Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Rekruttering og storstilt aktivisme i Danmark

Rekruttering og storstilt aktivisme i Danmark

12

MOTSTANDSBEVEGELSEN Danske Rede 3 holdt lørdag et rekrutteringsmøte med etterfølgende felles aktivisme.

Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark holdt lørdag et rekrutteringsmøte i Nordjylland. De nye rekruttene og medlemmene av Motstandsbevegelsen ble ønsket velkommen av aktivisten Anders Dahl, som fungerte som arrangementets konferansier.

I lokalet, som var pyntet med organisasjonens faner, kunne deltagerne forsyne seg av et bord med vann, kaffe, frukt og forskjellige hjemmelagde proteinsnacks. På et annet bord lå flyveblader, klistremerker, plakater og t-skjorter til salgs.

Anders Dahl ønsker møtets deltagere velkommen.
Alle fikk en gjort en god handel ved salgsbordet.

Redesjef Jacob Vullum holdt en kraftfull og informerende tale om Motstandsbevegelsen, aktivisme, kampvilje, og målet for den nasjonalsosialistiske kampen, før de
individuelle intervjusamtalene med de nye rekruttene ble avholdt.

Jacob Vullum taler om den nasjonalsosialistiske kampen.
Nye rekrutter gjennomgår et individuelt intervju.

Etter det vellykkede møtet, hvor Motstandsbevegelsen hadde ervervet seg nye medlemmer til frihetskampen, gikk turen til en nærliggende gågate, hvor den forholdsvis store gruppen av motstandsmenn satt opp over tusen klistremerker og plakater.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Det gleder mitt hjerte og se at våre danske gren forsetter og vokse og utvikle seg.

De 2 nederste klistermerkene var knall tøff. Om dere har noe ekstra så gjerne send meg noen =)

Ronny
2 år siden

Utrolig bra! Danskene kjører stø og målrettet kurs.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Bra jobbet

Hanne
Hanne
2 år siden

Supert å se og lese at Danmark vokser

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Godt det går fremover i Danmark også.

annonym
annonym
2 år siden

Jeg synes dere bør ha større plakater/klistremerker, de dere har er så små at det bare er folk som ikke har syns problemer som kan se dem. Det andre er at dere bør ha farger som fanger øyet, som for eksempel rødt, slik som kommunistene, Hitler og Trump har brukt. Til sist synes jeg dere må fokusere mer på befolkningsutbytte og sosiale saker som angår befolkningen. En plakat jeg så av dere stod det om jeg visste hva som skjedde 20.4.1889, en annen stod det norden reiser seg. Dette er plakater som man må ha inngående kjennskap til dere for… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  annonym
2 år siden

«En plakat jeg så av dere stod det om jeg visste hva som skjedde 20.4.1889» Skal man «rehabilitere Adolf», så skal man «rehabilitere» ham!!! Hehehe! Er det sant? Skal man le eller grine?! Det er slike ting som får meg til å tvile på ektheten til ledelsen i DNM. Målet burde heller være å finne ut sannheten om A.H. Klarer man å bevise at han var en agent for fienden, enten bevisst, eller under mind contol, da rehabiliterer man nasjonalsosialismen med ett slag. Og det burde vel være det viktige! Jeg mener at A.H. ikke var en ekte nasjonalsosialist og… Les mer »

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Arno
2 år siden

Hvis du istedenfor å «le eller grine» prøver å være konstruktiv: når kom du til denne oppfatning? Var du først positv til Føreren, og så vendte ham ryggen? Det forekommer meg som en ensom tilværelse der du anklager andre for å ikke være «ekte». Det er sikkert ikke bare meg som lurer på om DU er ekte. Eller en provokatør som forsøker splitt & hersk. Du har vel ikke tilfeldigvis feriert i Israel?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Arno
2 år siden

Sannheten om A.H? Eller den «sannhet» som motstandere av nasjonalsosialismen ønsker skal spres som gift i folkets sinn? A.H var selvfølgelig ikke feilfri, men å påstå han var uekte, det blir å villede. Klart er nasjonalsosialismen det eneste som kan redde vårt folk, men hvorfor skulle vi være uærlige og listige som en jøde ved å kalle det noe annet? Slikt tjener man ikke på i det lange løp. Ærlighet er alltid best! Det som hindrer en del av vårt folk til å utgjøre den sterke kraft som er nødvendig i kampen mot globalismen, det å få folket til å… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Benekter du at dersom det ble BEVIST at Adolf Hitler var en (((Illuminati)))-agent utdannet ved forløperen til Tavestock-institutet i Sør-England noen år før 1. verdenskrig, så blir nasjonalsosialismen rehabilitert med ett slag? Benekter du at hvis rehabilitering av nasjonalsosialismen må skje ved at Adolf Hitler først blir «rehabilitert» overfor resten av klodens befolkning, så vil det være et enormt lerret å bleke, og en veldig, veldig lang og tung veg å gå? Benekter du det? Jeg vil si det så sterkt; Dersom det kunne rehabiitere nasjonalsosialismen, burde Adolf Hitler ofres selv om han var den helgenen enkelte tror han var/er.… Les mer »

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Arno
2 år siden

Arno, ikke si at du har lest svindeleren Greg Hallets «Hitler was a British Spy» og mener at sjarlatanen Hellet «beviser» at Hitler var agent for illuminati. Så dum og naiv kan du ikke være. Så hvilke «beviser» sikter du til?

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  annonym
2 år siden

Ja, det er alltid lettest å stå på sidelinjen og føre kritikk rundt de små ting, for på den måte føle at ens egen passivitet har en «god grunn».