Hjem Nyheter Norden Reportasje fra flerkulturelt skrekk-tettsted i Sverige

Reportasje fra flerkulturelt skrekk-tettsted i Sverige

FLERKULTUR Journalisten Joakim Lamotte besøkte nylig det flerkulturelle tettstedet Staffanstorp i Skåne hvor svenske kvinner jevnlig blir seksuelt trakassert og mishandlet av innvandrere. En mistenkelig advokat dukker plutselig opp og fornekter det åpenbare, samtidig som han hånflirer av de utsatte.

Ung kvinne som har erfart flerkulturen konfronterer arrogant advokat.

Journalisten Joakim Lamotte sendte nylig en direktesendt reportasje fra det flerkulturelle tettstedet Staffanstorp i sørvestlige Skåne, der blant annet en afghaner ble arrestert for et alvorlig knivangrep for bare få uker siden. I reportasjen kan man høre den svenske lokalbefolkningen fortelle om hverdagen i det flerkulturelle Staffanstorp, som blant annet innebærer seksuell trakassering og vold.

– De truer via mine sønner at de skal skjære meg opp, at de skal knulle meg. De har mishandlet min yngste sønn, forteller en kvinne i reportagen.

En kvinne forteller at hjemme-tjenesten er redd for å gå til torget om kvelden da utenlandske gjenger samles der.

En yngre kvinne forteller deretter om hvordan hun på sin tidligere skole daglig ble utsatt for seksuell trakassering og ble tafset på av innvandrere.

– De låste meg inne på toalettet og slo meg med band. De tafset og jukket på meg. Alt. Det skjedde hver eneste dag.

– Plutselig kunne de gå frem til meg og ta meg på brystene mine. Da jeg slo til gutten kom hele familien og fortalte meg at jeg er en liten hore, at jeg skal holde kjeft og ikke si noe. Når jeg er ute og går med hundene mine kaster de steiner på hundene, fortsetter hun og påpeker at hun er redd for hva som vil skje med enkelte familiemedlemmer i fremtiden.

En annen kvinne forteller at hun ble brutalt slått ned av en gjeng på 15 personer.

En mor forteller om at barna som blir utsatt for innvandrernes herjinger bønnfaller sine foreldre om å ikke gjøre noe, fordi innvandrerne da vil hevne seg på barna.

– Du som forelder våger altså ikke å gjøre noe?, spør Lamotte.

– Nei, svarer moren. Det gjør jeg ikke. Da får min sønn juling.

Midt under sendingen dukker plutselig en mistenkelig advokat opp og fornekter at det finnes problemer overhodet i det flerkulturelle Staffanstorp. Han selv har jo hatt det så fint denne våren. Advokaten retter videre kritikk mot Lamottes hjemmeside som han mener er «forskrekkelig» å lese, og bidrar til «hets» i samfunnet.

Den yngre kvinnen som daglig har fått erfare flerkulturen på nært hold, ved å blant annet bli tafset på og mishandlet, blir sterkt provosert og konfronterer advokaten:

– Hvorfor blunder du? Du ser jo hvor mange mennesker det er her som har problemer!

Se videoen nedenfor:

Les også:
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
Antallet «no-go»-soner øker i Sverige
Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut
Amerikansk journalist: «Sverige er et veldig merkelig land»