Hjem Annonse Religionspørsmålet – et sidespor

Religionspørsmålet – et sidespor

31

FOLKEUTBYTTE I denne artikkelen tar Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, opp problematikken ved å kun fokusere på religionspørsmålet, og det i en tid hvor man skulle rettet all fokus på det å bevare sitt folk og rase.

Foto: pixabay.

Det ropes «islam er ingen rase, ut med islam, eller ihvertfall radikal islamisme, for moderate islamister er jo ok». Slik lyder det kraftløse kamprop fra de pro-israelske counter-jihadister, og det samtidig som de føler en enorm trang for å signalisere at de hverken er «rasister» eller «nazister» ved å sette sin afrikanske maskot i front, vifte med Israels flagg og skrike om «naziislam».

Men nå er det ikke slik at det bare er islam, eller «radikal islam», som er problemet i Europa. Religionspørsmålet er kun et sidespor, det er helt sekundært, og det trekker attpåtil fokus vekk fra helheten og det virkelige store problem som vårt folk idag står overfor, hvilket er folkemord.

Og dette alvorlige problem, denne fare, den forsvinner nok ikke av seg selv bare disse horder med arabere og afrikanere som har invadert Europa de seneste år skulle konvertere til eksempelvis ateisme eller kristendom, bare de skulle begynne å spise syltelabber, eller ikle seg nasjonens nasjonale drakt på selve nasjonaldagen. Heller er det ikke slik at problemet skulle opphøre å være et problem bare de lærte seg å oppføre seg litt bedre. Kriminalitetspørsmålet, som religionspørsmålet, er også helt sekundært.

Nei, det store problem er masseinnvandringen av rasefremmede generelt, og det samtidig med at det oppmuntres til integrering og raseblanding, hvilket igjen vil medføre at vårt eget folk og verdier forminskes og på sikt opphører å eksistere ved at det blandes opp i noe fremmed – også kjent som Kalergi-planen.

Men for en globalist uten videre kjærlighet til sitt folk og dets verdier, vil nok et folkeutbytte, også kalt folkemord, ikke være av stor bekymring. Han eller hun forstår jo ikke verdien av sitt folk, og ser derfor ikke problemet med et folkemord. De unnskylder også gjerne sin ignorante holdning til eget folk og det pågående folkemord med at «folk må jo kunne elske hvem de vil». Og hvem skulle nå ikke falle for slike kjærlige ord?

Rasjonell tankegang er dog stort sett fraværende hos disse, det er føleriet som taler. Sannheten er dog at hadde det ikke vært for at den jødiske elite hadde orkestrert masseinnvandring til Europa, tilrettelagt og oppmuntret vårt folk til å begå folkeutbytte, da ved ved å gjennomføre Kalergi-planen, så hadde slike ord ikke vært nødvendig ettersom det ikke hadde forekommet i stor grad, og derfor ikke vært det store problem. For sålenge det ikke tilrettelegges for og heller ikke oppmuntres til, gjennom x-antall reklamer, filmer, musikk, m.m, så ville det stort sett for de aller fleste vært helt uinteressant å gå den veien. Og langt mindre om man faktisk på ny lærte folket å være stolte, elske og bry seg om sitt eget folk og rase igjen, fremfor å hjernevaske dem med hvit skyld og selvhat.

Nasjonalsosialismen tar sikte på det å bevare det biologiske mangfold på globalt plan, fremfor å ødelegge det via flerkultur og smeltedigel.

En enorm berøringskrekk rundt rasespørsmålet, for ikke snakke om rasefornektelse ser vi gå igjen blant både venstreorienterte og høyreorienterte globalister, der sistnevnte inkluderer de pro-israelske counter-jihadister. Disse våger rett og slett ikke, eller bevisst styrer unna, det å peke på det vesentlige og velger da istedet å ta et sidespor som er religionspørsmålet, eller kulturspørsmålet, eller kriminalitetspørsmålet, ja, alt bortsett fra det vesentlige som er rasespørsmålet. De unnskylder sin kamp med at «islam er ingen rase, så derfor er det legitimt å føre kampen fra denne vinkel». Problemet er dog bare det at det virkelige store problem, altså et pågående hvitt folkemord, ikke vil bli tatt fatt i og bekjempet ved at man går rundt grøten og ikke tør peke på det vesentlige. Ulike raser eksisterer, og det er da ingen skam å si at man ønsker å bevare sin egen rase, fremfor at det skal begås folkemord på den. Det gjør deg ikke til en rasehater, eller «rasist», tvert imot.

Den pro-israelske counter-jihadist virker som sagt ikke til å være særlig opptatt av og bekymret over om vårt folk og rase skulle forminskes og på sikt opphøre å eksistere, for hokus pokus, «hvem som helst kan jo bli norsk bare det skrives på papiret». Og ikke minst: «den nye kjæresten til min kusine, Arhmed, han er jo en så hyggelig og spennende mann, så derfor kan jo ikke jeg ta stilling mot et folkemord på eget folk», og «det er jo bare islam som er problemet». Slik lyder tankegangen hos disse.

Religionspørsmålet er som sagt helt sekundært, det er et sidespor, en villedelse fremsatt av kontrollert opposisjon med den hensikt å trekke fokus vekk fra det store problem, nemlig hvitt folkemord. For det er faktisk slik at det i skrivende stund tilrettelegges for et folkemord, det eksisterer et pågående folkemord, og den eneste løsning på dette alvorlige problem er først og fremst det at man selv kan tørre å peke på dette faktum, samt ikke skamme seg over at man er hvit, at man tilhører et folk og en rase, at man ønsker å bevare dette, og ikke minst det at man selv begynner å kjempe for sitt folks fremtid.

Så det viktige her er at du som er litt mer opplyst begynner å angripe dette sidesporet og veilede vårt folk i riktig retning. At også du begynner å fortelle at det ikke bare er islam som er problemet i Europa, men masseinnvandringen av rasefremmede generelt og da et pågående hvitt folkemord.

Samtidig kan du jo fortelle at det ikke er en skam å være rasebevisst, hvit og stolt av det.

Les også:
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment¨
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
FILM: Universitetsprofessor krever hvitt folkemord
EU-topp avslører folkemordsplan
Medikamenter skal få oss til å akseptere folkemordet
FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
31 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
Heimdal
1 år siden

Helt rett! Klassiske høyrebevegelser som Ndl, Sian, Pegida, m.fl. fungerer mere som leire til å fange nasjonalister til å dyrke frem konflikter og hat mellom vårt folk og muslimer, og samtidig hylle Israel ukritisk som sitt ideal fremfor vårt eget folk og nasjon. Går man inn og ser over listen av tilhengere på slike grupperinger, ser profilbildene deres ut som et slags israelsk «17.mai-tog». Da vet man hvilke interesser som styrer i bakgrunnen og formålet med disse leirene. Det er også mye av denne villedningen og idiotien som gjør at folk drar nasjonalsosialister inn under det samme teppet, som «høyre-ekstreme».… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Heimdal
1 år siden

Det er som om de har sendt muslimer hit for å piske opp til hat mot dem for deretter skape sympati med Israel og deres krigføring i midtøsten. Men hva folk ikke tenker på er at sionistenes krigføring er skyld i den muslimske invasjon til Europa. Muslimer har selvfølgelig ikke noe her å gjøre, annet enn ved ferieopphold, men sålenge de oppholder seg i eget land så er de ingen trussel. Det er jødene som er den store trussel ettersom de har infiltrert våre maktposisjoner og stelt istand dette spetakkel. Og den makt de har, den har de fått takket… Les mer »

Geir O
Geir O
1 år siden

Sant så sant. Fokus må være på folket og ikke bare religion. Dessuten er er det ikke bare muslimer som finner på faenskap av de fremmede som kommer hit. Det jævligste pøbler pleier å være 2-3. generasjons innvandrere osv.

Mimir
Mimir
1 år siden

Bra artikkel! Er så mye enig i mye men ikke alt. Og det jeg ikke er enig i er trangen eller trassen på å kalle seg noe som folk flest er indoktrinert med ondskap, nemlig ordet nasjonalsosialist. Hvordan skal man som en «fattig man fra nord» konkurrere med de jødiske sosiale medier angående ord kamp? Mvh

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Mimir
1 år siden

Først og fremst, man bør være ærlig med seg selv og andre. Det ligger til vår natur. Videre er det særdeles viktig i kampen generelt at man anvender dette ord og samtidig arbeider for å bringe sannheten frem angående denne verdensanskuelse og dens historie, og da også denne «holocaust»-myten. Vi tror ikke på de kortsiktige seire, men tenker langsiktig. Nasjonalsosialismen ER den eneste virkelige kraft som kan bekjempe globalismen og samtidig har de riktige visjoner for fremtiden. Alt annet er enten villedelse eller halv-prosjekter uten kraft. Det er viktig å normalisere nasjonalsosialismen og vise til sannheten rundt den, for så… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Haraldsson
1 år siden

Helt rett. Man må være ærlig og ikke la seg kue av at de lader ord med negativitet. For hva blir det neste? Når de har ladet ordet hvit med negativitet, skal vi da unngå å kalle oss hvit? Når de har latterliggjort vår historie og fremstilt oss som onde barbarer, skal vi da styre unna vår egen historie? Når de har pisset lenge nok på vår religion og fremstilt den som ondskap, skal vi da styre unna og kalle oss noe annet? Nei, ved at vi gjør slik, så gir vi jo dem makten til å styre denne ordkrig.… Les mer »

Mimir
Mimir
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Kue ned synes jeg blir feil å si, det handler jo om strategi. Ikke vike fra nasjonalsosialismen selvsagt, men så lenge ideologien står sterkt så er det samme hva vi kaller den. Så lenge den etniske nasjonalismen, før kalt nasjonalisme står høyest. Handler ikke om å støtte seg til noe annet heller, men være tro mot ideologien samtidig som man utvikler seg med tiden. De styrer allerede denne «ordkrigen» med midler som TV, presse og skole/utdanning osv.

Mimir
Mimir
Svar til  Mimir
1 år siden

Sosiale medier under full sensur hjelper oss ikke heller akkurat. Er tydelig at de øker hastigheten på enkelte ting om dagen.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Mimir
1 år siden

Derfor må vi skape og anvende oss av andre plattformer, og lede folket dit. og ikke minst se viktigheten i det å gjøre gateaktivisme.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Mimir
1 år siden

Eneste problem er at om man skal tenke sånn strategi, som følge av at ting er blitt ladet med negativitet, så er det ikke bare ordet man må fravike fra, men også andre ting som dens historie, og ikke minst holocaust-løgnen. Man gir da etter, og vil således fotsette å gi dem en viss makt over oss. Mange tenker helt feil når de tror at ordet nasjonalsosialist ikke kan bli «great again», vi ser jo allerede med litt arbeid at det har blitt mer og mer akseptert. Og så fort flere som tenker strategi hiver seg på så vil det… Les mer »

Mimir
Mimir
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Uenig så lenge man ikke har media der media skal ligge, nøytralt eller for nasjonens, dvs folkets beste… Handler ikke om å gå i forsvar men å forandre ordene og da debatten.

Steinar
Steinar
Svar til  Mimir
1 år siden

Svært dårlig strategi er det å være uærlig og gi etter for deres spill. Man lurer kun seg selv.

Mimir
Mimir
Svar til  Steinar
1 år siden

Igjen så misforstår man her inne…Dette er ikke 1930 tallet.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Mimir
1 år siden

Ser ingen missforståelse, og årstallet er 2020, det er jeg fullt klar over. Og like fullt bør man være ærlig med seg selv og forsvare vår historie og verdensanskuelse, fremfor at et fremmed folk skal lykkes med å pisse på den.

Mjølner
Mjølner
Svar til  Haraldsson
3 måneder siden

Når våre forfedre vikingene og vår gamle religion åsatroen etterhvert blir ansett som noe styggelig og krenkende i samfunnet, noe det nå er på vei til å bli, skal vi da også legge oss på rygg og forkaste disse forfedre og religion også?

Tom
Tom
1 år siden

Veldig bra og viktig artikkel!

Grim
1 år siden

Religion og tro former folket. Den nye Islam versjonen er skapt av grådighet i ønske om å erobre mest mulig land uten noe bærekraftig perspektiver. Sionizt jødedommen er ikke bedre, for disse to religionene er det dop og degenerering som gjelder. Folkene har blitt formet deretter. Hva tror dere? At gudene ikke følger med? Det er ikke bare en gud.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Religion spørsmålet er ikke det folk bør spørre seg om, men mye viktigere hvem som står bak! Hvem slipper de inn! Hvem ønsker at Europa skal kollapse!

Svar: Sionister!

Prominente jøder kjemper for og slippe alt og alle inn i Europa, mens jødene selv forlater Europa og flytter til Israel hvor de bor på okkupert mark i trygghet bak murer og piggtråd og ikke slipper noen andre inn!

https://youtu.be/Z2h7ggRUFws

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Bra artikkel! Et viktig problem. Kontrollert opposisjon villeder vårt folk vekk fra det virkelig store problem, og samtidig lurer dem til å godta globalismen ved at de omfavner ordet integrering. Og attpåtil lurer dem til å gå ned på kne og hylle jødene. Norge først sier dem, mens det flagg de vifter med er Israels flagg og hele deres fokus er å tjene jødenes sak – de som er årsak til masseinnvandringen av muslimer til Europa.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Det er også viktig at folk begynner å lære seg de forskjellige leire, og forstå at nasjonalismen hverken er på høyre eller venstre side av dagens politiske akse. Som det står skrevet i artikkelen så finnes det både høyreorienterte og venstreorienterte globalister, venstre og høyre, eller rødt og blått (kommunismen eller sionismen) er kun to sider av samme monster. De har ulik retorikk, men jobber for samme sak -> globalismen. Det er talen om invasjon og integrasjon, en tale de bruker ulik retorikk på, men mener det samme. Dette er de samme krefter som vant andre verdenskrig, det var både… Les mer »

Morten
Morten
1 år siden

Fikk ikke delt akkurat denne artikkelen på facebook. Kom opp med en gang at den «brøt mot deres standard». Fikk delt de andre, men ikke denne.

Hans-Simon
1 år siden

Jeg er både enig og uenig i synspunkter og argumenter i artikkelen. Enigheten består i å ALLTID sette rasespørsmålet først; det er nasjonalsosialismens credo fremfor noe. Så er det religionsspørsmålet, som ofte blandes sammen med nasjonalitet eller rase, men som er noe annet. Den kristne religion og kirken er vevd sammen med vårt folks historie og tradisjoner, og har gitt vårt folk en verdiforankring i over tusen år. Den er på mange måter en viktig del av vårt folks identitet, selv om den er svekket idag. For muslimer er religionen det sterkeste limet, uansett rase. Dessverre har mange kristne latt… Les mer »

Mjølner
Mjølner
Svar til  Hans-Simon
3 måneder siden

Artikkelen forklarer jo at folket bør komme først, deretter folkets verdier. Uten vårt folk, hva blir da igjen?

Blod og Jord
Blod og Jord
1 år siden

Hovedbudskapet i artikkelen bifalles. Det er likevel viktig å påpeke det åndelige i nasjonalsosialismen. Simpel «rasisme» slik den beskrives av «antirasister» handler utelukkende om fordommer. De kan tilbakevises ved å vise til påstanden om at jøder og noen mongolide folkegrupper har høyere IQ enn ariere. Og så videre. Men man kan ikke måle sjel. Det er vårt blod, som sammen med vår ånd har utviklet seg i vår del av verden. Vi hører til her. VI. Men vi deler mer enn biologi. Vi deler ånd, manifestert i kultur, men også noe dypere som ingen jøde eller araber noen gang kan… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Blod og Jord
1 år siden

Klart det ikke bare handler om biologi, altså rasen, men som artikkelen hentyder så bør rasen være det største fokus. Uten rasen faller jo også alle andre verdier som gjenspeiler den, så som kultur, sjel osv. Og det er jo slik at counter-jihadister som ikke er opptatt av å bevare folket, lever i den tro at alle disse verdier som kommer fra et folk bare kan videreføres av et annet folk. Slik de ser det, så er disse verdier bare et produkt som kan selges og videreføres i sin orginalitet av rasefremmede.

Mimir
Mimir
1 år siden

Helt klart et sidespor som er skrevet her, et av flere verktøy som organisasjoner som fungerer som lynavledere bruker. Når det kommer til religion og nasjonalsosialisme så er det jo Thuleselskapet som står sentralt med Ariosofi nærmest vil jeg si. I hvert fall i starten, før det ble forbudt.

Grim
1 år siden

Viktig poeng at vi ikke må glemme rase som Olsen utdyper. Samtidig som meneskeraser med helt andre grunnsyn og verdier kommer hit, og oppgir at de er flyktninger fra noe ondt, men likeledes kan være dette ondet selv. I den fremstilling at de har gitt avkall på islam som religion og slik blir godkjent som renvaskede sekulære borgere av naive UDI konsulenter. Men mulig også flåklypa har litt av skylden her med å fremstille at dette østens folkeslag er noe eksotisk og sensuelt. Som Når Solan blir sammen med den kjære jenta som kom med sjeik FY-Fasan til flåklypa som… Les mer »

Steinar
Steinar
1 år siden

Uten folket kunne vi like godt hvisket vekk alle grenser. For hva faen er vitsen å kjempe for landegrenser om det allikevel ble det samme innenfor grensene som det er utenfor? Grensene er jo der for å vise til en nasjon, altså et folk.

Mjølner
Mjølner
Svar til  Steinar
3 måneder siden

Ordet nasjon kommer av det latinske ordet nationem/natio som betyr fødsel, opprinnelse; rase, bestand, slag, art; rase av mennesker, stamme, refererer til forplantning og familie- og stammegrupper. Med andre ord ditt folk og rase.

En nasjonalist er en som kjemper for sitt folk. Med andre ord counter-jihadister som kun fokuserer på islam og driter i sitt folk er ikke nasjonalister.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Resett er idag Norges største eksempel på kontrollert opposisjon, sponset av myndighetene. De villeder det norske folk vekk fra å se de virkelige farer vi står fremfor, og lurer dem til å akseptere hvitt folkemord og underlegge seg sionistenes makt.

Og enhver som våkner i kommentarfeltet der blir slettet like fort.

trackback
23 dager siden

[…] Les også: Jøder: «Vi forbanner kristendommen tre ganger om dagen» Dagens video: «Kristensionismen» Dagens video: Den jødiske Talmud FILM: The Satanic Plan For Goyims Religionspørsmålet – et sidespor […]