Foto: Skjermdump / Youtube.

Mer enn 3 000 politibetjenter deltok i aksjonen onsdag 7. desember mot mer enn 130 hus og leiligheter i 11 av landets 16 delstater, skriver de tyske avisene BildZeit og Der Spiegel. En tysk prins, samt dommere, politikere, politifolk og elitestyrker skal være noen av de 25 arresterte personene.

Den tyske prinsen Heinrich XIII og en pensjonert kommandør i Bundeswehr, det tyske militæret, skal ha blitt pekt ut som lederne av gruppen.

Organisasjonen skal også ha vært et godt stykke på vei med planleggingen av hvordan en ny regjering skulle se ut. Her skulle også Berlin-dommer og AfD-politiker Birgit Malsack-Winkemann få en viktig rolle. Malsack-Winkemann har også sittet i det tyske parlamentet for AfD – et nasjonalistisk parti.

Reichsbürger-bevegelsen («Riksborger-bevegelsen») skal bestå av flere ulike grupperinger, blant annet nasjonalsosialistiske grupper, og mener at dagens regjering i Tyskland er en illegitim stat som er kontrollert av seiersmaktene etter 2. verdenskrig. Bevegelsen skal ha rundt 21 000 medlemmer.

En militærbygning til den tyske elitestyrken KSK i landsbyen Calw sørvest i landet er blant stedene det ble aksjonert mot. Myndighetene har derimot ikke villet kommentere dette. Elitestyrken KSK har de siste årene fått mye oppmerksomhet, noe som har ledet til en større gjennomgang av spesialstyrkens virksomhet. Ett kompani skal ha blitt helt oppløst som følge av bekymring for «høyreekstremisme».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
gatelykter
gatelykter
1 måned siden

Dem har nok rett i at den såkalte Tyske stat etter 1918 har vært et anti-Germansk og derfor anti Europeisk regime. Lenge har det blitt fremstilt i jødisk mainstream-media at motstandere av den moderne såkalte tyske staten kun er noen få, subkulturelle. snauskallede individer som er lite organisert, hvor de fleste har lav utdannelse, lav økonomi osv. Noe som har vært, og fortsatt er en massiv løgn.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Nok et sant bevis på at den jødiske eliten begynner å miste grepet om sine undersåtter i Tysklands rasefremmede jøde-regime, der de innbiller seg at det å arrestere mindre enn en halv prosent av Reichsbürger-bevegelsen er nok til å stoppe en uunngåelig revolusjonær bølge. Nei!, og igjen Nei!, dette er tross alt nesten som å tro på julenissen, så tyskernes fremtid kan bare reddes gjennom anti-jødiske omveltninger, og da med en påfølgende dominoeffekt over et bredt stykke av hele Europa.

gatelykter1488
gatelykter1488
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

Riktignok ble den ekte Tyske stat gjenopprettet 1933 og varte midlertidig i 12 suksessfulle år under fører Adolf Hitler, nå ser det ut som den, nok en gang er i ferd med å gjenopprettes, denne gang muligens under en eldre mann ved navn Heinrich Reuss , også kjent som (Prince Heinrich XIII) grunnet sin royale Germanske blodslinje i fra det Tyske keiserriket fra før 1918. Reuss (lederkarakter for Reichsbürger bevegelsen) lever tilsynelatende opp til sin royale plikt, og ser ikke ut til å skuffe sine forfedre. . (((HubbaBubBa))) gjør nå alt for å undergrave hans identitet offentlig, da hans navn… Les mer »

gatelykter1488
gatelykter1488
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

( Pga Reuss`s alder er det dog ikke umulig at en eller annen vil arve hans posisjon forholdsvis fort og bli Tysklands fører. Det gjenstår å se, og resultatet blir hva folket gjør det til. )

HitlerhaddeSkinheadogBoblejakke
HitlerhaddeSkinheadogBoblejakke
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

Også er det kjempeflott om såkalte voktere av Riket snart velger å la seg oppgradere i fra jødisk snauskalle-subkultur til kultur .

American history X VS Reichsbürger ….

Forstå det den som kan.

Roger M
Roger M
1 måned siden

Dagens regjering i Tyskland ER illegitim, det er en okkupasjonsmakt som har tatt over makten på ulovlig måte. Jeg skjønner godt at tyskere vil ha vekk okkupasjonsmakten, de har jo styrt Tyskland til avgrunnen etter andre verdenskrig. De er jo fiendtlige til det tyske folk.

gatelykter
gatelykter
Svar til  Roger M
1 måned siden
mhm!
mhm!
1 måned siden
trackback
1 måned siden

[…] meldte torsdag at tysk antiterrorpoliti raidet over hundre steder i Tyskland, Østerrike og Italia mot medlemmer av den såkalte Riksborger-bevegelsen. Det handler derfor om en […]