Hjem Nasjonal kamp Intervju/reportasje Reisebrev fra Nordendagene 2019

Reisebrev fra Nordendagene 2019

3

REISEBREV Grim skriver i dette reisebrevet om sin første deltakelse på Nordendagene.

Foto: Nordfront.se

Vi kom fram på fredagskvelden etter en flott tur gjennom mye variert landskap og steder i vårt brorland Sverige. Dette var min første deltagelse på Nordendagene så jeg hadde spente forventninger til dette nordiske nasjonalsosialistiske arrangementet som medlem i Den nordiske motstandsbevegelsen.

Det var mange nye fjes og en trolsk stemning med dype svenske skoger og jorder som kulisser. Garvede motstandsmenn fra forskjellige medlemsland var allerede på plass, og særs interessante beretninger ble utvekslet med kamerater fra både Norge, Sverige og Danmark.

Lørdagen var avholdt med tvekamp, marked og forelesninger. Det var kjekt å få bli med på samlingen, det var mye som skjedde.

Jeg vil løfte fram talene fra ledelsen og fangehjelpen. Sistnevnte er en bra og veldig nødvendig enhet som gir råd og informasjon. Vi har sett flere tilfeller der politiet og marxistiske jurister sammen med journalister forfalsker siktelser. Et medlem ble dømt til 2,5 års fengsel for å erverve antikk-våpen og for å ha forsvart seg på gata.

Første bolk med forelesninger og dertil en god tradisjonsrik lunch ble inntatt, før tevlingen. Å få delta på tvekamp-tevlingen var artig og lærerikt. Brannmannsøvelsen med bæring av kamerat som «stafettpinne» var blant det giveste.

Det ble servert god tradisjonsrik svensk middag før bolk to av forelesningene. Lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen Simon Lindberg holdt fast på grunnpilaren i nasjonalsosialismen som er ære gjennom lojalitet, at dette vil føre til samhold til slutt til tross for strasserister og fragmenterte grupper og enslige sjeler. Fredrik Vejdeland fra det svenske riksrådet manet til oppstand gjennom økt selvforsørgelse og fokus på økologi og proteksjonisme gjennom samfunn i samfunnet, der samfunnet kan bli som Det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti bygde frem tross skadene Versaillestraktaten påførte Det tyske keiserrike.

Den norske lederen Tommy Olsen gav motsvar til den siste tidens fremstillinger i løgnmedia. Olsen presiserte at det hersker ingen tvil om at Den nordiske motstandsbevegelsen står sterkt i Norge.

Et sterkt kameratskap og nyttige erfaringer har styrket og forent Den nordiske motstandsbevegelsen mer enn noen gang før!

Heder følger altruisme som om det var dens skygge.

/Grim

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

God lesning =)

Blod og Jord
Blod og Jord
2 år siden

Flott å se nye skribenter! Blir alltid glad når jeg ser sterke menn av nordisk ætt finne fram til folkefellesskapet.

Hanne
Hanne
2 år siden

Flott skrevet, Grim.