Hjem Annonse Religionspørsmålet – et sidespor!

Religionspørsmålet – et sidespor!

32

FOLKEUTBYTTE I denne artikkelen tar Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, opp problematikken ved å kun fokusere på religionspørsmålet, i en tid hvor man skulle rettet all fokus på det å bevare sitt eget folk og rase.

Foto: pixabay.

Du har kanskje hørt kontrajihadistene rope «ut med islam», eller «ut med radikal islamisme», for «moderate islamister er jo…helt ok». De føler også en slik enorm trang for å signalisere at de verken er «rasister» eller «nazister» ved å stadig påminne om at «islam er ingen rase», gjerne sette sin afrikanske maskot i front, vifte med Israels flagg og skrike opp om «naziislam».

Men det er ikke slik at det bare er religionen islam, eller «radikal islamisme», som er problemet med masseinnvandringen til Europa. Religionspørsmålet er et villedende sidespor, helt sekundært. Ved å bare fokusere på religionen islam trekkes fokus vekk fra rase og det virkelige store problemet vårt folk i dag står overfor, nemlig hvitt folkemord, det pågående folkeutbyttet.

Dette angrep på vår rases fremtidige eksistens vil ikke opphøre å være en trussel om bare disse horder med rasefremmede som har invadert Europa de seneste år skulle begynne å konvertere til eksempelvis ateisme eller kristendom, bare de skulle begynne å spise syltelabber, eller ikle seg nasjonens nasjonale drakt på selve nasjonaldagen. Heller er det ikke slik at problemet skulle opphøre å være et problem bare de lærte å oppføre seg litt bedre. Kriminalitetspørsmålet, som religionspørsmålet, er også helt sekundært.

Nei, problemet med den orkestrerte masseinnvandringen er at innvandrerne er rasefremmede, altså av fremmed rase, og det samtidig med at det i samfunnet oppmuntres til integrering og raseblanding. Om man helt ser bort fra rase, og da tillater raseblanding, vil det lede til at vår egen rase forminskes og på sikt opphører å eksistere ved at det blandes opp i noe helt fremmed – også kjent som Kalergi-planen.

For mange vil nok et folkeutbytte dessverre ikke være av stor bekymring. Flere år med vranglære om at ulike raser ikke eksisterer og at «vi alle er like» har gjort at mange mennesker i dag har mistet en del av sin identitet og blitt ignorante overfor eget folk. Anti-hvit propaganda og glorifisering av rasefremmede har gjort at mange europeere i dag ikke engang anser seg som hvite, men mer eller mindre identifiserer seg med rasefremmede. De unnskylder også gjerne sin ignorante holdning overfor det pågående folkeutbyttet med at «folk må jo kunne elske hvem de vil».

Rasjonell tankegang er dog stort sett fraværende hos disse mennesker, det er føleriet som her taler. Sannheten er at hadde det ikke vært for at den jødiske elite hadde orkestrert masseinnvandringen til Europa, tilrettelagt og oppmuntret vårt folk til å begå folkeutbytte, så hadde slike ord vært helt unødvendige i denne sammenheng ettersom raseblanding da ikke hadde forekommet i så stor grad og således ikke utgjort en større trussel mot vår egen eksistens som folk og rase. For så lenge det ikke tilrettelegges for og oppmuntres til gjennom et x-antall reklamer, filmer, musikk, med mer, så ville det stort sett for de aller fleste vært helt uinteressant å gå den veien. Og langt mindre om man faktisk på ny lærte folket å være stolte, elske og bry seg om sitt eget folk og rase igjen, fremfor å hjernevaske dem med hvit skyld og selvhat.

Nasjonalsosialismen taler for å bevare det biologiske mangfoldet segregert på globalt plan, fremfor å ødelegge mangfoldet via flerkultur og smeltedigel.

Kontrajihadistenes tankesett er lik øvrige globalister at hokus pokus «hvem som helst kan bli norsk bare det skrives på papiret». Det eneste som ser ut til å være et problem for kontrajihadistene er at rasefremmede som innvandrer til Europa ofte er muslimer, og at muslimer som oftest ikke liker jøder og Israel. Det at nordmenn er et nordisk folk tilhørende en spesifikk rase, hvorpå verdier som kultur, språk og hvordan man praktiserer sin religion faktisk gjenspeiler rasen, det virker å være fremmed for dem. De nevnte verdier vil imidlertid i et rasekonglomerat influeres av rasefremmede og på sikt transformeres til noe nytt og fremmed. Forsvinner rasen, så forsvinner også rasens avtrykk i sin opprinnelige form, med tiden. Religionkamp eller kulturkamp er altså helt bortkastet om man ikke kjemper for rasens overlevelse.

Jeg kan naturligvis se en viss positiv effekt av å brenne en koran i innvandrertette bydeler, det skaper en viss røre og viser tydelig den rasefremmedes lynne der han går fullstendig bananas over småting. Det får også frem politiets og myndighetenes tannløse agerende overfor rasefremmede og deres voldelige opptøyer, det i sterk kontrast til den behandling som fredelige hvite nasjonalsosialister får da de demonstrerer mot folkeutbyttet. Men kontrajihadistene gjør ikke sine politibeskyttede handlinger fordi de er bekymret over hvitt folkemord, nei, de gjør det fordi de søker å fange opp kritikere av masseinnvandringen, for så lede dem inn i et religiøst blindspor hvor dem attpåtil påvirkes til å hylle jøder og Israel – ironisk nok årsaken til masseinnvandringen til Europa. De klager over koranens innhold og har ingen problemer med å brenne den, men har de selv lest talmuden og akter de noen gang å brenne den?

Det finnes helt sikkert unntak blant kontrajihadistene som, innerst inne, er klar over rasespørsmålet og jødespørsmålet. Men hva hjelper det når de selv ikke åpent berører disse spørsmål og samtidig lokker andre inn i kontrajihadismens cuckservative verden?

Les også:
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment¨
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
FILM: Universitetsprofessor krever hvitt folkemord
EU-topp avslører folkemordsplan
Medikamenter skal få oss til å akseptere folkemordet
FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
32 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
Heimdal
3 år siden

Helt rett! Klassiske høyrebevegelser som Ndl, Sian, Pegida, m.fl. fungerer mere som leire til å fange nasjonalister til å dyrke frem konflikter og hat mellom vårt folk og muslimer, og samtidig hylle Israel ukritisk som sitt ideal fremfor vårt eget folk og nasjon. Går man inn og ser over listen av tilhengere på slike grupperinger, ser profilbildene deres ut som et slags israelsk «17.mai-tog». Da vet man hvilke interesser som styrer i bakgrunnen og formålet med disse leirene. Det er også mye av denne villedningen og idiotien som gjør at folk drar nasjonalsosialister inn under det samme teppet, som «høyre-ekstreme».… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Heimdal
3 år siden

Det er som om de har sendt muslimer hit for å piske opp til hat mot dem for deretter skape sympati med Israel og deres krigføring i midtøsten. Men hva folk ikke tenker på er at sionistenes krigføring er skyld i den muslimske invasjon til Europa. Muslimer har selvfølgelig ikke noe her å gjøre, annet enn ved ferieopphold, men sålenge de oppholder seg i eget land så er de ingen trussel. Det er jødene som er den store trussel ettersom de har infiltrert våre maktposisjoner og stelt istand dette spetakkel. Og den makt de har, den har de fått takket… Les mer »

Geir O
Geir O
3 år siden

Sant så sant. Fokus må være på folket og ikke bare religion. Dessuten er er det ikke bare muslimer som finner på faenskap av de fremmede som kommer hit. Det jævligste pøbler pleier å være 2-3. generasjons innvandrere osv.

Mimir
Mimir
3 år siden

Bra artikkel! Er så mye enig i mye men ikke alt. Og det jeg ikke er enig i er trangen eller trassen på å kalle seg noe som folk flest er indoktrinert med ondskap, nemlig ordet nasjonalsosialist. Hvordan skal man som en «fattig man fra nord» konkurrere med de jødiske sosiale medier angående ord kamp? Mvh

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Mimir
3 år siden

Først og fremst, man bør være ærlig med seg selv og andre. Det ligger til vår natur. Videre er det særdeles viktig i kampen generelt at man anvender dette ord og samtidig arbeider for å bringe sannheten frem angående denne verdensanskuelse og dens historie, og da også denne «holocaust»-myten. Vi tror ikke på de kortsiktige seire, men tenker langsiktig. Nasjonalsosialismen ER den eneste virkelige kraft som kan bekjempe globalismen og samtidig har de riktige visjoner for fremtiden. Alt annet er enten villedelse eller halv-prosjekter uten kraft. Det er viktig å normalisere nasjonalsosialismen og vise til sannheten rundt den, for så… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Helt rett. Man må være ærlig og ikke la seg kue av at de lader ord med negativitet. For hva blir det neste? Når de har ladet ordet hvit med negativitet, skal vi da unngå å kalle oss hvit? Når de har latterliggjort vår historie og fremstilt oss som onde barbarer, skal vi da styre unna vår egen historie? Når de har pisset lenge nok på vår religion og fremstilt den som ondskap, skal vi da styre unna og kalle oss noe annet? Nei, ved at vi gjør slik, så gir vi jo dem makten til å styre denne ordkrig.… Les mer »

Mimir
Mimir
Svar til  Gjallarhorn
3 år siden

Kue ned synes jeg blir feil å si, det handler jo om strategi. Ikke vike fra nasjonalsosialismen selvsagt, men så lenge ideologien står sterkt så er det samme hva vi kaller den. Så lenge den etniske nasjonalismen, før kalt nasjonalisme står høyest. Handler ikke om å støtte seg til noe annet heller, men være tro mot ideologien samtidig som man utvikler seg med tiden. De styrer allerede denne «ordkrigen» med midler som TV, presse og skole/utdanning osv.

Mimir
Mimir
Svar til  Mimir
3 år siden

Sosiale medier under full sensur hjelper oss ikke heller akkurat. Er tydelig at de øker hastigheten på enkelte ting om dagen.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Mimir
3 år siden

Derfor må vi skape og anvende oss av andre plattformer, og lede folket dit. og ikke minst se viktigheten i det å gjøre gateaktivisme.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Mimir
3 år siden

Eneste problem er at om man skal tenke sånn strategi, som følge av at ting er blitt ladet med negativitet, så er det ikke bare ordet man må fravike fra, men også andre ting som dens historie, og ikke minst holocaust-løgnen. Man gir da etter, og vil således fotsette å gi dem en viss makt over oss. Mange tenker helt feil når de tror at ordet nasjonalsosialist ikke kan bli «great again», vi ser jo allerede med litt arbeid at det har blitt mer og mer akseptert. Og så fort flere som tenker strategi hiver seg på så vil det… Les mer »

Mimir
Mimir
Svar til  Gjallarhorn
3 år siden

Uenig så lenge man ikke har media der media skal ligge, nøytralt eller for nasjonens, dvs folkets beste… Handler ikke om å gå i forsvar men å forandre ordene og da debatten.

Steinar
Steinar
Svar til  Mimir
3 år siden

Svært dårlig strategi er det å være uærlig og gi etter for deres spill. Man lurer kun seg selv.

Mimir
Mimir
Svar til  Steinar
3 år siden

Igjen så misforstår man her inne…Dette er ikke 1930 tallet.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Mimir
3 år siden

Ser ingen missforståelse, og årstallet er 2020, det er jeg fullt klar over. Og like fullt bør man være ærlig med seg selv og forsvare vår historie og verdensanskuelse, fremfor at et fremmed folk skal lykkes med å pisse på den.

Mjølner
Mjølner
Svar til  Haraldsson
2 år siden

Når våre forfedre vikingene og vår gamle religion åsatroen etterhvert blir ansett som noe styggelig og krenkende i samfunnet, noe det nå er på vei til å bli, skal vi da også legge oss på rygg og forkaste disse forfedre og religion også?

Tom
Tom
3 år siden

Veldig bra og viktig artikkel!

Grim
3 år siden

Religion og tro former folket. Den nye Islam versjonen er skapt av grådighet i ønske om å erobre mest mulig land uten noe bærekraftig perspektiver. Sionizt jødedommen er ikke bedre, for disse to religionene er det dop og degenerering som gjelder. Folkene har blitt formet deretter. Hva tror dere? At gudene ikke følger med? Det er ikke bare en gud.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Religion spørsmålet er ikke det folk bør spørre seg om, men mye viktigere hvem som står bak! Hvem slipper de inn! Hvem ønsker at Europa skal kollapse!

Svar: Sionister!

Prominente jøder kjemper for og slippe alt og alle inn i Europa, mens jødene selv forlater Europa og flytter til Israel hvor de bor på okkupert mark i trygghet bak murer og piggtråd og ikke slipper noen andre inn!

https://youtu.be/Z2h7ggRUFws

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Bra artikkel! Et viktig problem. Kontrollert opposisjon villeder vårt folk vekk fra det virkelig store problem, og samtidig lurer dem til å godta globalismen ved at de omfavner ordet integrering. Og attpåtil lurer dem til å gå ned på kne og hylle jødene. Norge først sier dem, mens det flagg de vifter med er Israels flagg og hele deres fokus er å tjene jødenes sak – de som er årsak til masseinnvandringen av muslimer til Europa.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Det er også viktig at folk begynner å lære seg de forskjellige leire, og forstå at nasjonalismen hverken er på høyre eller venstre side av dagens politiske akse. Som det står skrevet i artikkelen så finnes det både høyreorienterte og venstreorienterte globalister, venstre og høyre, eller rødt og blått (kommunismen eller sionismen) er kun to sider av samme monster. De har ulik retorikk, men jobber for samme sak -> globalismen. Det er talen om invasjon og integrasjon, en tale de bruker ulik retorikk på, men mener det samme. Dette er de samme krefter som vant andre verdenskrig, det var både… Les mer »

Morten
Morten
3 år siden

Fikk ikke delt akkurat denne artikkelen på facebook. Kom opp med en gang at den «brøt mot deres standard». Fikk delt de andre, men ikke denne.

Hans-Simon
3 år siden

Jeg er både enig og uenig i synspunkter og argumenter i artikkelen. Enigheten består i å ALLTID sette rasespørsmålet først; det er nasjonalsosialismens credo fremfor noe. Så er det religionsspørsmålet, som ofte blandes sammen med nasjonalitet eller rase, men som er noe annet. Den kristne religion og kirken er vevd sammen med vårt folks historie og tradisjoner, og har gitt vårt folk en verdiforankring i over tusen år. Den er på mange måter en viktig del av vårt folks identitet, selv om den er svekket idag. For muslimer er religionen det sterkeste limet, uansett rase. Dessverre har mange kristne latt… Les mer »

Mjølner
Mjølner
Svar til  Hans-Simon
2 år siden

Artikkelen forklarer jo at folket bør komme først, deretter folkets verdier. Uten vårt folk, hva blir da igjen?

Blod og Jord
Blod og Jord
3 år siden

Hovedbudskapet i artikkelen bifalles. Det er likevel viktig å påpeke det åndelige i nasjonalsosialismen. Simpel «rasisme» slik den beskrives av «antirasister» handler utelukkende om fordommer. De kan tilbakevises ved å vise til påstanden om at jøder og noen mongolide folkegrupper har høyere IQ enn ariere. Og så videre. Men man kan ikke måle sjel. Det er vårt blod, som sammen med vår ånd har utviklet seg i vår del av verden. Vi hører til her. VI. Men vi deler mer enn biologi. Vi deler ånd, manifestert i kultur, men også noe dypere som ingen jøde eller araber noen gang kan… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Blod og Jord
3 år siden

Klart det ikke bare handler om biologi, altså rasen, men som artikkelen hentyder så bør rasen være det største fokus. Uten rasen faller jo også alle andre verdier som gjenspeiler den, så som kultur, sjel osv. Og det er jo slik at counter-jihadister som ikke er opptatt av å bevare folket, lever i den tro at alle disse verdier som kommer fra et folk bare kan videreføres av et annet folk. Slik de ser det, så er disse verdier bare et produkt som kan selges og videreføres i sin orginalitet av rasefremmede.

Mimir
Mimir
3 år siden

Helt klart et sidespor som er skrevet her, et av flere verktøy som organisasjoner som fungerer som lynavledere bruker. Når det kommer til religion og nasjonalsosialisme så er det jo Thuleselskapet som står sentralt med Ariosofi nærmest vil jeg si. I hvert fall i starten, før det ble forbudt.

Grim
3 år siden

Viktig poeng at vi ikke må glemme rase som Olsen utdyper. Samtidig som meneskeraser med helt andre grunnsyn og verdier kommer hit, og oppgir at de er flyktninger fra noe ondt, men likeledes kan være dette ondet selv. I den fremstilling at de har gitt avkall på islam som religion og slik blir godkjent som renvaskede sekulære borgere av naive UDI konsulenter. Men mulig også flåklypa har litt av skylden her med å fremstille at dette østens folkeslag er noe eksotisk og sensuelt. Som Når Solan blir sammen med den kjære jenta som kom med sjeik FY-Fasan til flåklypa som… Les mer »

Steinar
Steinar
3 år siden

Uten folket kunne vi like godt hvisket vekk alle grenser. For hva faen er vitsen å kjempe for landegrenser om det allikevel ble det samme innenfor grensene som det er utenfor? Grensene er jo der for å vise til en nasjon, altså et folk.

Mjølner
Mjølner
Svar til  Steinar
2 år siden

Ordet nasjon kommer av det latinske ordet nationem/natio som betyr fødsel, opprinnelse; rase, bestand, slag, art; rase av mennesker, stamme, refererer til forplantning og familie- og stammegrupper. Med andre ord ditt folk og rase.

En nasjonalist er en som kjemper for sitt folk. Med andre ord counter-jihadister som kun fokuserer på islam og driter i sitt folk er ikke nasjonalister.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Resett er idag Norges største eksempel på kontrollert opposisjon, sponset av myndighetene. De villeder det norske folk vekk fra å se de virkelige farer vi står fremfor, og lurer dem til å akseptere hvitt folkemord og underlegge seg sionistenes makt.

Og enhver som våkner i kommentarfeltet der blir slettet like fort.

trackback
2 år siden

[…] Les også: Jøder: «Vi forbanner kristendommen tre ganger om dagen» Dagens video: «Kristensionismen» Dagens video: Den jødiske Talmud FILM: The Satanic Plan For Goyims Religionspørsmålet – et sidespor […]

Ola Nordmann
Ola Nordmann
1 år siden

Bra artikkel!